Ailem tarafından pek de istemeyerek biriyle tanıştırıldım. 2 Kez karşılıklı görüştük. Farklı illerdeyiz artık telle fln görüşüyoruz 2 hafta fln oldu henüz. Aslında pek çok yönden hoşuma gitti. Ancak sigara kullanması var. Hadi bu sorunu aştık. Ayrılmadan önce geçmişini bilmem gerektiğini söyledi. Pek çok kişi olmuş herşeyi yaşamış biri. dış ülkeye de gitmiş rusya gibi. şimdi durulduğunu artık düzenli bir hayat kurmak istediğini söylüyor. Bunları 2. görüşmemizde anlatmış olmasının nedeninii çözemedim? erkek olsam biraz daha beklerdim gibi geliyor. ama işte ben sonrasında sıkılıpp geri dönersen dedim asla olmaz dedi. benim hayatımda biri olmadı. hani sonradan bu tarz şeyler olursa kaldıramam. bu biraz beynimi yiyor. bir yandan da hoşlndım aslında. şu an namaz kılıyormuş. işte bilemedim çok karıştım. karşılıklı görüşme imkanımız da az.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
aklım çok ama çok karışık fikirlerinize ihtiyacım var
Collapse
X
-
Bunları kendi ağzı ile söylemiş daha ne
ilerleyen zamanlarda başkalarından duymak seni çok daha fazla üzerdi emin ol
bende kız arkadaşıma ilişkiye başladığımızda söylemiştim
ondan önce de bazı şeyler olduğunu bazı şeyler yaşadığımı
ama şimdi çok iyiyiz 4 yıl oldu arada bi kafama vurur ama öyle çok takılmaz
sende takılma bence bu tür şeylere geçmiş i değiştiremezsin sonuçta
Senin yapacağın yaşadıklarından ne öğrenmiş bu ona neler katmış bunlara bak
sana uygun mu değil mi ? Hadi hayırlısı
Ölüm çok ucuz bir şeydir..Fakat dünyanın en zengin insanına bile pahalı gelir.
Yorum
-
“Bu adam her türlü hatayı yapmış” diyorsun. Daha sonrada yapacağı %90 ihtimal. Sadece bir eş bulmak için bir süre akıllanmış numarası yapmadığının bir garantisi yok. Bu tehlikeyi göze almaya değmez. Ailen eş seçiminde sana karışmamalı ya da evlatları için çok daha özenli seçim yapmaları gerektiğini anlamalılar.Last edited by hartemes; 09-05-2011, 07:47 PM.
Yorum
-
2 hafta çok kısa bir süre ama, aranızda bi'şeyler olması zorunlu
mu, etrafınızda kısa süre içinde anlaşıp evlenmenizi bekleyen bi
kalabalık falan mı var; ki olabiliyor böyle şeyler galiba. bence
kendini böyle bi'şeye zorunlu hissetme, bu arkadaşa da, çevrene de;
kısa süre içinde radikal kararlar almak niyetinde olmadığın mesajını
ver ve madem ki hoşuna gitti, işi biraz zamana bırak. sohbet
edebildiğiniz kadarıyla ölçüp tartmaya, anlamaya çalış. hiç değilse
bikaç ay böyle geçsin, olma mı?ne giderim peşlerinden..ne ardımda devam olsun..ne uyarım,ne hükmeder..kalanlara selam olsun..
Yorum
-
forte, dalgakıran,nemeth haklısın galiba zaman bırakmalıyım. ailem sadece tanıştırma sırasında devredeydi. şu an bana bırakmış durumdalar. ancak ben hani birine bağlanırsam ayrılıkta içimden atamam diye korkuyorum. hani biri giider öbürü gelir mantığında biri değilim. bağlanmadan bitirsem mi diyorum bazen. ama işte 1-2 kere daha tanışıtırıldım 2. görüşmeden sonra görüşmek bile istemedim etkilenmedim. bunda etkilendim.
hartemes sadece tanıştırdılar iyi bir aile diye. bunları bana kendisi anlattı. karışmıyorlar zaten. ancak yaş 30 a yaklaştı bunu daa belirtmeden geçmiyorlar
belki de sen haklısın benimde korkum bu zaten alışkanlıklardan vazgeçilmez. bilmiyorum.
bu arada henuz beni faceten eklemedi ama faceindeki arkadaşlarında rusyalı fln kızlar var bir kaç tane forte ve nemeth özellikle bu kkonudaki fikriniz nedir? beni eklemesi için erken sanırım ama o kızlar çok kafamı bulandırdı.
