bunun aşk olduguna eminmisin? bence sende takıntı haline gelmiş.. kendini sınadıgını söylüyorsun ama bir yerlerde yanlışın var.. umarım en kısa zamanda kurtulursun ama istemen lazım.. zor
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aşk ruhumu çürütüyor...
Collapse
X
-
Birazcık sıkıntılı gördüm seni ne zaman geçer bilmem ama ,geçecek emin ol bundan
6 yıldır geçmedi şimdi mi geçecek diyeceksin ? bir gün o da olacak emin olabilirsin aşk görecelidir yaşanır ve bitter.
Ya da hiç başlamaz fark ettirmeden gelir ve gider.
Bir söz var katilini , yar saymaktır aşk diye
Ruhunu bu kadar zedeliyorken ve sen bu kadar seviyorsan yar saydığın kişi aslında bir katildir her geçen gün seni tüketir.
bunları düşünerek hareket et.Ölü yaşayanlar,yaşayan ölüleri çekemezler. Özdemir ASAF
Yorum
-
ona kavuşsan içindeki onu o bile dolduramaz emin ol.. altı üstü bir insan de.. yeter 6 sene takıntı ne yapar adama? içinden çürütür..
tamam haklısın.. kolay değil.. hele de insanın duyguları sapıtmışken..
ama sevilmeyi bu kadar hakeden biri var ortada.. ondan da fazla.. sen!! kendini onu sevdiğinden daha çok sev.. sev ki beynin acına son versin....cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım
Yorum
-
Senin durumun kötü... Yıllardır böyleysen baya kötü... Sen kendine çok yanlış yapmışsın.......Orjinal yazı sahibi: SUZIESen hikayen benimkinden daha kotu olamaz !!! Ben yillardir evli sevgi sevkat gormeyen ve esim den siddet goren birisiyim !!!
Bende alti once kardesimin en samimi oldugu arkadasina asik olum gorur gormez onu içim bir hos oldu , yazisiyorduk ama 1 HAFTAdir yazismiyoruz !!! O beni çok sevdigini soyluyor ve bende onu çok seviyorum ama askimiz yasak çunki evliyim ama bosanacagim onun için degil kemdim için çunki esim siddet uyguluyor !!! Bende her gun sevgilimi dusunup agliyorum o kadar seviyorum ki hiç boyle asik olmadim onu gorunce dilim tutuluyor , bacaklarim ellerim titriyor garip bir duygu !!!
Yorum

Yorum