Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Sürekli Erteleme ve Motivasyon Sağlayamama

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Sürekli Erteleme ve Motivasyon Sağlayamama

İyi Günler ;

Foruma yeni üye oldum.Siz değerli forum üyelerinden bana bir konuda yardımcı olmanızı rica ediyorum.Uzun zamandır hedeflerime göre yaşamaya çalışıyorum , ama şu 2 haftadır sürekli yapılacak işleri erteliyorum , yapılacak işlere odaklanamıyorum ve sürekli dalgın oluyorum.Örneğin 1 saat kitap okunacak saatte eğer 2-3 dakika geç başlamızsam dahada okumak istemiyorum.Zamanımı güzel değerlendiremiyorum.Bana bu konuda yardım ederseniz gerçekten çok memnun olurum.

hoşgeldiniz.
    hayatı planlamana gerek yok bence. ne kadar planlarsan o kadar sarpa sarıyor.

Yorum

hoşgeldin kayhan dakik ve programlı olacağına canın ne isterse onu yaparsan bu sorunu çözebilirsin

Yorum

Bu dediğin bıkkınlığa benziyor. Uzun ve dinlendirici bir tatile çıkmalısın.

Yorum

Hayatta malesef her zaman canımızın istediğini yapamıyoruz. Tam çalışmaya başlıyorum aklımdan ''bugün çalışma , yarın çalışırsın '' vb düşünceler geçiyor. Ve dahada ne kadar uğraşırsam uğraşayım çalışamıyorum. Bu durumda olan biri var mı ? En çok bunu merak ediyorum .

Yorum

İşleniyor...
          X