Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok yalnızım !!! :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çok yalnızım !!! :(

Evlendikten sonra iş bulamadığımdan dolayı çalışmıyorum.Yepyeni bir çevredeyim ve kimseyi tanımıyorum.2 yıllık evliyiz ve bu muhitteyiz.Ailemle evimin arası yaklaşık 1 saat,herzaman gidip gelemiyorum.Bütün çevremden uzağım,çok sıkılıyorum.Kendimi oyalamaya çalışıyorum ama bir zaman sonra konuşacak bir arkadaş arıyorum.Ben gezmeyi seven biriyim,eşim ise evinde oturmaktan keyif alıyor.Çok asosyal olduk,kimseye gidip gelmiyoruz bir yere doğru dürüst gitmiyoruz,çok sıkılıyorum artık.Gittiğimiz sadece eşimin ailesi ve bizimkiler.Arkadaş çevresiyle ayda yılda bir görüşüyoruz.Eşimin ailesi zaten sıkıyor beni,aynı dilden konuşamıyoruz çoğu zaman.Daha 25 yaşındayım ama şu sıralar hayattan hiç zevk almamaya başladım Of iş te böyle..

B azi insanlarin cok genc yasta velendiklerini dusunuyorum daha genc yasta genclillerini doyasiya yasanacak yaslarda hapsediyorlar valla 23 yasimdayim icimde bir cocuk var yinede istemiyorda buyumek 25 yasinda evlenmek nekadar mantikli soylermisiniz sonrada bi suru sorunumuz var diye bas bas bagirmayin olgunlasan bireyler olsaydiniz farkli olurdu hersey Yetiskin Cocuksunuz siz bence!

Yorum

Slm yalnızlık güzeldir ama uzun sürmediği sürece.....

Slm yalnızlık güzeldir ama uzun sürmediği sürece..... umarım hayyatta yalnız kalmasın ben uzun zaman yalnız kaldım anladım ki hayat tek kişiden yürümüyor kendine bir arkadaş bulsan ii olur neyse öpüyorum sevgiler seninle olsun konuşmak istersen ben burdayım iyi günler...

Yorum

yalnızlığı yaratan insanların kendileridir. çoğu insan zaten varolan hayata her şeyi kendi içlerinde yaşamakta. en yakınımıza (eş vb.) bile kendi içimizde yaşadıklarımızı anlatmaz durumdayız. önce yerimizi belirlemeliyiz. yolumuzu kaybettiğimizde yeni bir yol bulmaya çalışmalı. yeni bir dil öğrenmeliyiz. "keşke" kelimesinden nefter etmeyi öğrenmeliyiz. yalnızlıktan kurtulup mutlu bireyler olabilmemiz için öncelikle ayrıntılara son vermeliyiz. mutluluk ayrıntıların bittiği yerde başlar. yalnızlık ta böyle... dış etkenler çok ta anlamlı değil bu noktada...

Yorum

SEVGİLİ DELFİN
          :lol: ŞU AN İÇİMDEN SADECE GÜLMEK GELİYOR.NEDEN Mİ?AYNI SORUNLAR BEN DE DE VAR.ÖZELLİKLE SİNİR OLDUĞUM AİLESİ VE KARDEŞLERİNE SIK GİTME İSTEĞİ VE SENİN GİBİ ONLARLA ANLAŞAMAMAM,KÜLTÜR SEVİYELERİ BENDEN ÇOK DÜŞÜK BEN İLK BAŞLARDA FARKI KAPATMAYA TEVAZU OLMAYA ÇALIŞTIM ONLAR FARK YARATMAYA ÇALIŞTILAR.HALBUKİ BENİDE ZORLA ALDILAR.BENDE SALDIM ARTIK.AMA EŞİM DOLAŞMAYI SEVER,ÇALIŞMAYADA DEVAM EDİYORUM.
          ANLATTIKLARIM TASVİP EDİLMEYECEK TÜRDEN OLABİLİR.DÜĞÜNÜMÜZ OLMADI AMA BİRLİKTE YAŞIYORUZ,BEN BİZE GELDİKLERİNDE SURAT YAPAR UFAK Bİ SORUN BULUP BAĞIRIR ÇAĞIRIRIM(ÇOK OLMAMAK KAYDIYLA)BİZ ONLARA GİDERKENDE SORUN YAPAR GİTMEM,SEN KENDİN GİT DERİM,ZAFER BENİM OLUR GENELDE AMA EŞİM ACISINI ÇIKARTIR BAŞKA YERDEN.BENDE KENDİ KENDİME DERİM İSTEMEDİĞİM YERDE MUTSUZ OLACAĞIMA İSTEDİĞİM YERDE MUTSUZ OLAYIM.
          SANIRIM GÖRÜCÜ USULÜ EVLENDİN.
          BENCE SENİN İLK PLANIN İŞ BULMAK OLSUN.VE EŞİNİ ANLADIĞI DİLDEN KONUŞUP YÖNLENDİREBİLİRSİN.ÇÜNKÜ HEP BİRLİKTEYMİŞSİNİZ,TABİ BU BİRAZ SABIR GEREKTİRİR,ZAMAN ALIR.
          ZOR ARKADAŞIM ÇOK ZOR BU EVLİLİK.
          :!: SEVGİLİ EDAARITÜRK BENCE FAZLA GEÇ KALMAMALI BEĞENMESİ VE YAŞAMASI DAHA DA ZORLAŞIYOR,GERİYE DÖNSEM SEVDİĞİM VE BENİ SEVEN Bİ İNSANLA 19 YAŞIMDA EVLENİRDİM.
          SEVGİLER

