Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bazı internet sitelerinin ukalalıkları !!!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bazı internet sitelerinin ukalalıkları !!!!

ya bu çok büyük bir dert değil aslında ama sizinle paylaşmak istedim çünkü akşam akşam sinir ettiler beni..olay şöyle ismi lazım değil baya ünlü bir internet sitesi(kadın paylaşım portalı üzerine bir site)..daha önceden de üyeydim ama geçen gün ilk defa bir soru sordum..

2 gün Sonra cevap geldi hadi bu hiç önemli değil..ama cevap afralı tafralı..sitenin mod.larından biri ''mesaj sayısı doldurmak için her yere aynı şeyi yazarsanız silinir!! ''...diye konumu silmiş..öncelikle ben konuyu açmadan önce benzer başlık var mı diye iyice araştırdım yani tekrar aynı konu açılıp boşuna yer kaplamasın diye..ama diğe konularDan benim istediğim cevabı alamayınca bende doğal olarak yeni başlıkta açtım.sonucu bu mesaj gelmiş..ya bikere tamam hani mod. olarak sitede gereksiz konu olmamasını isteyebilir ama bunu söyleme tarzı vardır..mesaj sayısını doldurmak içinmiş,ukalalığa bak..ben bayılıyorum sanki senin sitende mesaj sayısını doldurmaya..Yani sitenin mod.larının çoğunun tavrı küçük dağları ben yarattım havasında..birde mesela sitede şey dikkatimi çekti en ufak istemedikleri şey olsun konuyu hemen kilitlemişler hemen silmişler..ama okadar gereksiz şeyleri silmişlerki görseniz..zaten şikayet bölümünde bir sürü arkadaş beni niye sildiniz,konumu niye kilitlediniz diye siteye sitem etmiş.yani ne olduğu belli..siteden öğrenmek istediğim bilgiyi alınca üyeliğimi sildircem zaten :RpS_tongue:

BUARADA BİZİM SİTEMİZİN MODERATÖRLERİ YADA ÖNDE GELEN İSİMLERİN HEPSİ ÇOK TATLI,ÇOK ANLAYIŞLI İNSANLAR VALLA.O KADAR KAHRIMIZI ÇEKİYOLAR :RpS_laugh: HEPSİ SAOLSUN..
    Last edited by mavi mavi; 20-04-2011, 12:07 AM.
    :10:

o siteyi biliyorum sanırım bildiğim siteyse ben cok seviyorum ve genelde burayla beraber orası da acık.. 50 msj doldurman lazım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mavi mavi View Post
      :

BUARADA BİZİM SİTEMİZİN MODERATÖRLERİ YADA ÖNDE GELEN İSİMLERİN HEPSİ ÇOK TATLI,ÇOK ANLAYIŞLI İNSANLAR VALLA.O KADAR KAHRIMIZI ÇEKİYOLAR :RpS_laugh: HEPSİ SAOLSUN..
      evet öyleler zaten çokta tınlamıyorlar ...
      Never Back Down

Yorum

İşleniyor...
      X