Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Hastalığa...........

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

hiç rahat değil....ve dahası hasta insanların gösterdiği başarıııı ve güç kolay kolay hiçbir insanda yoktur...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
      eşin destek mi?
      sanmam ya
      eşler neye destek ki zaten.

Yorum

Eşim destekte belli bir ölçüde.tam anlamıyla anlamıyor tabi ona mantıksız geliyor herşeyim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: gizemhayrettin View Post
          Eşim destekte belli bir ölçüde.tam anlamıyla anlamıyor tabi ona mantıksız geliyor herşeyim
          ben eşimle iletişim kurmaktan umudumu tamamen kestim.

Yorum

anlamıyolarkiiiii ........ hastalıgı anlamlandıramıyorlar.... ve tabi diğer konulardada erkeklerle ayrı düşünüyoruz.

Yorum

öyle içten bir dille yazmışsın ki çok duygulandım okurken hele anam demişsin ya kalbimi sızlattı o çok başka bişey. onların gözleri önünde acılarımıza şahit olmaları ne kadar da yaralıyor onları. çektiğin acılar umarım birgün son bulur ve eşinle mutlu güzel bir hayata devam edersin. geçmiş olsun.

Yorum

amiiiiiiiiiin inş tek dileğim bu...sağlık dışında herşey palavraaa bunu herkes görebilse çoğu mutlu olacakkk....evet onların görmesii önlerinde eridigini görmeleri çok yaralayıcı bişeey....

Yorum

öyle bir yazmışsın ki aynı durumdayım bende daha 2 gün önce anamın önünde nöbet geçirdim gözleri kanlandı önümde de ağlayamdı onu öyle üzgün görünce ben daha beter yanıyorum ve hergün ölüm gelsin kapımı çalsın diye umutla bekliyorum

Yorum

bir anne içinnn yavrusunu öyle görmek.....ve bir evlat için ana babaya o acıyı çektirmek..... hangisi daha beter bilmiyorum. hayatın en sıkı sınavlarından biriini yaşıyoruz...

Yorum

ah bi düzelsekkkk..... ah bi düzelsek........

Yorum

yeni cıktım ben hastayken naparsam yapayım kafam orda hiç yeri zamanı yok yani

Yorum

İşleniyor...
                        X