Yorum

İnsan kendini hazır hissettiği zaman evlenmeli. Bu erken yaştayken de olabilir geçte olabilir. İnsanın içinde az olsa bile şüpheler varsa mutlaka o şüpheler giderilmeden evlenmek ileride belli mutsuzluklar ve hoşnutsuzluklar yaratabilir. Burda evlenilen veya evlenilecek insan da çok önemlidir. Sonuçta insanlar hayatı paylaşmak için evleniyorlar. Hayatta bir çok sorun var ve bu sorunların giderilmesi evli insanlar için dayanışmayı bazen belli fedakarlıkları gerektiriyor. Onun için seçilen eş hayatın yükünü azaltmayıp arttırıyorsa mutsuzluk başlıyor. Bunları daha başından düşünüp ona göre karar vermek gerekiyor. Sevgi tek başına bu kararı almak için yeterli mi? :roll:
            <div>&Ccedil;ok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur.<br />Gabriel Garcia Marquez<br /></div><br />

Yorum

İnsan kendini hazır hissettiği zaman evlenmeli. Bu erken yaştayken de olabilir geçte olabilir. İnsanın içinde az olsa bile şüpheler varsa mutlaka o şüpheler giderilmeden evlenmek ileride belli mutsuzluklar ve hoşnutsuzluklar yaratabilir. Burda evlenilen veya evlenilecek insan da çok önemlidir. Sonuçta insanlar hayatı paylaşmak için evleniyorlar. Hayatta bir çok sorun var ve bu sorunların giderilmesi evli insanlar için dayanışmayı bazen belli fedakarlıkları gerektiriyor. Onun için seçilen eş hayatın yükünü azaltmayıp arttırıyorsa mutsuzluk başlıyor. Bunları daha başından düşünüp ona göre karar vermek gerekiyor. Sevgi tek başına bu kararı almak için yeterli mi? :roll:
              <div>&Ccedil;ok fazla uğraşma, en iyi şeyler ummadığın zamanlarda olur.<br />Gabriel Garcia Marquez<br /></div><br />

Yorum

SEVGİLİ DELFİN KARDEŞİM,

HENÜZ 2 YILLIK EVLİ VE GENÇSİNİZ....DAHA DUR BAKALIM....HEPİMİZİN HAYATINDA
                SENİN GİBİ ASOSYAL ZAMANLARIMIZ OLDU....AMA YILMADIK...SENDE YILMA..EŞİNLE
                MUTLU İSEN..BU YALNIZLIĞIN ÜSTESİNDEN GELMEYE ÇALIŞIN...SİZE, İKİNİZDEN BAŞKA
                KİMSE YARDIM EDEMEZ BENCE....HAYAT YAŞAMAYA DEĞER...KÜÇÜK MUTLULUKLARDAN
                ( ''gerçi küçük mutluluk nelerdir diye soran çok oldu bu sayfada''). SİZ MUTLU OLMAYA
                ÇALIŞIRSANIZ,SANIRIM BU SORUNUNUZU ATLATABİLİRSİNİZ....SEVGİYLE KAL...

RABBİNİ BİLEN,HADDİNİ BİLİR
                ----------------------------------------------------------

Yorum

Sevgili ildiko ve delfin..
                  goruyorum ki ayni dertten muzdaribiz .. yani ozellikle evlendikten sonra insan yanlizliga mahkum oluyor sanki.. aslinda ben bosandim ama keske bosanma sbebimiz esimin ailesi olmasaydi.. yani ikimizden kaynaklanan bir sorun olsaydi anlardim.. aslinda bu eski bir hikaye ama yinede ayni kabusun evliliklerde dolastigini gorunce iki kelime etmeden gecemedim.. bence beklentilerimizigozden gecirmeliyiz yani esimizin tum dunyamizi doldurmasini beklersek elimize gecen sadece yanlislik hissi olacaktir..erkek olmama ragmen esimden bunu beklemistim ama tabiki olmadi aslinda o da bende ayne seyi bekledigi icin yurutemedik ve ne yazik ki insan bunu sadece bosandiktan sonra goruyor. tek tavsiyem cok beklentiniz olmasin istediklerinizi elde etmek ugruna savasmak zorundasiniz , en azindan benim icin oyle oldu.su andabaska biriyle yurt disinda yasiyorum ve beklentilerimi sinirladigim icin rahatim denebilir.. ama yine de YANLIZIM yani bu bizim kaderimiz arkadaslarX opuldunuzx

