21 yaşındayım. Kendimi bildim bileli sürekli ciddi problemlerle burun buruna geldim-geliyorum. Küçüklüğümde üvey babam tarafından uğradığım cinsel taciz, babasızlık, anne sevgisi görmemişlik, egonun ezilmesi, dışlanmak, yalnızlık, takıntılar, saplantılar, vahşet içgüdüsünün ortaya çıkması, kendime zarar verme ihtiyacım ve benzeri sıkıntılarla iç içeyim. Bundan bir sene önce internette tanıştığım sevgilim de bir erkeği oynayan şizofren bir kadındı. Bana yaşatmadığı sıkıntı da kalmadı, sağ olsun. Bunlar ne zaman nasıl düzelecek? Artık bıktım. Sanki bir kader yazılmış bana ve istemsiz yaşıyorum onu. İntiharı iki kez denedim. İntiharı edeceğim son sefer tamamen son olacak. Ama şuan biri yüzünden beklemek zorundayım. Yeter. Sakın arkadaşlar, tanrıya dua et demeyin. Uzun zaman sonra kendimi insanlara açıyorum ve bu sefer de beni inandırmaya çalışacak insanlarla karşılaşmak istemiyorum. Sadece, neden diyorum, neden ben. Ölüp gebermek istiyorum artık.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Canıma tak etti..
Collapse
X
-
hayat adil, dünya güzel değil malesef.. bazıları nasibini çok daha fazla alır.. senin gibi..
yaşadıkların kolay değil ama öldürmemiş süründürmüş.. sen bunu güce çeviriceksin.. yanına kar sayıcaksın o kadar..
olan olmuş.. artık daha kötü ne olabilir?? herşey olabilir.. ama seni artık ne incitebilir? bu kadar kırıldıktan sonra hiçbirşey!
paramparçasın biliyorum.. bunu kimse telafi edemez.. seni kandırmıcam.. kötü anları silemezsin ama üstlerini örtebilirsin..
kendine acıma.. en kötüsü bu.. artık o küçük kız değilsin.. hayattan kaldın demekki daha yürüyecek yolların var..cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım
-
Evet. Ne güzel bir noktaya parmak bastınız. Hayatım tamamen Godot'u beklemekle geçti ama hiç gelmiyor. Gelmeyeceğine dair inancım sarsıldıkça intihar düşüncesine daha sıkı sarılıyorum.Orjinal yazı sahibi: Kumral Ada View PostGodot mu?
hani şu godot'u beklerken oyunundaki
hiç gelmeyen şey.
Gerçekliğe dönecek olursak da, beni taciz eden üvey babamın öz kızı var. Ona asla üvey duygular beslemedim, çok sevdim, aile bildim. Onu sonunda bize gelmesine ikna ettim ve şu dönem onunla ilgileniyorum. Aslında onun için yaşıyorum. Benden biraz uzaklaşsa, intihar edeceğim. Çünkü onun ağladığını düşünmek bile kahredici.
Yorum
-
Bizim sülale(biraz kaba kaçıyor ama uygun ifade bulamadım) külliyen bahtsız. Hangi birinin yanına yerleşiyim, hiçbiriyle doğru dürüst bağım kalmadı ki.Orjinal yazı sahibi: vivannia. View Postİntihar çözüm değil kii. Başka bir eve taşın ya da başka bir akrabanın yanında kal. Hayat, herşeye rağmen yaşamaya değer bence. (:
Yorum
-
İnanın bana, (düşünen hayvan öbeğine binaen diyorum bunu) içimdeki vahşet güdüsü ortaya çıktı ki ben agresifliğin a'sını bilmeyen biriydim. Artık dayanamıyorum. Aynada kendimi tanıyamıyorum. Kendimden korkuyorum. Çok korkuyorum.Orjinal yazı sahibi: eylultuna View Posthayat adil, dünya güzel değil malesef.. bazıları nasibini çok daha fazla alır.. senin gibi..
