Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhamet duygunuzu öldürün, yoksa o sizi öldürür...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Merhamet duygunuzu öldürün, yoksa o sizi öldürür...

Yeni bir felsefe edindim hani şu söz war ya ne kadar da gerçekçi...

'Acıma,acınacak duruma düşersin'...

Hakikaten de öyle,çoğu otoriter insan merhamet duygusundan yoksun değil mi? duygusal insanlar hep ezilmez mi?

Ben burçlara da inanırım hemde oldukça...burcumun tüm özelliklerini taşıyorum...kıskancım,alınganım,merhametliyim we de çok duygusalım...sevdiğimi göğe çıkarırım,sevmediğimi de yerin dibine sokarım...bazen merhametten soyutlanıyorum...çok istisna insanlar için ama...hakedenler için...

Benden size tavsiye...kimseye ama kimseye acımayın...yoksa inanın pişman olursunuz...yazın bir kenara 16 Nisan 2011 kafkef 'Merhametinizi öldürün,yoksa o sizi öldürür' dedi diye yazın...ben zihnime kazıdım bu sözü...size de tavsiye ediyorum...

tamam, bu is kafama yattı, bu gece bu isi bitiriyorum, elveda merhametim, yarın yeni bi ben olcak yeahhh

Yorum

bir insanın karşı tarafa acıyabilmesi için ondan çok daha iyi konumda olması gerekir..merhamette gereklidir..ben vazgeçmem..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kafkef_92 View Post

Hakikaten de öyle,çoğu otoriter insan merhamet duygusundan yoksun değil mi? duygusal insanlar hep ezilmez mi?

Ben burçlara da inanırım hemde oldukça...burcumun tüm özelliklerini taşıyorum...kıskancım,alınganım,merhametliyim we de çok duygusalım...sevdiğimi göğe çıkarırım,sevmediğimi de yerin dibine sokarım...bazen merhametten soyutlanıyorum...çok istisna insanlar için ama...hakedenler için...

Benden size tavsiye...kimseye ama kimseye acımayın...yoksa inanın pişman olursunuz...yazın bir kenara 16 Nisan 2011 kafkef 'Merhametinizi öldürün,yoksa o sizi öldürür' dedi diye yazın...ben zihnime kazıdım bu sözü...size de tavsiye ediyorum...
        Orjinal yazı sahibi: teamos
        Orman Kanunu diye bir kanun vardır hepiniz bilirsiniz .... Birilerinin yaşaması için birilerinin ölmesi gerekir ......

Şu sitedeki en iyi üyeler bile yeri geldiğinde bir canavara dönüşebilir ....... İnsan kendi hayatını kurtarmaya bakar

Hiç şaşırmadım bu haberi okuyunca

ben de şaşırmadım şimdi okuyunca...ben olsam kesin ikisi için de çırpınırdım we ikisini de kaybederdim...ama o eskidendi artık,bittiiiiiiiiiiiiiiii....

Yorum

Merhametsiz yaşanmaz, nefse gem vurmaktır aslolan, merhamet yücedir, kalbi yumuşatır, nefsi köreltir.
          “Bir yüksekliğin, bir başıma olduğum bir yüksekliğin en ucundayım. İnemiyorum. Yaşayamıyorum. Ölemiyorum.”
          Tezer Özlü

"…kendini öldürme fikrini bu kadar çok seven biri kendini de çok seviyor demektir... kendini ve deliliğini"
          Mine Söğüt

''İnancın son noktası hiçbir şeye inanmamaya inanmaktır.''
          Anatole France

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omen
            ee kimse kimseye karşı değildir herkes kendinden yanadır ve bu yüzden her insan kendini merhametli sanar...

objektif bakılmalı olaya...ben merhametsizim diyen çok insan da tanıdım...we ben kendimi diğer insanlarla kıyaslayabiliyorum...çok şükür o kadar da önyargılı değilim...her şeyi görüyorum ben herşeyi...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aparkat View Post
              Merhametsiz yaşanmaz, nefse gem vurmaktır aslolan, merhamet yücedir, kalbi yumuşatır, nefsi köreltir.

çok denedim kardeş...karşılık bulamayınca vazgeçmeye karar werdim...kendimden başka kimseye acımayacağım...

Yorum

Ama o zaman mükemmliğin kalmayacak ki senin, hayır bence sen yapma bunu....
                aslında baslıga bi cevaptı o cumleler..bazen yazdıgımın nedenini bi ben anlıyom:SSSS

Yorum

Yalnız şunu unutma duyduklarının hiçbirine gördüklerinin ise yarısına inan die bi laf var görüyorsun ama neyi yanlış gördüklerin aldatabilir

ben herşeyi öğrendim dostum sen rahat ol geç kaldım bazı şeyler için...bu felsefe çok önceden edinilmeliydi...

Yorum

hıım evet bu sözü biliorum geneldede doğru çıkıyo. sanırsam bunun bi ince ayrıntısı var o dengeyi yakalamak önemli. ne kendine zararı olsun nede karşındakine tekme bas. gibi bişe çıkıyo.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kafkef_92 View Post

Evet, felsefe güzel ve mantıklı ama biraz eksik anlatılmış.
                      Duygularınızı öldürün merhameti içinizden atın demek zayıflara yardım etmeyin, gaddar ve zalim olun demek değildir. Sadece merhametle gereksiz duygusallığı birbirine karıştırmayın. Çevrenize yardımcı olun ve saygılarını iyilik ve dürüstlükle kazanın. Birileri zor durumda olduğunda arkanızı dönüm çekip gitmeyin, en azından dinleyin.

Yorum

kafkef senin merhametsizliğin kime karşı olucak?
                        tüm insanlığa olucak gibi anlatıyorsun ama bilinçaltında mutlaka somut bir hedef vardır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: teamos
                          Dinen bakıldığında merhametli olmak lazım tamam doğru ama .....

Şurada 1 litre su olsa ve yaşamımız buna bağlı olsa herkes o suya sahip olabilmek için birbirini katleder

Merhamet edebilmek gücün göstergesidir..

Yorum

merhamet etmeyene merhamet edilmezmiş...

Yorum

hayır,merhametinizin çoğunu çöpe atın...çok az bişi kalsın...hayatınızı idame ettirebilecek kadar...merhamet,zayıf insanların sığınağıdır...ben artık güçlü olmaya karar werdim...

Yorum

İşleniyor...
                              X