Mayıs ayında evleniyorum, ama yine aynı şekilde bir ay var evlenmeme ve ben evliliğe karşı güvenimi kaybettim, kendime güvenemiyorum, ( daha öncede bir ay var iken ayrılmıştım)kafam o kadar karıştıki, ve her şey o kadar ters gitmeye başladıki, tam nikah için gün aldık, ertesi günü işe gitti ve işten çıkarıldığını öğrendi, ondan sonrada yavaş yavaş insanlar eleştirmeye bana muhteşem fikirlerini vermeye başladılar, susun söylemeyin dediğim halde, herşeyi ben almışım onun birşeyi yokmuş, eğer bana güvenmese o düğünü bile yapamazmış, kendini çok ucuza satıyorsun, onu çok şımartıyorsun, evlenince anlıcaksın, o kaar çok sözler söyledilerki, ben ona aşığım diyorum, parası umrumda bile değil diyorum, senin ayakların yere basmıyor diyorlar. Ben mantık dışında adım atmam, duygularıma yenik değilimdir, biliyorlar ama hala eleştiri eleştiri, bıktım artık... Bu sefer kimseyi karıştırmıcam dedim, söz söyletmicem dedim, şimdiye kadarda söylemiyorlardı, biraz daha sussanız içinizde kalsa ne olurdu, şuan iyimi oldu, ona karşı içime şüpheleri soktunuz, artık nasıl çıkarıcam bu şüpheleri içimden, devamlı yiyip bitiricek beni şüphelerim, huzurlu bir şekilde evlenmek varken, huzursuzluğa gömdünüz beni, üstelik dönme şansım yok bu sefer, ya babama birşey olur ayrılırsam, ona olmazsada bana olur olan. Arkadaşlar bana fikir verin lütfen şu halimden kurtulmam lazım, yoksa bu sefer kesin deliricem. Sinirden beynim uyuşmaya başladı artık, gitgide depresyona girmeye başladım...

Yorum