Yorum

broken kesinlikle sana katılıyourm, e zaten sende yaşamış denemişsin. ben ewli filan değilim düşünmüyorumda, ama aynı şeyleri hissediyorum. we cok caresiz oldgumu düşünüyorum, erkek arkadaşımdan başka birşey yokmuş gibi sanki dünyamda 2.5 yıldır birlikteyiz, bu sıralar biraz üzdü beni we bende gerçekten herşeyi ondan beklediğimi anladım. we başka birşeyden zewk alamıyorum. we böylece kendımden nefret edıyorum. ne kadar yanlış biliyoruz ilişkileri ne kadar yanlış yaşıyoruz..

Yorum

sevgili mystery;
                      senin gordugunu bircok cift goremiyor ve kisir bir dingunun icinde kavrulup duruyorlar ama bu dusunce yapisi bizim secimimiz degil bu tur yasam ve kisir iliskiler icine hapis olmamizin sebebi bir iliskiyi nasil yasamamiz gerektigi bize ogretilmis yada etrafta herkes ayni seyi yapinca biz de onu dogru sanmisiz ve cekingen tepkisiz ve SEVGISIZiliskiler olusturmusuz.. ama tabii ki bunu degistirmek elimizde yani bakis acimizi degistirmek herseyi farkli kilabilir.. bence iliskide birlikete yasayan iki ayri insan olmali..tek vucut olmaya calismak ve hayatin her asamasinda ortak paydalar yaratmak kadar gereksiz ve sonucsuz bir caba olamaz.partnerimle birlikte olmamam yada baska seyler yapmak onu sevmedigimi gostermez ve ne yazik ki Turkiyedeki erkek toplumunun cogu bu hatanin icinde... ve bu kaygili sahiplenme icgudusu sadece kendine olan GUVENSIZLIKTEN kaynaklanir.. eger iliskimde kendime guvenirsem..benim kizimin bana ait oldugunu zaten biliyorum demektir.. boylece hem o hem ben hayattan zevk alip eglenebiliriz..o benimle araba yarislarini seyretmek zorunda degil bende onunla dizileri.. ama hoslandigimiz seyleri yaparken ayri olmanin yasadigimiz iliskiyle hic ilgisi yok.. keske herkes boyle dusunse..X

Yorum

arkadaşlarımızdan bazıları nedekadar yalnızlık iyi desede yalnızlık kötüdür arkadaşım seni anlayabiliyorum sana destek olurs merak etme biz senin yanındayız

Yorum

iyi akşamlar

arkadas

seviyorsam mutluysan bazı duyguları kaybetmediysen hayla cok güzel bu dertler icinde olmak ama sevmiyorsan katlanıyorsan bunlara cok kötü bir duygu ...

evlilik benim icin cok zor bir durum evlenmek tamamenn baglanmak evlenceğim kişiyide cok sevmeliyim hiç sıkılmamalıyım bunalmamlıyım ondan yine gezmek dolaşmak zevklerimi yapmak isterim umarım yazdığımı begenmişsindir yazıyorum ama tedirgin oluyorum yazdıklarımdann acaba istediği gibi memnun edebilmişmiyimdir acaba diye idare et neyse byeeee ALLAH yardımcın olsun insallah hep mutlu olursun
                          NEYDİM NE OLDUM NE OLACAĞIM ?

Yorum

Komşuların olmalı muhakkak oturduğun yerde. Neden onlarla iletişim kurmayı denemiyorsun? Ayrıca 1 saat de çok uzak bir mesafe değil bence. Çocukların olduğu zaman zaten başını kaşıyacak vaktin olmayacak. Eğer tek sorun buysa tabii. Örgü örmeyi resim yapmayı kitap okumayı deneyebilirsin. Resim yapmak hem sana iyi gelecektir hem de zamanın nasıl geçtiğini anlamaycaksın. Takı tasarımı vs bir şeyler de yapabilir halk eğitim merkezinin kurslarına katılabilirsin. Gündüzlerini iyi değerlendirirsen akşamları belki sen de dışarı çıkmak istemeyebilirsin. Hem böylece senin arkadaşların olur ve sen onları davet edersin. Onların yanında eşin ne zaman kendini iyi ve mutlu hissetmeye başlarsa o zaman o da sanıyorum onlarla görüşmek isteyecektir.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayende
                              Evet ayende sana katılıyorum insan kendini hazır hissettiğinde evliliğe olaylara bakış acısıda daha farklı olur kanısındayım. Hazır hissettğin zamanda yapılan evlilkte yapıcı olmaya azami gayret safeder insan. Ancak aksi durumda ise kendi içinde çatışmalar yaşar diye düşünüyorum. Evlilğin kendini bile sorgulamaya gidecek kadar çatışmalar...

Yorum

İşleniyor...
                              X