Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kelimelerimi tüketiyorum...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kelimelerimi tüketiyorum...

Arkadaşlar şu forumda günde 14-15 mesaj ortalamam var.
    başka da reel hayatta kimseyle doyurucu bir paylaşımım yok.
    çok küskünüm.
    beni mutsuzluğumdan kurtarmak için bişeyler yapmayan aileme.
    onu sevmediğim ayan beyan belli olduğu halde kaderimiz gibi bu evliliği kabullenmemize sebebiyet veren eşime...
    gerçi neyin var neden böylesin? diye soran olsa ne anlatacağım ki? sahte bir gülümsemeyle bişeyim yokki iyiyim falan diyecem.
    artık kötüye gittiğimi görebiliyorum.arayışlarım hep sonuçsuz kalıyor.
    bu aralar kendimi herkese kapattım.sadece burda kendimi açıyorum 3-5 cümleyle ama burda da kelimelerimi tüketmeye başladığımı hissediyorum.yani kendimi...
    bundan sonrası zaten pamuk ipliğine bağlı olan inancımı hiçe sayıp kendi ölümümü tercih edeceğim o ana yaklaşıyorum.
    ya bir mucize olucak ve herşeyi değiştirecek yada benim için bu dünyada ayrılan süre sona erecek.bu kadar mutsuzlukla yaşayamıyorum.insanlardan özgürlüğümü istiyorum..

Bence tam olarak ne istediğinin farkına varmalısın. İşe bunları yazarak başlayabilirsin mesela?

Evcil hayvan alabilirsin. Bir kedi idealdir. Bir yerde 2. bi hayat arkadaşı olur Pamuk gibi yumuşacıık )

Çeşitli kurslara gidebilirsin? Böylece daha fazla inasnla tanışır, senin sesini gerçekten duyabilecek birkaç dost edinme ihtimalini artırabilirsin?

Bir yaşam koçuna gidebilirsin.

Benim aklıma gelen bu kadarr )

Yorum

ah cnmmm ya sende dertliymissin bayagı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
        ahkam kesmek yerine sorunlarınla ilgili çözümler bulmaya çalışmalısın bu sayede beynin gerekli işlere yoğunlaşmış olucaktır
        Daha dün eroin bağımlısıyım, çok zayıfım, kilo almak istiyorum diye dert yanan birinin çıkıp bugün başkalarına "ahkâm kesme" demesi komik oluyor...

Geçenlerde karşında bir BMW gördüğünü, BMW'si olan kızı kıskandığını falan yazmıştın. Ahkjâmın kralı budur. Kumral Ada'nın yaptığı değil...

Yorum

hadi yaa, bu derece mi..? :RpS_unsure:..belki içinde belli ki
          pek de keyifli olmadığın bir evde fazla vakit geçiriyorsun,
          kapandıkça kapanasın geliyor..? çocuğunuz da yok şimdilik,
          part-time bir işin mesela, iyi gelebilme ihtimali hiç mi yok; veya
          da şöyle işlevli bir kursun falan, dikiş kursu gibi, ben yapacak
          işim olmasa isterdim bunu mesela..modaya bağımlı değil de
          zevkine göre giyim eşyaları yapabilmenin keyfi, kendin için,
          başkaları için; geliştirilirse para kazanmak için bile kullanılabilir..?
          bu ille de maddi ihtiyaç meselesi değildir, çalışmak moral olarak
          da iyi gelebilir insana, şöyle yarı zamanlı bişeyler araştırmak
          falan, olamaz mı..?

kumral, zaman geçiyor..insanlar, ezberleri gereği, içgüdüsel bir;
          toplumun düzenini, değerlerini ayakta tutma şeysi gereği, yuvalar
          yıkılmasın isterler, bir bakıma doğal olarak; ama bi yandan da,
          onların içinde mutlu olup olunmadığını pek de sallamayarak..veya
          da ikinci plana atarak..çok trajik şeyler yaşamadıkça, idare etmeni
          beklerler, sevgisizlik tarzı şikayetler lüks sayılır, sistem böyle
          dönüyor..o yüzden, ailenden veya eşinden fazla bişey bekleme,
          kendini harekete geçirmeye bak..ya bu hayatın değişmesi yolunda
          bişeyler yapılır, bitakım riskler ve/veya belirsizlikler göze alınır, ya
          da mevcut şartlar içinde kendini daha iyi hissetmek için yollar
          aranır..evde oturup böyle karanlık karanlık düşünerek varılacak
          bi yer yok, internetin oyalayıcılığı da bi yere kadar..
          ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..

Yorum

acaba o çözüm olucakmıki kumral ada

Yorum

dert yanmakla ahkam kesmek arasındaki farkı algılayabilicek zekaya ulaştığın zaman tekrar yaz da sana bi cvp verim şimdi yok ol
              Emrin olur, başka bir arzun varsa onu da yerine getireyim...

Şu forumda bir kendi yazdıklarına, bir de Kumral Ada'nın yazdıklarına bak. Kıskanç, başkalarını çekemeyen, eroin bağımlısı bir kişi olduğunu her fırsatta kendin söylüyorsun. Sonra da kalkıp ona buna ithamda bulunuyorsun...

Yorum

sanırım özeline msj attınız insanların size ters cevap vermesi sizde bu tür yan etkilere sebep oluyo ama muhatap alıcağım konumda diiilsiniz iyi sohbetler
                Ne anlatıyorsun sen?.. Tipik bel altı vurma taktiği... Kimin özeline ne mesajı atmışım ben?.. Ben kimseye özel mesaj atmam, bana atan olursa cevap veririm sadece...

Az çek biraz, rüyaya dalıp gördüğün rüyaları gerçek sanma...

Yorum

hepinize teşekkür ederim arkadaşlar desteğiniz için...
                  sıkıntılarım var, zaman zaman çöküntü anları geçirdiğim de oluyor...
                  ama;
                  ben mücadele etmeszem kimse benim yerime mücadele etmez: işte bunu anlayınca kalkıyoruz gene düştüğümüz yerden...

Yorum

kumral ada şekerim herkesi birbirine düşürmüşsün ondan sonra ben iyiyim diyorsun. psikopat mısın nesin ayol.11833 yani 11833

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kimene View Post
                      kumral ada şekerim herkesi birbirine düşürmüşsün ondan sonra ben iyiyim diyorsun. psikopat mısın nesin ayol.11833 yani 11833
                      iyi değilim ama iyi olmak zorundayım.
                      başka ne yapabilirim...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Abalı View Post
                        Emrin olur, başka bir arzun varsa onu da yerine getireyim...

Şu forumda bir kendi yazdıklarına, bir de Kumral Ada'nın yazdıklarına bak. Kıskanç, başkalarını çekemeyen, eroin bağımlısı bir kişi olduğunu her fırsatta kendin söylüyorsun. Sonra da kalkıp ona buna ithamda bulunuyorsun...
                        sevgili abalı son gunlerde seni munakasalı ortamların içinde oldukca sık goruyorum.ve buna inan çok uzuluyorum..sen boyle degildin..umarım iyisindir..

Yorum

kumral ada çizgi film izle.

Yorum

İşleniyor...
                          X