Değerli ziyaretçimiz forumu tüm özellikleriyle kullanmak için lütfen kayıt olun. Forumla ilgili detaylı bilgi sahibi olmak için SSS bölümümüzü ziyaret edin.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Obsesif Kompulsif Bozukluk (takıntı saplantı) hastalığı olanlar ve düşünenler
Zordur uğraştırır , mutlaka ilaç tedavisi görmek lazım. Yani bırakmadan en az bir sene kullanmalı. Sonrasında ise insanın kendi düşünce yapısını kontrol etmeyi öğrenmesi gerekiyor. Yani uğraşmamayı, başka şeylere yönelebilmeyi ; çok yönlü düşünebilmeyi kişi yeniden öğrenmelidir. İşin sırrı burada bence. Bunu başarabilince hastalık minimal denilen çok ufak boyutlara geriliyor ve günlük hayata dönebiliyorsunuz. Ben bunu yapabiliyorum artık Allah'a şükür . Bunu yapabilirseniz, artık takıntıları da unutmaya başlıyorsunuz. Silinip gidiyor beyninizden. Yapılamayacak bir şey de değil, gayet kolay yapabilirsiniz. Alışkanlıkları değişitirmek zor gelir ancak uygulamaya başlayınca hevesle yola devam edersiniz. Tek başına yapamayanlar psikoterapi veya psikolog yardımı almalı. Allah güzel günler yaşatsın hepimize.
ben hergun word programını açıp ne bi eksik ne bi fazla tam tamına 1989 tane 9 rakamı yazıyom. bigun yapmasam cıldırcak gibi oluyom. okb heryerde. yani ilaç kullanmak lazım diyorum.
ben hergun word programını açıp ne bi eksik ne bi fazla tam tamına 1989 tane 9 rakamı yazıyom. bigun yapmasam cıldırcak gibi oluyom. okb heryerde. yani ilaç kullanmak lazım diyorum.
nedense başkalarının takıntıları hep saçma gelir insana
şu anda bu bana saçma geldi ama daha saçmaları da vardır kesin
ben bilirim bu takıntıları
Ben yolda yürürken aklıma gelince yolların üstünde desenli kareler olurya onlara basmamaya çalışıyorum.Ama şikayetçi değilim çok daha büyük sorunlarım var malesef
Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
Aldatıyor,aldanıyoruz
Üç öğün de...
Yorum