Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Obsesif Kompulsif Bozukluk (takıntı saplantı) hastalığı olanlar ve düşünenler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Obsesif Kompulsif Bozukluk (takıntı saplantı) hastalığı olanlar ve düşünenler

Obsesif Kompulsif Bozukluk (takıntı saplantı) hastalığı olanlar ve düşünenler
    bu konuya yazabilirler mi ?

Nefret ediyorum ben tam bi okbliyim

Yorum

Bnmde dini

Yorum

herkez anlattsın arkadaslar birbirimize yardımcı olalım nasıl bısı oldugunu cok iyi bılıyorum ben yendım nerdeyse sızede yardımcı olmak ısterım...

Yorum

en zor hastalıklardan biri
          allah kolaylık versin hepinize

Yorum

evet bütün okbliler anlatttsın birbirmize destek olalım

Yorum

Zordur uğraştırır , mutlaka ilaç tedavisi görmek lazım. Yani bırakmadan en az bir sene kullanmalı. Sonrasında ise insanın kendi düşünce yapısını kontrol etmeyi öğrenmesi gerekiyor. Yani uğraşmamayı, başka şeylere yönelebilmeyi ; çok yönlü düşünebilmeyi kişi yeniden öğrenmelidir. İşin sırrı burada bence. Bunu başarabilince hastalık minimal denilen çok ufak boyutlara geriliyor ve günlük hayata dönebiliyorsunuz. Ben bunu yapabiliyorum artık Allah'a şükür . Bunu yapabilirseniz, artık takıntıları da unutmaya başlıyorsunuz. Silinip gidiyor beyninizden. Yapılamayacak bir şey de değil, gayet kolay yapabilirsiniz. Alışkanlıkları değişitirmek zor gelir ancak uygulamaya başlayınca hevesle yola devam edersiniz. Tek başına yapamayanlar psikoterapi veya psikolog yardımı almalı. Allah güzel günler yaşatsın hepimize.

Yorum

ben hergun word programını açıp ne bi eksik ne bi fazla tam tamına 1989 tane 9 rakamı yazıyom. bigun yapmasam cıldırcak gibi oluyom. okb heryerde. yani ilaç kullanmak lazım diyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
                  ben hergun word programını açıp ne bi eksik ne bi fazla tam tamına 1989 tane 9 rakamı yazıyom. bigun yapmasam cıldırcak gibi oluyom. okb heryerde. yani ilaç kullanmak lazım diyorum.
                  nedense başkalarının takıntıları hep saçma gelir insana
                  şu anda bu bana saçma geldi ama daha saçmaları da vardır kesin
                  ben bilirim bu takıntıları

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kumral Ada View Post
                    nedense başkalarının takıntıları hep saçma gelir insana
                    şu anda bu bana saçma geldi ama daha saçmaları da vardır kesin
                    ben bilirim bu takıntıları
                    espri yaptım.

kızacak arkadaslara not: hastalıgımızla dalga gecmeyi orenmeliyiz, yoksa cekilmezzzzzzz

Yorum

espri yaptım.
                      bana sakın bir daha espri yaptım diye açıklama yapma
                      ben anlıyorum çünkü

bu arada ben esprinin üstüne espri yaptım :RpS_biggrin:

Yorum

Ben yolda yürürken aklıma gelince yolların üstünde desenli kareler olurya onlara basmamaya çalışıyorum.Ama şikayetçi değilim çok daha büyük sorunlarım var malesef
                        Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
                        Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
                        Aldatıyor,aldanıyoruz
                        Üç öğün de...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kumral Ada View Post
                          bana sakın bir daha espri yaptım diye açıklama yapma
                          ben anlıyorum çünkü

bu arada ben esprinin üstüne espri yaptım :RpS_biggrin:
                          e tabi benimle iletisim kura kura espri yetenegi gelisiyo. bilindik bi durum yaniiDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Yorum

e tabi benimle iletisim kura kura espri yetenegi gelisiyo. bilindik bi durum yaniiDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                            come on man!

Yorum

kılıç bey daha büyük sorununuz nedir acabaaa okb bana yeterince berbat geliyor

Yorum

İşleniyor...
                              X