Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhabalar...

Merhabalar...

Forumda yeniyim...Fakat uzun süredir hastayım.5 sene gibi uzun bir süredir hastayım.Kısa bir süre önce intihar girişiminde bulunmuştum.Fakat bu ilk değildi.Fakat kısa süredir hasta olduğum ve intihar girişiminde bulunduğum için kendimden utanıyorum ve rezil olduğumu düşünüyorum.Doktorum bu konuyla ilgili rezil olmadığımı, utanmamam gerektiğimi ve bunu kendimin değil hastalığımın bana yaptırdığını söyledi...Sizler neler düşünüyorsunuz bu konuda?

Herkese teşekkürler...

2 kere intihar ettim ikiside olmadı şansızlık şuan hala hastayım sorun yok yola devam düşe kalka devam etmeye çalışıyorum

Yorum

bende etmemek için bütün çabamla direniyoruuuuuuuuuuum

Yorum

Sayın Antropolog...

Ne demek istediğinizi pek anlayamadım.

Saygılar.

Yorum

Öncelikle cevap yazma nezaketinde bulunan herkese çok teşekkür ederim...

Bu süreçte yadırgayan da oldu, anlayış gösteren de oldu.Fakat yadırgayanları şimdi de ben yadırgamak istiyorum.Çünkü kişinin neler yaşadığını bilmeden o kişi hakkında yorum yapan insan dolu çevremde...Zaten pek iyi bir aile ortamında da yetişmedim.Küçük yaşta cinsel istismara maruz kaldım ve intihar etmek istememin en büyük nedeni de bu...Böyle bir olaya maruz kaldığım için de utanıyorum açıkcası.

Saygılar...

Yorum

Zaten o olay hiç aklımdan çıkmıyor, çıkacağına da inanmıyorum.İntiharımın nedeni yaşadığım olaylar...

Yorum

İşleniyor...
            X