Duyuru

Collapse
No announcement yet.

yardım ederseniz sevinirim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

cnm Olasiliksizi okuyabilirsin Adam Fawer'dan bence super siddetle tavsiye ederim :3:
    Damnant quod non intelligunt. (Anlamadiklari seyleri kinarlar)

Yorum

Orhan Pamuk _ Gizli Yüz ve Beyaz Kale'yi okuyabilirsin. Ve Elif Şafak'ın kitapları . Kürk Mantolu Madonna da güzeldir . Kişisel gelişim istiyorsan pek okumam canım kişisel gelişim kitapları ama internetten araştırabilirsin. Bir de trustem bana bir site önermişti . hayatimdeğişti.com sanırım buydu . Bu şekilde girersen o site çıkacaktır . Yararlı bir site.

Yorum

ben bir kere denedim kişisel gelişim kitabı sıkıcı gelmişti zaten. o siteyi biliyorum müzikler var hatta dimi pcimde kayıtlıda .dinlemedim düzenli olarak.sağol tavsiyelerin için fırsat bulduğum an alcam elif şafak okumadım hiç merak ediyordum
        IşIk VER BANA !

Yorum

Orjinal yazı sahibi: delideli View Post
          tamam kitap okumak deniycem .önerceğin kitap var mı istediğim bölümü de kazanırım inş .kendimi üniversiteye kadar düzeltmem lazım başka bir şehire gidersem bu şekilde zor olur benim için
          Ben öneriyim.Suc ve Ceza
          İnsan duygularını harika bir sekilde anlatan sayılı kitaplardan birisi.750 sayfalık cildini okumustum.

Cocuklugundan beri öyle olsanda yinede kısa zaman icinde kurtulabilecegine inanıyorum.Eziklik demissin.Bu durumda eziklik psikolojisine neden olucak durumlar olur.Örn:Boy kısalıgı,güzel olmamak,kendini yeterince zeki hissetmemek vb.
          Bunların hicbirinden dolayı insan kendisini ezik hissetmemeli aslında ama iste hissedebiliyor.Kendini öyle hissetmenin nedenini bul ve o seyi degersizlestir.Ki gercektende öyledir aslında...
          Müzik hobin varsa bununla ilgili sosyal gruplara katılabilirsin faydası olucagına eminim.
          Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

İşleniyor...
          X