Duyuru

Collapse
No announcement yet.

sıkıntı,depresyon,anti sosyallik

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• sıkıntı,depresyon,anti sosyallik

16 yasından itibaren baslıyan psikolojik sorunlarım var suan 22 yasındayım malesef bu sorunlar yüzünden vb. sorunlar yüzünden okududugum üniversiyeyi bıraktım
    ve ciddi sorunlar yasıyorum bu aralar gitmedigim doktor almadıgım ilac kalmadı suan wellbutrin ilacını kullanıyorum ciddi derecede anti sosyallik sorunu cekiyorum arkadaslarımla yada yabacı birileriyle konusurken titreme kasılma ve konusacak bisey bulamıyorum ve bu durum beni utandırıyor yerin dibine giriyom tabiri caizse benimle benzer sorunları olanlar varsa dertlesmek isterim yada tavsiyesi olan varsa her konuda

16 yaşından önce nasıldın?
    16 yaşından bu güne kadar sadece ilaç tedavisi mi aldın. Terapi alman çok iyi olurdu ama hiçbir şey için geç değil.
    Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

16dan önce normal diyebilirm sadece ilac kullandım iyi olmak için ama birsüre işe yarıyor tam iyilestim diyorum ama sonra yine aynı sıkıntılar basıma geliyor

Yorum

baska yardımcı olacak yokmu ya

Yorum

heee bende de aynısı var 15 yaşındayım büyüyünce senin gibi olmak istemiyorum büyümekte istemiyorum hayatıda sevmiyorum

Yorum

evet dediginiz gibi

Yorum

ewet gittim wellbutrin diye bi ilac verdi bana iyi gelir dedi ama pek bi faydası olmuyor

Yorum

aklımdan sürekli olarak geciyor yaptıgım yalnıs oldugu güclü olup hayatıma devam etmem gerektigi ama bunu uygulamaya dökmek zor biraz

Yorum

Kardeşim bu sorunu bende yaşıyordum.Ve şöyle düşündüm dedimki kendime ulan bu herifle konuşmak için niye kendimi kasıyorum ondan niye utanıyorum oda benimle konuşamıyor beni anlıyamıyor çapı yetmiyor.İnsanları tepede görme onlar senden üstün değiller.Başkaları için kendini bitirme onlar sadece basit detaylar.Benim 2 tane arkadaşım var beni anlıyolar onlarla istediğim gibi sohbet ediyorum içki içiyorum gerçek dostlarım geriye kalan itler kolpa.Kendini yakma birde wellbutrin neymiş la git 70 cllik votkanı bir paket sıgaranı al sonra bir dünyaya bak.Şunu unutmaki başkaları için kendini yakma.Seninle dalga geçiyolarsa git ağızlarını burunları kır veya silah bıçak felan taşı ben öyle yapıyorum.Genelde kimseyle konuşmam soru sorulursa cevap veririm bundan niye utanıyım.Ve kendine bir dişi bul onun yanında titremezsin terlersin.Anladın sen onu.
                  Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Yorum

Şunuda unutma dervişin sukutundan anlamıyan kelamından ne alsın.

Yorum

hayalimden neler geciyo ama günlük hayata yansıtamıyom bi türlü düzgün bi ilişki kuramıyom cevremle sevgilim vardı eskiden ozaman kendimi mutlu hissediyodum beni hayata baglıyan bisey var diye ama şimdi yok cok yalnız hissediyom kendimi bilgisayarla arkadas oldum resmenins bigün iyilesirim ne diyim

Yorum

İyleşirsin la boşver.Bazen herkez kendini yalnız hiseder bende hisediyorum.Kalabalıkta yalnız kalırsın evde yalnız kalırsın ben alkolle kurtuluyorum dertlerim bazen bir 35lik atarım.Bazen içmem güler geçerim bazende üzülürüm.Ama kendime hep şunu söylerim işe yaramaz vefasızlarla dost olacağıma kendimle yalnız kalırım daha iyi.

Yorum

içkiyi bırakalı 3 sene oldu içerken bisey kazanmadım şimdi tekrar baslasam ne kazancamki hayatı tek basıma içkiyle paylastıkan sonra

Yorum

içkiye baslamayı düsünmüyom bide su sigarayla pc bagımlılıgından kurtulabilsem

Yorum

su an ne durumdasın peki ne gibi bi ilerleme kaydettin

Yorum

İşleniyor...
                              X