Duyuru

Collapse
No announcement yet.

çaresiz kaldım arkadaşlar:(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• çaresiz kaldım arkadaşlar:(

Merhaba arkadaşlar..Bi arkadaşım var ağır depresyonda ,tüm belirtileri var fakat kendi bunu kabul etmiyor..Bi kaç kere doktora götürmeyi denedim kabul etmedi,hasta değilim dedii..Cok yalnız ,sevgilisi terk ettii,ailesi ilgilenmiyor ki zaten ailesiden uzakta yaşıyor..Ne yapmalıyım arkadaşlar ya ne olur bi akıl verin...

mademki onu çok seviyorsun ne yapıp et onu tedavi olmaya ikna et yoksa arkadaşının gözlerinin önünde eridiğini izlersin.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
      kabul etmemesi kötü..depresyonda olduğunu nerden biliyorsun?napıyo mesela..ayrıldığı için üzgün olmasın?
      Ayrıldığı için cok üzgün tamam da mesela uyku bozukluğu var uyuyamıyor..Sonra kendini yaşlı ve çirkin olarak nitelendiriyor..Sinirli daha buna benzer bi sürü sey..Bi de ben bayanım o erkek,bu yüzden de mesefe kurmakta zorlanıyorum..Yalnış anlaması açısından

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayılırsınveanlarsın View Post
        mademki onu çok seviyorsun ne yapıp et onu tedavi olmaya ikna et yoksa arkadaşının gözlerinin önünde eridiğini izlersin.
        Haklsın ama olmuyor işte beceremiyorum..

Yorum

Ben 15 Yaşındayım.Babam 3. sınıfta vefat etti 4. sınıftayken annemin dostu çıktı eve geliyordu ve ben bunların ikisini çıplak bir şekilde yakaladım bana baskı yaptılar şiddet uyguladılar.Ağabeyine söylemeyeceksin diye ve ben bunu hep içimde sakladım. Daha sonra bu adam bana tacizde bulundu cinsel organını gösterdi benim organlarımı ellemeye çalıştı.Anneme söyledim ama inanmadı sen yalan konuşuyorsun o adam öle bir şey yapmaz dedi.Sürekli tacizde bulunuyordu annemle aynı yatakta yatıyorduk bu şahıs geliyordu aramıza girip benim bacaklarımı ellemeye başlıyordu.Annem'ide öpüyordu,ben yataktan kalkıyordum odama gidiyordum annem duşa girerken ben bilgisayarın başındayken yanıma geliyor cinsel organını gösteriyordu. 7 Ay öncesine kadar devam etti 7 ay önce ben yengeme söylemeye karar verdim ve sinirlendi ağabeyime söyledi ağabeyim bir daha bu eve gelmeyeceğini ve görüşmeyeceklerini söyledi,ama annem tekrar görüşmeye başladı gizli gizli.Yengemin arkasından yapmadığı şeyler yüzünden kötülemeye çalıştı ağabeyim bunları duyunca delirdi. Ben 2 hafta önce bu adamı mahkemeye verdim annem yalan söylüyor diye ifade verdi annem ve o adam yalan dolan şeyler demişler hala mahkeme sürüyor daha karar belli olmadı ilk defa mahkemeye çıkacağım. Ben ve yengem çaresiz durumdayız ağabeyim askerde şuan ne yapacağımızı bilemiyoruz ne olur bize yardımcı olur musunuz ?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte-donna
            ecesu yengenin yanında ayrılma...bişey yapamazlar..mahkemedede herşeyi anlat...
            Katılıyorum

Yorum

Teşekkür Ederim.Ama şuan annemin yanında yaşamak zorundayım ağabeyim askerden gelene kadar reşit olmadığım için hafta sonları yengemin yanına gidiyorum hafta içi de telefonla görüşüyoruz 2 hafta içinde mahkeme belli olucak ifademde her şeyi anlattım mahkemede de anlatıcam annemde bana destek olmadığı için mahkemede sizce o adam ceza alamaz mı ? Yengem artık bıktı ağabeyime şart koşuyor artık bunu yapmak zorunda kaldı sabrede sabrede biyandanda vijdanen günaha girer miyim diye düşünüyor ağabeyim askerden gelince artık annemle görüşmesini istemiyor onun namusuna kadar laf söylüyor artık sizce napalım ?

Yorum

İşleniyor...
              X