Duyuru

Collapse
No announcement yet.

annem gene ağlıyor :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• annem gene ağlıyor :(

annem gene ağlıyor :RpS_crying::RpS_crying: hava değişimi olsun diye Mersine getirdim ama yok değişen bir şey :RpS_crying: alışamadı hala anneannemin yokluguna.. ne yapsam ki? her gözyaşı ok gibi içime saplanıyor.. off Allahım yardım et... annemi ferahlat... :RpS_crying:

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
    annem gene ağlıyor :RpS_crying::RpS_crying: hava değişimi olsun diye Mersine getirdim ama yok değişen bir şey :RpS_crying: alışamadı hala anneannemin yokluguna.. ne yapsam ki? her gözyaşı ok gibi içime saplanıyor.. off Allahım yardım et... annemi ferahlat... :RpS_crying:
    canım bırak ağlasın ..
    sen hiç üzülme ..
    ağlamaması daha kötü ya .
    gülmek kadar ağlamakta var hayatta .
    elleme en azından böyle deşarj oluyor ..
    hiç bir şey yapmaması kadar kötü bir şey olamaz .
    bırak matemini yaşasın ...ağlasın ,öfkelensin,ama bir tepki versin en azından.
    zaman en iyi ilaçtır ..
    aman ya Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin ..
    sen de üzülme ne olur ...
    ben ağlayınca rahatlarım ..
    oda öyledir..kendi haline bırak .
    bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

bende ağladığımda rahatlarım ama annemin ağlamasına dayanamiyorum işte.. annem o kadar çok şey yaşadıki şu hayatında zerre üzülsün istemiyorum ama hayat işte... feleğin çemberinden geçirmeye devam ediyor..çok şükürr.

Yorum

gerekirse bir piskiyatrise götürün hocam bazen çok üzüldüğüm zaman ağlama krizine girerim ama daha sonra rahatlarım allah yardımcısı olsun..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
          bende ağladığımda rahatlarım ama annemin ağlamasına dayanamiyorum işte.. annem o kadar çok şey yaşadıki şu hayatında zerre üzülsün istemiyorum ama hayat işte... feleğin çemberinden geçirmeye devam ediyor..çok şükürr.
          çok şükür tabiki .
          hayatta ne kadar üzülürsek o kadar da manevi olarak birikim yapmış oluyoruz bence ..insanı güçlü yapıyor bunlar ..
          ne güzel bir evlat annesi için üzülebiliyor .bravo annenize ..
          bu kadar olaylar içinde bile sizleri güzel yetiştirmiş.
          bulutlar ağlamazsa yeşillikler nasıl güler ....

Yorum

eğer ağlama krizleri şeklinde devam ederse götüreceğim yada sakinleştirici alıp içiririm..
            Orjinal yazı sahibi: zanax_89 View Post
            gerekirse bir piskiyatrise götürün hocam bazen çok üzüldüğüm zaman ağlama krizine girerim ama daha sonra rahatlarım allah yardımcısı olsun..
            annem içn canımı veririm bende kardeşimde.. onun yüzünün gülmesi bana yeterde artar bile.. Allah ım onu başımızdan eksik etmesin 3 cocuk daha kaldı başına..
            Orjinal yazı sahibi: ranil View Post
            çok şükür tabiki .
            hayatta ne kadar üzülürsek o kadar da manevi olarak birikim yapmış oluyoruz bence ..insanı güçlü yapıyor bunlar ..
            ne güzel bir evlat annesi için üzülebiliyor .bravo annenize ..
            bu kadar olaylar içinde bile sizleri güzel yetiştirmiş.

Yorum

Doktorla filan olacak iş değil bu.Annesini kaybetmiş ağlaması normaldir.Sakinleştirici de 1 2 saat etki eder ondan sonra geri aynısı olur.Bundan dolayı ilaç kullanmaya gerek yok.Annene sevgini göster git sarıl, öp, kokla acısını dindirmeye çalış.Yalnız bırakma anneni.Yalnız kalırsa düşünmeye ve ağlamaya tekrar başlar.
              Kimsenin annesi ağlamasın ya rabbim.Allah sabır versin.

Yorum

aminn sağol... ewet yalnız bırakmıyorum zaten 1 aydır annemle kalıyorum hep yanımda...
                Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
                Doktorla filan olacak iş değil bu.Annesini kaybetmiş ağlaması normaldir.Sakinleştirici de 1 2 saat etki eder ondan sonra geri aynısı olur.Bundan dolayı ilaç kullanmaya gerek yok.Annene sevgini göster git sarıl, öp, kokla acısını dindirmeye çalış.Yalnız bırakma anneni.Yalnız kalırsa düşünmeye ve ağlamaya tekrar başlar.
                Kimsenin annesi ağlamasın ya rabbim.Allah sabır versin.

Yorum

İşleniyor...
                X