Duyuru

Collapse
No announcement yet.

istemeye geldiler

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Orjinal yazı sahibi: labirent View Post
    mevki senin için sorun değilse sorun olacak tek konu güvensizlik çünkü onun bazı konularda knedine güveni yok sanırım birazda dar zihniyetli biri ,bu şüphecilik olayı cidden çok zor bezdirirse bu bezdirir. ha bir müddet idare edebilirsin ama nereye kadar dayanırsın sonunda pes edersin bu ayrıntıyı iyi düşünmen gerekiyor yoksa yaşayıp öğrenince hayatının dönüm noktalarından biri olur.
    ha bide 5 yıllık eski bi ilişkimden bahsetmedim demişsin emin ol bahsetsende bir bahsetmesende aynı problemi aynı tartışmayı zamanı gelince yaşarsın,olmadı o başka tartışma bulur,yani takıntılı bir tip nişanlın. hakkında hayırlısı olsun.
    mevki sorun etmiorum ben, eğitimli biri, istediği kadar bi insan mevki-makam sahibi olsun karakter olmadık sonra ne işi yarar. benim 5 yıllık ilişkimi duyarsa vereceği tepkiden korkuorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: farfara View Post
      evet kumral ada çok kıskanç, şüpheci, geçmişinde ne yaşadın nekadar yaşadın konusu ile ilgili devamlı bi kuşkusu var. benim de söylediğim yalanım var, 5 yıllık bi ilişkim oldu ama sölemedim, aklına farklı farklı şeyler gelir die. bu konud beni yiyip bitirio.
      evlenince çok büyük sorun olacak.bunu rahatlıkla söyleyebilirim.çünkü ayniyle yaşadığım şeyler...
      keşke şu anki aklımı sana versem de, sen kaçıp kurtulsan

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kumral Ada View Post
        evlenince çok büyük sorun olacak.bunu rahatlıkla söyleyebilirim.çünkü ayniyle yaşadığım şeyler...
        keşke şu anki aklımı sana versem de, sen kaçıp kurtulsan
        nasıl yaşadın

Yorum

daha çok yeni aslında.. 5 yıllık ilişkini sen söylemedikten sonra nerden kimden duyacak? oldu ki duydu şüpheci kişiliğinden dolayı sana zehir edecek hayatı.. çok iyi düşünmelisin.. çok fazla sevdiğinide düşünmüyorum , yol yakınken dönebilirsin..
          1.5 yıllık bi ilişki, kuşkları herzaman olmuo bilmiorum belkide normal bana anormal gelio, eski erkek arkadaşım hiç bi şekilde kıskançlık olsn şu bu sakınmazdı beni hoş aldattı gitti o da yani o da anormaldi, belki onla kıyaslıorum belki bana ondan çok kıskanç gelio bilemiorum.

Yorum

bende senin anlattığın doğrultuda nişanlının tarzını anlamaya çalışıyorum. senin için sorunun bu şüphecilik olduğunun farkındayım.mevki makam vs bi yere kadar karekter daha önemli benim gözümde sanırım sende böle düşünüyorsun. yaşım geçiyo vs gibi düşüncelere kapılmadan ve ona olan sevgini aşkını bir kenara bırak sanki üçüncü şahıs gibi şu şüphe olayını düşün.mantığın tamamdır ya o kadar abartı yok diyorsa yoluna devam et. yok hayır dur bir dakika bu konuda çok tartışma çıkıyor,evlenince baş edebilicekmiyim vsvs diye düşün olmaz gibi seziyorsan yolları ayırırsın.

5 yıllık eski ilişkin ondan önceydi ne yapaıp yapmadığın seni ilgilendirir,çünkü senin hayatın senin anıların,senin yaşanmışlıkların kim olursa olsun müdahele etme hakkı yok.kendini yaşantını anılarını duygularını mı yok saymanı istiyor,bu bana böle yansıyor.

seni bu konu bu kadar korkutoyor geriyorsa cidden iyi bi psikolojik baskı yapıyor nişanlın.umarım sonuçları ağır olmaz. istersen şöle düşün nerde ne tepki vereceğini artık çözmüşsündür mesela sölediğini düşün ne gibi bir tepkisi olur. sölemediğini ama zaman içersinde bir şekilde öğrendiğini düşün o zamanki tepkisi ne olur. yine zaman içinde öğrendiğini düşün ama bu sefer sonuna kadar inkar ettiğini hatta bu inkarına kendinin dahi inandığını düşün o zamanki tavrı ne olur, sana mı inanır yoksa dışarıya inanmaya meyilli biri mi? yani demek istediğim tavrını çözebilirsen bu sıkıntını nasıl çözümleyebileceğinide bilirsin.

yineden bana herhalukarda bu konuda sorun çıkartıcak gibi geliyor,senin anlattığın kadarıyla nişanlının tavırlarını düşünüyorum tekrar belirtmek istedim sen dah aiyi tanırsın. ne olurs aolsun kendini ezdirme derim.

