-Kuzenimin kız arkadaşı beni beğenmiş, kuzenimde tanıştırmak istedi bizi cumartesi günü ağva gezisi yapalım falan filan birlikte dedi..Ben istemiyorum ama arkadaşlar baktım kızın profiline üniverste fakülte falan filan okumuş..Zoruma gidiyo çünkü ben lise mezunuyum, ayrıca kompleksliyim arkadaşlarım yakışıklı olduğumu söyler ama ben kendimi öyle görmüyorum..Kuzenimede dargınım beni sanki teselli etmek için yanaşıyor gibi bir his var içimde çünkü kuzenimle konuşmuyordum şimdi sanki bana işi düşmüş gibi bir his var içimde..Bana akıl verin arkadaşlar sizce buluşmalımıyım bu kızla tanışmalımıyım..Kızlardan korkuyorum artık çünkü tanıyamıyorum kimseyi!..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yardım istiyorum arkadaşlar..
Collapse
X
-
Kararsızlık kadar kötü birşey yok
Sonucu nasıl olur bilemem ama karar vermişsem pişmanlık duymamak en önemli halim olsa gerek... Karar ver sonucu kötü olsada pişmanım deme, hayatına senin yön verdiğini hisset, senin yön verdiğin işlerle üzüntülü ve mutlu olduğunu görmen daha güzeldir. Kararlı yapıya sahip atomlar gibi ol
Güzel düşünen; güzel görür. Güzel gören hayatından lezzet alır.
Yorum
-
Çok güzel yorum yaptın atomlarda dahil..Orjinal yazı sahibi: Mucahid View PostKararsızlık kadar kötü birşey yok
Sonucu nasıl olur bilemem ama karar vermişsem pişmanlık duymamak en önemli halim olsa gerek... Karar ver sonucu kötü olsada pişmanım deme, hayatına senin yön verdiğini hisset, senin yön verdiğin işlerle üzüntülü ve mutlu olduğunu görmen daha güzeldir. Kararlı yapıya sahip atomlar gibi ol 
kimene sanada teşekkür ederim dostuz tabi ki hepimiz..Canım çok sıkılıyor arkadaşlar ya inanın artık kızları anlamak benim için çok zor..Ne iltifata geliyorlar ne baskıya yolun ortasını bulamıyorum arkadaş..Tanışsam eminim bir yerden kopar ipler..Yakışıklı olursun aldatma korkusu olur içlerinde korkak olurlar terkederler seni..Çirkin olursun çirkinsindir yakışıklı bulurlar terkederler..Onlar için gurur varsa yoksa herşeyin önüne geçer..Kendini asla ifade edemezsin onlara her daim yanlış anlaşılırsın..İstemiyorum abi yeniside eskiside aynı geriye baktığımda düşünmek istemiyorum kimseyi..Türk kızları kadar kendini beğenmişlik dünyanın hiçbir yerindeki kızlarda yok..Hepsi sanki victory secretin mankenleri.
Yorum
-
gezme olsun diye git yahu, niye büyük bi aşk, büyük bi felaket,
ne biliim işte çok büyük bişey yaşanacakmış da buna baştan
engel olmak lazımmış gibi bakacaksınki..?:RpS_blink:..gidersin,
gezersin, gördüklerinin keyfini çıkarırsın, kızla iyi bi muhabbet
kurabilecekseniz kurulur, kuramayacaksanız kurulmaz..kendini
beğendirmen, veya da birini beğenmen mecburi değilki..yoksa
mecburi mi..? :RpS_blink:ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..
Yorum
-
hehe victoryanın kızları da taşdır ha. rusyaya vizeler kalkmış bi git gez istersen gözün gönlün açılır canım kardeşim.Orjinal yazı sahibi: doruksulku View PostÇok güzel yorum yaptın atomlarda dahil..
kimene sanada teşekkür ederim dostuz tabi ki hepimiz..Canım çok sıkılıyor arkadaşlar ya inanın artık kızları anlamak benim için çok zor..Ne iltifata geliyorlar ne baskıya yolun ortasını bulamıyorum arkadaş..Tanışsam eminim bir yerden kopar ipler..Yakışıklı olursun aldatma korkusu olur içlerinde korkak olurlar terkederler seni..Çirkin olursun çirkinsindir yakışıklı bulurlar terkederler..Onlar için gurur varsa yoksa herşeyin önüne geçer..Kendini asla ifade edemezsin onlara her daim yanlış anlaşılırsın..İstemiyorum abi yeniside eskiside aynı geriye baktığımda düşünmek istemiyorum kimseyi..Türk kızları kadar kendini beğenmişlik dünyanın hiçbir yerindeki kızlarda yok..Hepsi sanki victory secretin mankenleri.
Yorum
-
doruk güzel bir felaket senaryosu yazmışsın. sen bunu iş konusundada yapıyorsun. ve kendini engelliyorsun. ne yapalım yani üni . okuduysa okumak başka kendini geliştirmek başka.
çokta takıyorsan açıktan okursun,kendin için okursun kıyaslanmak için değil.artı istedikten sonra herkesi anlarsın,ve kendinide gayet güzel ifade ediyorsun.illa sevgili olucaksın die birşey yok ortam olsun takıl,gez dolaş stres atarsın hep evde durupta yeni felaket senaryoları yazma.
Yorum
-
Katılıyorum, bende Y.okul terkim ama kendini geliştirmek konusu çok farklı .çok üniversite mezunalarıyla aynı ortamda bulundum ve çoğu bana hayran kaldı okumak farklı bişey neden ezilesin ki ? İşten ayrıldığın için sadece maddi yönden biraz sıkıntıda olabileceğini ve bunun seni görüşüp görüşmemek konusunda kararsız bıraktığını tahmin ediyorum. Çünkü bende maddi yönden zor durumdayım ve karşıma çıkan flört fırsatlarını maddi sebepler yüzünden geri çevirmek zorunda kalıyorum. en iyisi maçı izlemek, sonuçta dünyanın en kaliteli derbisiOrjinal yazı sahibi: labirent View Postdoruk güzel bir felaket senaryosu yazmışsın. sen bunu iş konusundada yapıyorsun. ve kendini engelliyorsun. ne yapalım yani üni . okuduysa okumak başka kendini geliştirmek başka.
çokta takıyorsan açıktan okursun,kendin için okursun kıyaslanmak için değil.artı istedikten sonra herkesi anlarsın,ve kendinide gayet güzel ifade ediyorsun.illa sevgili olucaksın die birşey yok ortam olsun takıl,gez dolaş stres atarsın hep evde durupta yeni felaket senaryoları yazma.
)
Yorum
-
Katılıyorum.Orjinal yazı sahibi: bir dostBenim bir arkadaşım var. Adam lise mezunu, kadın üniversite. Gayet mesut, güzel hayatlarını kurdular.
İnsan hayatta hangi noktada durmak isterse, hangi nokta için uğraşırsa, ancak ona ulaşma ihtimali olabilir, kendine ne kadar güvenirse ancak o zaman aşama kaydedebilir.
Genel düşüncem bu şekilde
Hangi güvensiz düşünceye sahipse bir insan, tam tersini yapsın, tam tersini yapabilecek cesareti göstersin...hayatta başarılı olur.
Bunları da genel fikirilerim olarak söylüyorum. Yani kişiye özel değil
Yorum

Yorum