Yorum
-
Adamın niyeti evlenmek. Ben olsam söylemezdim ama çok ta yanlış birşey göremiyorum.
Yok onu yapmış, yok bunu yapmış, yok şu yok bu falan diye düşünme. Bunları hiç yaşamamış olupta sonradan gözü açılan "dallama"lardan olacağına, 30-40 tan sonra 2 bacak görünce ağzının suyu akıp töbe töbe diyeceğine, yaşayacağını yaşamış, artık bundan sonra "koca" sıfatı taşıması çok çok daha iyi...
Kafana takma.
Herşey gönlünce olsun...
Yorum
-
Diğerlerinde etkilenmemiş bunda etkilenmişsen bir şans vermen gerektiğini düşünüyorum
Ayrıca alışkanlıklardan vazgeçilmez diye bir durum yok
Genç ve cahil olmanın verdiği belki de bulunduğu ortamın etkisi ile
bazı şeyler yapmış olabilir ki bu insan sana başta söylemiş
ve artık dönmeyeceğim demiş bu garanti olmamakla bile
dönmesinin yani bundan önce yaptıysa yine yapar %90 ihtimal demekte yanlış bence
döner mi dönmez mi bu belki de sana bağlı nasıl anlaşacağınıza
yani senin onu tanımana bağlı burda kim ne dese yalan olur
face deki kızlar için arkadaşı olabilir hemen kesin arkandan iş çeviriyor demek
yanlış olur, senin face n de hiç erkek ekli değil mi
onun bilmediği ama akraban olan birisi ?
sanırım biraz da kıskanclık var sende
biraz daha konuştuktan sonra face konusunu açarak seni eklemesini sağlarsın
ya da sen eklersin o zaman da uygun bir dille sorarsın
Zaten millet olarak rus kızları deyince aklımıza pek iyi şeyler gelmiyo sende haklısın
ama yanlış düşünme bence, sen önce iyice tanımaya bak
onların hesabını sonra sorarsın gerekirse
Ölüm çok ucuz bir şeydir..Fakat dünyanın en zengin insanına bile pahalı gelir.
Yorum
-
fortecim süpersin yaaaOrjinal yazı sahibi: fortene kadar yasaklar koysan..gözlerini kapatsan...hiçbiyere göndermesende..içinde varsa yapıyor..merak etme
kendini hırpaladığınla kalırsın..güven kendine biraz...olmadı şutlarsın
: şutingen forest ahahah
Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.
Yorum
-
camomiles bence geçmişi şimdilik çok fazla takma kafana fakat aklının bir yerinde bulunsun mutlaka.
ondan etkilenmiş olman hoş ama bu durum elini gözünü bağlamasın. ona objektif olarak bakabilmeli ve davranışlarını gözlemlemelisin.
insanlar karakterleri hakkında sinyaller verirler. biraz daha zaman tanıman bu bakımdan da iyi olur.
hayırlısı olsun. netice ne olacak acabaKendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.
Yorum
-
Ben akrabası olabilir demedim kiOrjinal yazı sahibi: camomiles View Posthaklısın nemeth. yalnız rus akraba biraz fazla hayal perest olmuş
) bakalım zaman
Rus arkadaşı olabilir dedim
senin akraban yok mu dedim
onun da senin face ne girdiği zaman göreceği bi akraban (erkek)
o da senin düşüdüklerini düşünebilir belki de düşünüyordur da
@forte doğru söylemiş kendini sıkma
imza mı attın alacam dye sanki
biraz rahat ol tanımaya bak yargılarla yaklaşma olaya...Ölüm çok ucuz bir şeydir..Fakat dünyanın en zengin insanına bile pahalı gelir.
Yorum

Yorum