Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ne Demeli?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Ne Demeli?

Gecen hafta benden ayrılan kızarkadasıma mesaj atmak ısttıyorum. Atma diyeceğinizi tahmın edıyorum aslında ama bilmiyorum son defa bı konusmak ıstıyorum... Ne yazmalıyım yardımcı olurmusunz... :39: özellikle bayanlardan yorum beklıyorum :RpS_tongue:

Yasınız kac ? Neden ayrıldınız ? Amacın neydi ? Onun amacı neydi ?

Bunları bilmeden mesaj at ya da atma cümlesini neye dayanarak kurabiliriz ki ?
    Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

ben 24 o 20... Ayrılırken kafası cok karısıktı bana soylediği "bı ılıskıye hazır hıssetmıyorum kendımı" yalanı varya hani o işte

Yorum

Eger seviyorsan,niyetin ciddi ise bence aramalısın.En kötü ihtimalle tekrar barısmazsınız ve suanki durumundan birsey kaybetmis olmazsın.
        Ama karsındaki kisiye bak onu cocuklarının annesi,eşin olarak hayal edemiyorsan arama derim...
        Çılgın,hayat dolu ve hırçın SARIyla;Asil,olgun ve durgun KIRMIZInın dostluğu:

''GALATASARAY''

Yorum

Bence bir arkadaş gibi yaklaşmalısın. Madem ilişkiye hazır değil ona seni sevebileceğini göster ve senden hoşlansın. Sonra seninle bir ilişkiye başlamayı kendisi isteyecektir.
          Bir kördüğüm ki içim çözdükçe dolanıyor..

Yorum

Teşekkürler.. Bakalım bırazdan adımı atıcaz.. Nasip

Yorum

ya bu libyanın hali nolcak gibi bir mesaj atarak iletisimi baslatabilirsin.

Yorum

biliyorum artık çok zor çok
                kuracak yeni bir hikayem yok.
                yine de uğraşıyorum rastgele bu eskimiş kelimelerle

alt üst olmuş coğrafyanda
                cebinde bozuk paralarınla
                kendi mezarına selam durup
                boşver mi diyorsun kanasın.

Yorum

yönetim kurulu olarak toplandık ama nasıl bişey yazılmasının doğru olacağına karar veremedik henüz..:33:..kısa bir kahve molasından sonra görüşmelere devam edilecek..

ayh..yönetim kurulundaymışım gibi durdu..:RpS_rolleyes:
                  ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..

Yorum

sonuç nedir??

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
                      ya bu libyanın hali nolcak gibi bir mesaj atarak iletisimi baslatabilirsin.
                      bence de
                      ”Bir insanın hayattaki en önemli faaliyeti, ruhuna gereken özeni göstermesidir.”

Yorum

"bir ilişkiye hazır hissetmiyorum kendimi" biz kızların başlıca ayrılık cümlesidir
                        ve bitsin istiyorsa bitmiştir peşinden gitmen değiştirmez birşeyi
                        tabii yazmadığın ayrıntılar varsa bilemem
                        neyse haberdar edersin bol şans
                        cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

İşleniyor...
                        X