yaşadıkların kolay değil ama öldürmemiş süründürmüş.. sen bunu güce çeviriceksin.. yanına kar sayıcaksın o kadar..
olan olmuş.. artık daha kötü ne olabilir?? herşey olabilir.. ama seni artık ne incitebilir? bu kadar kırıldıktan sonra hiçbirşey!
paramparçasın biliyorum.. bunu kimse telafi edemez.. seni kandırmıcam.. kötü anları silemezsin ama üstlerini örtebilirsin..
kendine acıma.. en kötüsü bu.. artık o küçük kız değilsin.. hayattan kaldın demekki daha yürüyecek yolların var..
Yorum
-
Okuyorum. Annemle ( her gün küfrettiğim ve öldürmek istediğim insan) kalıyorum. Haftasonları üvey kardeşimle vakit geçiriyorum.Orjinal yazı sahibi: forte-donnaintihar çözüm değil...bunu bi kere aklından çıkar..evet hayat acımasız olmuş hep sana .. ve henüz yaşın çok küçük..ne yapıyosun şimdi nerde kiminle kalıyosun..okuyo musun?
Yorum
-
Bu kadar basit bir şey yüzünden ortalığı ateşe verecek biri değilim. Annem yüzünden çok şey oldu. Biliyor tacizi. Ama pek de umursamış, üzülmüş gibi davranmadı. Hatta kızar bana: "Sen neden bu kadar depresifsin? Ne yaşadın ki?" diyerek..Orjinal yazı sahibi: forte-donnaanneni niye sevmiyosun evlendi diye mi?biliyomu taciz ettiğini üvey babanın?
Yorum
-
sadece bu kadar süre hayatta kaldın.. devam et.. içecek suyu varmış derler ya.. elbet birşeyler değişicek.. ama beklediğin gelmez onu söyleyeyim (tecrübeyle sabit)
sen bir hedef çiziceksin ve ona gidiceksin.. insanlar yağmurdan kaçarken doluya tutulur bilirmisin.. seni kurtarıcağını düşündüğün kişi daha beterlerine düşürebilir..
sinirlerin zayıflamış olsada belli etme bunu.. erkek milleti (art niyetliler) bunun kokusunu alır,seni avutur gibi davranır ve sömürürler.. ilerde erkek arkadaşınada anlatma bu başına gelenleri bence.. senin suçun değilki hiçbiri.. ama erkek iyiyse kaldırmaz siniri bozulur kötüyse istismar eder..
annemizi seçemiyoruz.. annen iyi değil tamam.. ama nasıl bir anne olucağını biliyorsun artık.. onun yaptığının tersini yaptığında
bütün çektiklerini kendine tecrübe ve gücün olarak kullan.. daha bu yaşta çok şey yaşamış biri olarak çook çoook öndesin hayatta.. bu kadar şeyden sonra yaşıtlarının düştüğü yanılgılara sen güler geçersin... avantajın çok aslında.. inşallah bunları kullanmayı öğrenir ve acılarını dindirmeyi başarırsın...cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım
Yorum
-
bi bu kadar daha yaşasam anlayamayacağım insanlar listesi, no bilmemkaç..:RpS_confused:..belki de annen böyle bişeyi problemden saymayacak kadar ağır şeyler yaşadı hayatta diycem; ona da kafam basmıyor..:RpS_confused:
üvey kardeşin küçük herhalde, onu böyle tuhaf bi yapıdan korumayı amaç edin..kendini o yapıdan çıkarmayı ve farklı bir anne olmayı amaç edin..annene küfür işlemezmiş gibi bi hisse kapıldım, bazı insanlara işlemez..faydası da yok, senin içini de ancak geçici bi süre için serinletir, hatta sonra hiç serinletmez olur..o pırıl pırıl gençliği onlara -daha fazla- yedirmemenin çarelerini düşün..günah yahu..=(ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..
