Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sadece rahatlamak istedim...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sadece rahatlamak istedim...

sadecerahatlamak için bir kaç parça bişeyler yazasım geldi...cevap yazın weya yazmayın çok da önemli değil açıkçası...

artık depresyondan mı neden bilmiyorum ama bildiğim tek şey war o da mutlu olamıyorum....hatta öyle bir hal aldı ki öutluluğun nasıl olduğunu dahi hatırlamıyorum..en son ortaokul dönemlerimde yaşamıştım...sonra bu hastalıklar peşimi bırakmadı...çok çektirdim hastalığıma...çok çetin savaşmıştık oysa ki...pes etmeyi hiç düşünmedim tam 5 yıldır...hep mücadele ettim...ama gerçekten gücüm kalmadı artık...hep küçücük umutlar ufak tefek avuntularla hayata yeniden dönmüştüm..ama o ufaklıklar da artık yardıma gelemez oldu..herşeyden nefret eder oldum..yapabileceğim bir şey de yok sanırım...en büyük lüksüm burada bişiler karalamak olsa gerek...

artık boyun eğme aşaması geldi 5 yılın sonunda..dayanamaz oldum takatim kalmadı...kabullenmeye başladım artık herşeyi...her gittiği yere ayak uydurmaya çalışan bir zavallı oldum belki de...bu hiç aklıma gelmezdi ama artık yaşayan bir ölü tabiri bana söylenebilir sanırım...

rahatlamak için yazman çok güzel.

mutluluk denilen şey beynimizde yarattığımız bir olgu.

örneğin hiç yemek sıkıntısı çekmeyen biri yemeğe başlarken mutluluk duymaz ama yemek bulamayan biri bulduğunda çok mutlu olur.

hep diyorum ki kendimizden daha zor durumda olanlara bakıp mutlu olacak şeyleri görmeye çalışabiliriz.
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

her insanın yapısı farklıdır iyimser...bak mahlasından da anlaşışacağı üzere iyimser bir kafaya sahipsin...kendini idare edebiliyorsun...ama ben negatif düşünceler içersinde boğulmak üzereyim...düşüncelerim mutlak negatiflikten kurtulamıyor malesef:S

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
        Mutluluk, üç etkene bağlıdır...

Sağlık, Varlık ve Aşk...

Bunlar sizi mutlu eder. Biri bozulsa mutsuzluk gelir ardından...
        sağlık var varlık var
        ama aşk yok
        nefret var
        al işte bütün denge bozuldu...

Yorum

Ortaokuldan sonra olan oluyor gerçekten.Ben liseye geçince hayat kalitem büyük oranda düştü
          Konuşmak istersen özelden yazabilirsin bana dinlerim seni.
          Mutlu olman dileğiyle...
          Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
          Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
          Aldatıyor,aldanıyoruz
          Üç öğün de...

Yorum

sağlık var varlık var e aşkta var e ben yine mutsuzum.

Allah tan belanımı arıyorsun demeyin sakın.Ama bu elimde olan birşey değil.Öküzün altında buzağı arıyordan da öte bir yerdeyim ben

Yorum

aynen öyle

Yorum

depresif bunyenin depresifini haykırması onun depresif aşamasında henuz ust seviyelerde olmadıgını gosterir..ki en ust seviyelere tırmanmıs bir depresiflik durumu kisinin depresifligini haykırmasını engeller..kisi bu karanlık ortamında dunyayı algılayısında butun algılarını kapatır, daha dogru bir ifadeyle butun algılar kapanır, kisi yasamın ciddiyetsizligini gorur ve buna uygun davranır, bu noktaya ulasabilen az sayıdaki insan digerleri tarafından anormal olarak algılanırki, bu dogru bir yaklasımdır..vayss iyi yazıyom ha, psiklg olcak adamım yeminlen

Yorum

antropolog ben ekonomist gibi duruyo muyum?

Yorum

spor yaparsan depresyonu yenersin...

Yorum

konu yine o pislik şeye kaymış...para para para...Allah aşkına tek mutluluk paradaysa ben bunu başarırım...çok zor olduğuna inanmıyorum...mal warlığı olan insanları da görüyorum...ewlerinde her gün kıyametler kopuyor...

sürekli spor yapmak zor iş simao yapabilsem keşke...

Yorum

bir nebze olsun rahatlıyor insan...eşek kadar olduk ağlayamıyoruz da gizli gizli kuytu köşe bir yer bulursam ya sigara içerim ya da ağlarım ne yapayım:S

Yorum

bi zahmet siliver bir de lagrima

Yorum

walla biliyordum böyle bir espri yapacağını sadece gözyaşlarımı ühühühü tamam silme silmeben alışığım kendim silmeye zaten:S

Yorum

sağol ya yok arkadaşım falan huysuz biriyim ben artı sosyal fobim war çok iticiyim sorma

Yorum

İşleniyor...
                              X