Yorum

5 yıllık bi iliskin olsun nolmus yani, niye ona soylemiyonki, bu yuzden bisi mi dicek, zaten bisi dicekse evlenme gitsin, e tabi sen de bisi demesini dogru buluyosan evlen gitsin.

Yorum

Baştan saklaman hata , söylesen bişey olacağını sanmıyorum ama söylememişsin şimdi bir şekilde öğrenirse daha çok kuşkulanacak neden sakladığını, neler yaşadığını merak edecek daha fazla tartışma ben yerinde olsam şeffaf olmayı tercih ederdim sevgilime geçmişimle ilgili şeffaf olurdum hatalarım bile olsa bilmek hakkıdır yarın bir gün öğrendiğinde başımı ağrıtamaz bu şekilde. Her şeyi bilerek kabullenerek sever .

Yorum

nasıl desem ki bilmeye çok mu hakkı var mı die düşünüorum, hayır bence bilmeside çok lüzum değil. en başında sölemedim bu bönem öncem dedim, ilerde bana sorun olcak bi yaşanmışlığım yok dedim ve sölemedim, ilk dönem onu da haliyle tanımıodum ve sölememe hakkımı kullndım. zaman ilerledikçe o nu tanıdıkça kararımın doğru verilmiş bi karar olduğu kanaatine vardım neden mi herşeyi çok ayrıntıcı düşünüo ve çok kurcalıo, sölememişken bun da sölesem başım çok ağrıcak. başım ağrırmasın dedim ve bugüne kadar sölemedim. ama ilerki zamanda ne yaşarım ya duyarsa korkusu da içimi kemirmio değil. onun geçmişi beni alakadar etmio sonuçta ozaman ben yoktum, bana yapılmış bi hata da yok ama onun için bi bayanın geçmişi önemlimiş,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                    daha çok yeni aslında.. 5 yıllık ilişkini sen söylemedikten sonra nerden kimden duyacak? oldu ki duydu şüpheci kişiliğinden dolayı sana zehir edecek hayatı.. çok iyi düşünmelisin.. çok fazla sevdiğinide düşünmüyorum , yol yakınken dönebilirsin..
                    bende kendimi bilmiorum, beraber olunca kimse müdahale etmiince( ben de ailemin çok fazla etkisinde kalan biriyim), kuşkular olmayınca herşey çok güzel, ama müdahale ( ailem tarafından), kuşkular olunca hislerimede acaba diorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
                      5 yıllık bi iliskin olsun nolmus yani, niye ona soylemiyonki, bu yuzden bisi mi dicek, zaten bisi dicekse evlenme gitsin, e tabi sen de bisi demesini dogru buluyosan evlen gitsin.
                      bişi demesini doğru da bulmuorum ona verdiğim bi hak olarakta görmüorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytindalı
                        basta yalan söyledin.şimdi söylemem diyosun anlıyorum da
                        irdeliyomuş beni düşündüren o
                        yani ya söyleyip kurtulcaksın ben sana böyle böyle söyledim ama aslında durum bu
                        yada söylemiceksin öyle gidicek sen şüpheli gibi durma nerden anlıcak
                        kimse senin huzurunu bozmakta istemez hangi baskası söylerse diye korkarsan
                        of ne zor işler dimi
                        Allah yardımcın olsun (sanki umutsuz vakalarda söyleni gibi bi cümle ama aslında en buyuk yardımcımız Allah en bastan böyle söylesek belkide olaylar bu raddeyede gelmes(bunuda kendim içim söyledim) )
                        evet çok zor işler

Yorum

istemeye gelmısler ne guzel işte benı kımse ıstemeye gelmedı bende şizofrenım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: purenest View Post
                            istemeye gelmısler ne guzel işte benı kımse ıstemeye gelmedı bende şizofrenım
                            geçmiş olsun purenest, istemeye gelinmesi güzel falan bi durum değil veya artı bişey değil, en güzeli kendin için güzel olanı galiba purenest

Yorum

ailen dediklerinde haksızlarsa kulak asma ozaman..
                              bende kendimi bilmiorum, beraber olunca kimse müdahale etmiince( ben de ailemin çok fazla etkisinde kalan biriyim), kuşkular olmayınca herşey çok güzel, ama müdahale ( ailem tarafından), kuşkular olunca hislerimede acaba diorum

Yorum

geçmişinde ne yaşadığını bilmeye hakkı var diye düşünüyorum. eğer başkasından duyarsa ki mutlaka duyacaktır o zaman tepkisi çok ağır olabilir. her zaman doğruları anlatmalı ve eşin olacak insandan hiç bişeyini gizlememlisin. yalanlar üzerine bi hayat kurulamaz. bu konu eğer onun için önemliyse söylemelisin vakit çok geç olmadan. eğer başkasından öğrenirse tepkisi çok sert olacaktır. dürüstlük çok önemlidir. keşke dememek için bir an önce geçmişini ve nedenlerini anlat. bırak kararı o versin. sonuçta bu sizin beraber vereceğiniz bi karar.
                                Last edited by kimene; 16-04-2011, 08:17 PM.

Yorum

İşleniyor...
                                X