Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Çok pis aşık olurum, o zaman sende çok temiz yardım et.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Çok pis aşık olurum, o zaman sende çok temiz yardım et.

evet konu adını niye böyle seçtim bilmiyorum ama "seviyom lan""ühühühü onu severdim" gibi klasik bir şekilde açasım gelmedi. Gülmeyin marjinal olmak istedim.
    Çok pis aşık olurum, o zaman sende çok temiz yardım et.

Neyse benim sorunum çok pis aşık olmak. Yok canım Ferhat ve Şirinin veya Macnun abinin hakkını yemeyelim. Hoşlanıyorum diyelim. O zaman "çok pis hoşlanıyorum". Tamam bu oldu neyse konuya geçelim.

Hoşlandığım bir kız var. Onu sevdiğimi aylar öncesinden öğrenmiş fakat bir şey yapmamıştı (Mal gibi kaldım yani). Neyse geçen salı bir olaya sinirlendim sınıfta bağırıp çağırıp sıraları tekmeledim. Millet şoklar içerisinde. Kızın biri çığlık attı ben iyice gaza geldim. Attım yumruğu cama. Cam param parça. Malum kız "Ya sorunlu musun ya!" deyu bağırdı. Ben takmadım tabii. Ama dalga maksatlı değil bildiğin bıraksak dövecek beni. Neyse ben camı kırdığımı müdüre söylemeye giderkene koridorda elime baktım. Elim kıpkırmızı! Meğersem acıyı hissetmemişim. Saldım kendimi yere. Ama kız gelmiyo tabii oralara. Hocaların yardımıyla gittim polikliniğe filan. Müdür gitti sınıfa "ardanın eşyaları verin lan!" dedi. Tabii bizimkiler beni görmedi. Neyse konuya gelelim. Asıl mesele burda başladı. Ben gidince malum kız benim sıraya oturup ağlamış. Arkadaşı gelmiş fısır fısır konuşmuşlar. Benim arkadaşın ise tek duyduğu söz malum kızın "ar..." dediği ve ardından malum kızın arkadaşının hemen "şşşş" deyu onu susturması. adım arda bu arada. Tanıştığımıza memnun oldum efenim.

İşte sargılı sargılı okula gittim. Kız zaten arada bakıyodu bana. Bakışı arttı. Birde sınıfta "cam muhabbeti" çıktı. Malum kız "neden camı kırıyosun ki seni sinirlendireni kır" gibi bir şey dedi. Bana demesi lazım fakat yüzü bana dönük gözler önde oturan arkadaşımda yüzde bir domatesiliğimsilik var. Kırmızılığımsılık yani. Yani kızarıklık anlayın işte...

Bu günde Din dersinde "Hojam astral seyahat varmıo yoaaa?" deyu sordu. Tabii sınıfın metafizikçisi olarak hoca "arda'ya sor o ilgileniyo bunlarla" dedi gülerek. Ben kafamı koymuş uyuyodum o sırada ama dışarıyı dinliyom tabii. Hoca "arda uyan bak kızın sorusu var" dedi. Sonra kıza dönüp "sor şimdi" dedi. Kız domatilimsi bir şekilde "ama hocam ben size sordum" dedi. hoca "ben bilmem arda bilir" dedi. Hocaya bakarak soruyu sordu bana "astral seyahat var mı?". "var" dedim. Hoca açıkla deyince bende mal gibi kaldım ve "işte uçuyosun" diye kısadan kestim. Konuşuyoruz ama ikimizin gözüde hocada. Ha ben kafamı saklıyorum kollarımın arasında. Çünkü en az onun kadar beyaz tenliyiz kızarınca anlaşılıyo.

bak ben bu kadar anlattım sen bu kadar okudun. Yorum yapmazsan ayıp olur. seviyo mu sevmiyo mu lan! seviyo mu sevmiyo mu? Bana derslere yoğunlaş filan demeyin dersleri hallettim ben siz bu konu hakkında yardım edin!
    Last edited by sonbaharr; 25-04-2011, 10:04 AM.

Sağı solu tekmele, camları indir...
    Zor, çok zor..
    Allah anana babana sabır versin..
    -------
    Sevgiye gelince, bunu kızların cevaplaması lazım. Bu tarz psikopatlık lise çağlarında çekici geliyormuydu ? yoksa başka şeylermi deniyor du uzaktan

Yorum

çok ilginç

Yorum

artistik patinaj hıı? kızın seveceği varsada beni yak kendini yak ,yakarım gemileri,yıkar geçerim sendromundan sonra sevebilme ihtimalini düşün istersen? yani bu kendini ispatlama çabası illa saldırganlıkla mı olmalı?kız sorunlu demiş resmen daha ne olsun.

