Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İnsanlardan Korkmak.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İnsanlardan Korkmak.

Merhabalar herkeze aranıza yeni katıldım. İsmim Oğuz 17 yaşındayım benim olayım bir çok kişide görüldüğünü anladım. Ben İnsanlardan korkuyorum sanki bir ortama giremiyorum. Tipsiz biride değlilim görüşmek için beni bir yerlere çağıran kızlar dahi var ama ben gidemiyorum korkumdan oda insan biliyorum ne olabilirki ama olmuyor. Bir kimsenin suratına 5 saniye bakamıyorum hemen bir anda sanki nefesim kesiliyor biraz kötü oluyorum. Ailemden bahsediyim gayet normal şekilde güzel şartlarda büyüdüğümü düşünüyorum tek sorunum babamdı çok soğuk olması 17 yaşıma kadar benimle ne bir yere doğru düzgün götürüp gezmişiktir nede bir kere bana sarılıp oğlum tarzı kelimeler kullanmamış buna o kadar eminim. Ama annem tam tersi beni hep över sever sevgisinide gösterir.Bu yüzden anneme karsı sevgim daha cok haliyle ama benim sorunum neden böyle olduğunu bilmiyorum yani neden ben böyleyim ne olabilir ki !! Biri birşey dese hemen üstüme alınır ağlayabilirim bile bu derecede. Yolda geçen benim yaşımdaki gençlerden bile korkarım ya önümü keserse para isterse gasp ederse gibi sorunlar yüzünden bunları aşmam için ne yapmam gerekiyor . Sadece sizden yardım istiyorum . Yorumlarınızı bekliorum şimdiden teşekkürler.

Sen sosyal fobiliye binziyorsun arkadaşın verdiği telkin sitesi yardımcı olabilir ayrıca bir psikiyatra görünebilirsin ama psikologa görünmen daha faydalı olacaktır.
    Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor..

Yorum

Hakkılı olduğum birşey olsun o konuda karsımdaki arasında tartısamam direk haksız cıkarım birde böyle birşey var

Yorum

....................................
        Last edited by GOD_father; 12-04-2011, 05:02 AM.

Yorum

Sosyal fobi var sende ama sınırlarını cok iyi bilmen gerekiyor.
          Konusurken insanların yüzüne bakmaktan cekinmek kesinlikle sosyal fobi ama,
          Görüsmek icin biyerlere cagıran kızlarla gitmemek diyince benim aklıma sosyalfobikten cok terbiyeli bir sahıs geliyor.
          Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

Nasıl yani sosyal fobi olduğum doğru olabilir. yılda 1 sinemaya diyeyim

Yorum

ben eskiden çok sosyaldim ama artık öyle değilim bende insanlardan korkuyorum hep yalnız olmak istiyorum.sanki sahnede gibiyim herkes bana bakıyor gibi...çabucak utanıyorum.yeni yeni bişey başladı biri bana hitaben konuştuğunda kızarıyor muşum!!!neden olduğunu anlamıyorum.aldığım ilaçlar ilk 2 hafta işe yarar gibi oldu ama şimdi herşeyi kafama takıyorum.sürekli ellerim titriyor..neden olduğunu bende anlamıyorum bi çözüm bulursan ya da iyileşirsen mi demeliyim...banada haber ver.
              Sevilmeyi bu kadar mı hak etmiyor yüreğim..

Yorum

İşleniyor...
              X