Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok Kötü Hissediyorum

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çok Kötü Hissediyorum

Uzun zamandır okb pa anksyte hastasıyım son 5 yıldır tedavi görüyorum makine mühendisiyim ve sevdiğim hayat dolu bir nişanlım var ve temmuzda evlenmeyi düşünüyoruz ama son 1 aydır iş yerimdeki bazı problemler sürülebilme ihtimaline kafayı takmam istemediğim görevler vs vs yüzünden o kadar kötü durumdayımki az önce hüngür hüngür ağladım Allahımdan yardım istedim herşeyden soğutuyor bu ataklar beni bu endişe bu korku ölmekten korkmuyorum korkum hayatta kalıp başaramamaktan ailemi sevdiğimi mutlu edememekten işime devam edemeyip para kazanamamaktan çok kötü hissediyorum kendimi çok kötü

Nişanlımın haberi var bana güvendiğini atlatabileceğimi söylüyor her defasında çok iyi davranıyor bazen kızdığı zamanlarda oluyor bana ama seviyoruz birbirimizi biliyorum bu yüzden korkuyorum onu mutsuz etmekten korkuyorum..
    Terapiye gidiyorum izmirde Prof.Dr.Erhan Bayraktar doktorum yaklaşık 1.5 yıldır tedavi görüyorum ama arada bi 5 ay askerlik olu gidemedim şubat ayındada çağırmıştı ama maddi imkansızlıklar yüzünden gidemedim...

Yorum

Evliliginizi biraz ertelesenız olmaz mı cunku bunun için ruhen saglıklı olmanız lazım...

Yorum

sakin olun herşeyden önce...karamsar düşünme..biliyorum ruh hastalıkları çok zor ama dimdik ayakta ol..sonucta bir bireysin ve önemlisin sevgilin için ailen için...ilaç kullanmaya devam et aksatma iyi gelir ...napalım ALLAH ın takdiri..ama karamsar olma cesur ol hep...sağlıcakla kal..inş düzeliriz hepimiz...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
          ömür boyu ertelemesi lazım ozaman...
          Tamam da bu hastalıklar yenılebılır neden bu kadar umutsuz bakıyosunuz? Evlılıkte sız kotu hıssedersenız karsınızdakı de kotu hıssedebılır bı sure sonra... En azından bı kac ay dınlenme surecıne gırersenız evlılıkten once işe yarayabılır dıye dusunuyorum...

Yorum

üzücü bir olay ben okb yim okb bana acının acısını yaşattı 3 hastalık bir anda çekilmiyor işin doğrusu...zor bişe Allah yardımcın olsun...ama genede inan iyleşeceğine.karamsar olma derim gene...seni seven ailen var seni çok seven bir sevgilin var...yardım etmeleri lazım hoş karşılamalı elinden tutmaları lazım...bence sevdiklerin yardım etse iyileşirsin bu büyük bir moral olur...

Yorum

panik atağı bilmiyorum(bilgim net yok) ama bence iyleşirsin...umutlu ol...üzüldüm senin adına keşke elımden bir şey gelse...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
                moral ve destekle hafifletebilirsin ve senin çabanla tabiki...
                bende arkadaşa katılıyorum...moralin yüksek olsun...herşeyden önce hastalık sonucta...mantıklı ve sağlıklı düşünmeye bak.inş faydam olmuştur size bende yasadıgı için size yardım etmek içimden geliyor...

Yorum

İş konusuna bıraz ara verebılme ıhtımalın var mı? ailenın durumu falan iyiyse... Yakınlarımdan bırı de aynı şeyi yasadı işine ara verdı kafa degıttı belki sende de işe yarayabılır...

Yorum

Son birkaç haftadır iyiydim huzur bulmuştum ama bu gun işle ilgili aldığım bir görev değişikliği haberi bütün korkularımı hortlattı panikledim çok kötü oldum ağladım yine ağladım.. işin içeriğini bile bilmeden tamamen karamsar şekilde düşünüyorum herşeyin en kötüsünü düşünüyorum korkuyorum çalışamamaktan mutsuz olmaktan korkuyorum. işe arada veremem çok borcum var ne yapıcam bilmiyorum umarım herşey güzel olur....

Yorum

elimden geldiğince pes etmemeye çabalıyorum buna mecburum aslında pes edersem olacaklardan sonra yaşayamam diye düşünüyorum böyle hissediyorum aslında bütün korkumda bu belkide..

Yorum

niye herkesi düşünüyosunki bıııraaak.zaten biz bu hale geldiysek hep bi başkalarını düşünmekten bu haldeyiz.insan önce kendine değer vermeli bence,sonra diğerleri...
                        evet böyle diyorum ama bana sorarsan sen bunları yapabiliyomusun diye HAYIR ama yapabilmeyi isterdim .o zaman belki şu durumda olmazdık

Yorum

İşleniyor...
                        X