Evet arkadaşlar işe gireli henü z3 gün oldu ama 3.günde başıma neler geldi....
bu gün yeni işimde öyle bişey başıma geldki ölseydim bundan iyi olurdu. hayatımda bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum
sabah dükkana mal geldi 2 kol, bunları alıp ykarı çıkaracaktım tam yere eğildim pantolum carttt diye yırtıldı hemde yeni iş yerimde düşünebiliyormusunuz ?? bnei orda dövseleridi öldürselerdi inanın bu kadar zoruma gitmezdi. ...
neyse eve gidip üstüme değiştirdim ama ne haşde eve gttim kan ter içinde kadım stresten neyse daha sonra iş yerine geldim tekrardan akşam üstü gen bir çocuk geldi. benden önceki eleman çalışmış çalışmış parasını alamamış geldi dükkanda tartıştı kavga etiler.meğer bu benim iş yerimdemi,n sahipler dolandırıcıymış ortada patron felan yok doğru düzgün iş yaptıkları bile yok sadece bir tane kaşar bir bayan sabhtan akşama kadar okey oynuyor nette.. sonuç hüsran işi bıraktım yav arkadaşlar ben nerde yanlış yaptım bu yaşadığım oaly kaçıncı oldu
neden hep bu tip şyler hep beni buluyor şimdi ben inithar etmeyeyim de kim intihar etsin ...???? 8
bu gün yeni işimde öyle bişey başıma geldki ölseydim bundan iyi olurdu. hayatımda bu kadar küçük düştüğümü hatırlamıyorum
sabah dükkana mal geldi 2 kol, bunları alıp ykarı çıkaracaktım tam yere eğildim pantolum carttt diye yırtıldı hemde yeni iş yerimde düşünebiliyormusunuz ?? bnei orda dövseleridi öldürselerdi inanın bu kadar zoruma gitmezdi. ...neyse eve gidip üstüme değiştirdim ama ne haşde eve gttim kan ter içinde kadım stresten neyse daha sonra iş yerine geldim tekrardan akşam üstü gen bir çocuk geldi. benden önceki eleman çalışmış çalışmış parasını alamamış geldi dükkanda tartıştı kavga etiler.meğer bu benim iş yerimdemi,n sahipler dolandırıcıymış ortada patron felan yok doğru düzgün iş yaptıkları bile yok sadece bir tane kaşar bir bayan sabhtan akşama kadar okey oynuyor nette.. sonuç hüsran işi bıraktım yav arkadaşlar ben nerde yanlış yaptım bu yaşadığım oaly kaçıncı oldu
neden hep bu tip şyler hep beni buluyor şimdi ben inithar etmeyeyim de kim intihar etsin ...???? 8

evet pantolun kumaş çok kötü bir duydu allah düşmanımın başına vermesin ...
Yorum