hatırlarsanız sevgilimin beni aldattığını anlatmştım uzun süre önce . delidir ne yapsa yeridir derler ya . 2 gün önce Bir arkadaşıma ayrıldığım çocuğun telefon numarasını verdim Ve çok iyi bi şekilde işlettik bugün bütün yaşadıklarımı düşünerek içimi intikam ateşi dürttü . Arkadaşım kendisini özge diye tanıtmıştı . akşam Özge adında yeni bir facebook ve msn adresi açtım bir sürü tanımadığım insanları ekledim inandırıcı olması için Ve sanki başka birinin ağzından konuşuyomş gibi yazışmaya başladık sadece yarım saat sonra Sana içim ısındı iyikii tanıştık demeye başladı ve ben Sevgili konusunu açtım sevgilin var mı dedim Hayır artk yok dedi . Neden ayrıldın mı dedim . Ya lanet olsn şeytn görsün yüzünü zaten kurtulmak istiyodum dedi Hmm falan derkenişte sen beni mutlu ediosun falan demeye başladı iiki aramışsın falan dedi her neyse bbuluşmaya kadar ayarladık Haftaya buluşucaz Ve o buluşmaya ben gidicem . Yüzündeki ifadeyi çok merak ediyorum. sizden tek ricam Buluşmaya gittiğimde Ona kesin ve net . Söyliicem Ağır bi laf bana ağır bi laf söyleyin Erkeğin gururunu inciticek ??
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Heey milleett sonundaa intikaam alıyoruuum . iyi okuyun iyiiiii...
Collapse
X

Müziğe yeterince zaman ayırıyorum zaten yazın bi cafede çalıcam . ama bunu yapmadan da içim rahatlamııcak Düşünsene eline fırsat geçmiş adam kandı senin yaptıklarına oraya gidipte iki çift laf söylemezsem çatlarıım .
Yorum