Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bir kere bozulmaya görsün bu psikoloji

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bir kere bozulmaya görsün bu psikoloji

Bu psikoloji denen şey bir kere bozuldumu bir daha eski durumuna gelmez sanıyorum insan yaklaşık 3 yıldır tedavi görüyorum hala nerdeyse başladığım yerdeyim artık inancım kalmadı güvenimde bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?

benim hiç düzelecekmiş gibi gelmiyor sanki hergün aynı yerdeyim gibi ilaçları sanki su içer gibi içiyorum hiçbir etkisi yok.

Yorum

iş aile ve çevreye kaldıysa ben ömür boyu iyileşmeyeceğim o zaman çünkü her ikiside beni anlamıyor sıkıldım artık..

Yorum

neyiniz var death, biraz daha detay verirseniz sağlıklı bir yorum yapmak daha kolay olacaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Death_ View Post
          Bu psikoloji denen şey bir kere bozuldumu bir daha eski durumuna gelmez sanıyorum insan yaklaşık 3 yıldır tedavi görüyorum hala nerdeyse başladığım yerdeyim artık inancım kalmadı güvenimde bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
          yüzde bin katılıyorum
          psikolojisi bozulmayan bi insan psikolojisi bozulan insanları anlamaz nasıl birşey oldugunu bilmez kendımden biliyorum ama bozulunca bi depresif düşünce yapısına girince
          birdaha eski haline tam olarak dönmen çok zor
          çünkü o yapıyı bılıyorsun artık nasıl birşey oldugunu bılıyorsun
          Never Back Down

Yorum

Orjinal yazı sahibi: psikolojikuye View Post
            neyiniz var death, biraz daha detay verirseniz sağlıklı bir yorum yapmak daha kolay olacaktır.
            benim mesajımı diger sayfada bıraktın hemen, yeni yeni yazdım bu ne yaa, hey yukardaki sana diyom,neyse almıs oldum mesajı buraya

Yorum

neyim var teşhis psikotik özellikli depresyon lakin bende sosyal fobi ve paranoyaklık hat safhada ilaçlardan pekde netice alamıyorum en son ekt yada manyetik uyarım tedavisini deneyeceğim son çarem bu.

Yorum

death ciddi problemleriniz var..mazur görün kimi ergenler gelip burada adeta sanki kafaları kopmuş da acı cekiyorlar gibi mesajlar yazabiliyorlar..sizin problemlerinizi o yuzden sordum..hak verecegim size..psikolojiniz ölene dek düzelmeyecektir..sabır dilerim..

Yorum

çok rahatlatıcı oldu söyledikleriniz sağolun valla

Yorum

yaşadığın koşulları değiştiremezsen hiç bir ilerleme kaydedemezsin..
                    gözlerim karanlık, kendime tutunarak yaşıyorum..

Yorum

bende bundan korkuyorum işte yaşadığım koşulları değiştiremezsem bu ömür boyu sürer diye..

Yorum

benim bi bozuldu yıllardır uğraşıyorum ve git gidede batıyorum xanax'a kadar geldim daha üstü var mı bende merak ediyorum yakında intihar sanırsam

Yorum

Bence psikolojin bozulursa eskisi gibi olmazsın evet..Düzelttikten sonra eskisinden daha da iyi olursun,çünkü başarmışsındır..yenmişsindir onu
                          Yaşayanlardan biliyorum,böyleymiş..Pesimist olmaya gerek yok,

Yorum

düzelir neden düzelmesin.. yeterki düzelmeyi iste...

Yorum

İşleniyor...
                            X