Yorum
-
Bilsem bi... Üvey diye vurgu yapıyorum, çünkü kan bağım olan birine olan düşkünlüğüm kabul edilebilir ama üvey kardeşim ağladığında benim içim kahrolurken, annemin bu uygunsuz tepkisi...Orjinal yazı sahibi: forte-donnadaha ne yaşaman gerekiyormuş acaba ?
Bana bir de kendisinden örnek vermişti. "Ben de küçükken kiracımız tarafından tacize uğramıştım" ama taciz şu şekilde olmuş. Adam gelip kucağıma otur diyor, annem kaçıyor.. Bahsettiği taciz bu.
Benim yaşadığım taciz ise, şuan kafamı sıyırmama yetecek nitelikte.
Yorum
-
Çok teşekkür ederim ilginize. Özellikle erkekler ile ilgili tespitiniz çok güzeldi. Haklısınız.Orjinal yazı sahibi: eylultuna View Postsadece bu kadar süre hayatta kaldın.. devam et.. içecek suyu varmış derler ya.. elbet birşeyler değişicek.. ama beklediğin gelmez onu söyleyeyim (tecrübeyle sabit)
sen bir hedef çiziceksin ve ona gidiceksin.. insanlar yağmurdan kaçarken doluya tutulur bilirmisin.. seni kurtarıcağını düşündüğün kişi daha beterlerine düşürebilir..
sinirlerin zayıflamış olsada belli etme bunu.. erkek milleti (art niyetliler) bunun kokusunu alır,seni avutur gibi davranır ve sömürürler.. ilerde erkek arkadaşınada anlatma bu başına gelenleri bence.. senin suçun değilki hiçbiri.. ama erkek iyiyse kaldırmaz siniri bozulur kötüyse istismar eder..
annemizi seçemiyoruz.. annen iyi değil tamam.. ama nasıl bir anne olucağını biliyorsun artık.. onun yaptığının tersini yaptığında
bütün çektiklerini kendine tecrübe ve gücün olarak kullan.. daha bu yaşta çok şey yaşamış biri olarak çook çoook öndesin hayatta.. bu kadar şeyden sonra yaşıtlarının düştüğü yanılgılara sen güler geçersin... avantajın çok aslında.. inşallah bunları kullanmayı öğrenir ve acılarını dindirmeyi başarırsın...
Yorum
-
Kardeşim 12 yaşında. Zaten tüm bu çabalarım, zaman zaman hayatta kalma mücadelem o küçük için. Onu çok seviyorum. Sevmeyi ve sevilmeyi, ait olmayı, ait hissetmeyi onun sayesinde öğrendim. Bu tuhaf yapılardan korumaya çalışıyorum. Ben olmasam, benim mücadelem ve sevgim olmasa, annesinin umrunda değildi o da. Kardeşim bu eve geldiğinde, annem kendine arkadaşlarıyla eğlence ayarlar ve gider. Sanki o küçük çocuğunu her gün görüyormuş gibi yaşar.Orjinal yazı sahibi: dalgakıran View Post
bi bu kadar daha yaşasam anlayamayacağım insanlar listesi, no bilmemkaç..:RpS_confused:..belki de annen böyle bişeyi problemden saymayacak kadar ağır şeyler yaşadı hayatta diycem; ona da kafam basmıyor..:RpS_confused:
üvey kardeşin küçük herhalde, onu böyle tuhaf bi yapıdan korumayı amaç edin..kendini o yapıdan çıkarmayı ve farklı bir anne olmayı amaç edin..annene küfür işlemezmiş gibi bi hisse kapıldım, bazı insanlara işlemez..faydası da yok, senin içini de ancak geçici bi süre için serinletir, hatta sonra hiç serinletmez olur..o pırıl pırıl gençliği onlara -daha fazla- yedirmemenin çarelerini düşün..günah yahu..=(
Yorum

Yorum