Yorum

Arkadaşlar bu günde küçük bir olay oldu. Ben sınıfa doğru giderken kız birden kapıdan çıktı ve kapıda kaldı öyle. Ben içeri girerken "kayar mısın" manasında iki parmağımı göstererek yanlamasına sınıfa girdim. Çünkü tamda kapının içinde duruyordu. Neyse ben sınıfa girdiğim anda sevdiğim kızın en iyi arkadaşı tam karşıdan kıza doğru gülerek geliyordu. Etrafında kimse yoktu. Bu da onun bu olaya güldüğünü %99 kanıtlardı. Son durum bu sizce nedir durum?

Yorum

kim ne dersin desin bayanlar sorunlu ve ilginç kişilerden hoşlanırlar. Senin hatunda öyle demek ki, bir şekilde seni farklı ve ilginc bulmus, seni çözmeye çalısıyor...
            gelelim sonuca, bence sizin işin sonucu platonik biter.... senden anladığım kadarıyla sen kendini ancak bu sekilde dışa vuruyorsun...
            eğer hergün böyle bir olay vs.. olursa isiniz platonikte kalır bence ve öylede kalacak bir şekilde, en mantıklısı, senin kızı kimsenin olmadığı yalnız bir mekanda yakalayıp,
            "Senden hoşlanıyorum." demen ki, bence sen yapamazsın, o lafı dersen hayatında çok şey değişecek ama bence sende o kadar yürek yok... sen ancak cama vurursun..
            kızma ama böyle sende biliyorsun..

Yorum

emin olabilsem, açılacam ama sence o seviyor mudur?

Yorum

Uff evet sorunlu erkekler ilgimi cekiyo benim de
                Dostum arizasin sanirim bence en azindan bi hoslanti var
                I've found a reason for me to change who I used to be.

Yorum

İnanın çok mes'ud oldum cevaplarınıza. Lakin kız nedense arada birden arkasını dönüp bakıyor, hemen önüne dönüyor. Bu günde Uğur adındaki bir arkadaşıma arkadan vurdu. Vurdu dediğim, anlayın işte, erkek yapsa "sapık mısın" dersiniz. Öyle vurdu. Zaten bizim uğurda "namusum gitti" tarzı espriler yaptı. Uğur'da benim arkadaş grubumdan. Kız cevap vermek yerine kanarya gibi başının öne arkaya sallayarak güldü. O kadar hızlı sallıyorduki kızın kafa kopacak diye korktum. Neyse, bu bir işaret olmasın? Yorum yazmışlara ve yazacaklara çok teşekkürler.

Yorum

Yok yani belki bana bakarak vurmuştur. Hayal kuruyodur belki o an! Ben ben ne biliyim abi Her yaşadığımı anlatıyorum. Çünkü benim bu işlere hiç kafam basmıyo. Geçen sene o kadar kız durup dururken "arkadaş olalım mı?" deyu elimi tutmuştu durup dururkende ben bi halt bilmediğim için harbi arkadaş olmak istiyo sanıyodum. Olayım bu benim yani, öğrenmeye çalışıyoz

Yorum

İşte git açıl demekle olmuyo

Yorum

Arkadaşlar bu gün münazara vardı. 4 ders boyunca 8 ayrı grup çıktı. Bizim sınıf en son gruptu. Ve münazara ekibi arasında bende vardım. Tahmin edeceğiniz üzere inanılmaz bir heyecan yaptım. Ve konuşmam sırasında millete resmen espri şovu yaptım. İstemeyerek oldu ama herkes güldü. Neyse, kaybettik zaten sayemde. Olay bitince sınıflara gittik. Hoca derste münazara hakkında shbet etti. Sonra malum kız "iki kişiyle yenmenizin imkanı yoktu zaten, arda'yı saymıyosunuz" deyu, ezdi beni. Sonra cemil adında bir grup arkadaşım "eylül çıkınca anlamadım ama bozdu, arda'ya inancım yoktu, o da çıkınca bozdu." dedi, tam bunu söylediği sırada malum kız gülerek bana baktı. Neyse abi, işin özü bir hocaya geldi ve herkes "hoca çok kızıyo" dedi. Bende "bana hiç kızmıyo" dedim. Malum kız bana dönerek "o derste hep uyuduğun için..." dedi gülerek, fakat yüzünde yine domatesiliğimsilik vardı.Neyse hacular, iş benim cam kırma olayıma gelince ben "hocadan dolayı değil, başka bir şeyden dolayı o" dedim. Malum kızda "evet" dedi gülümseyerek ve hocaya bakarak. Allah Allah, neye sinirlendiğimi bildiğini sanıyor acep... Neyse, dünde şarkı söyleyerek bana bakıyormuş. Bir şarkı söylüyormuş ve 30-40 saniye o şarkıyı söylemesi bitinceye kadar bakmış. Sizce neye alametdir bu?

Yorum

arkadaşlar dün ben bir iş için dersten çıkmıştım. Bütün ders yoktum. Derste 15 dk sınıf benim cam kırma olayımı konuşmuş. Bizim kız ise beni övmüş. İyi çocuk sevimli filan demiş. Eeeee sizce durum nedir abiler ablalar?

Yorum

sen hala beklemede misin,git teklif et.

Yorum

mete misin ya=P

Yorum

İşleniyor...
                              X