psikolojik bozulukluk ne kötü bisey ya sosyal fobi panik atak yüzünden hayatım mahvoldu aileme yük olmaktan baska bi işe yaramıyom sadece masraf böyle yasamaktansa hayata son vermek daha iyi degilmi ne kadar büyük bi günah oldugunu bilsende...:tinysmile_cry_t2:
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
hayatım..
Collapse
X
-
benim ailemde biri hasta olsa çok ama çok üzülürüm... harcanan paraya bakılmaz, para dediğin nedir ki?
eğer varsa harcanacak elbette, para harcamak için zaten
düşün! eğer sen iyi olsaydın ailenden biri hasta olsaydı, böyle mi düşünecektin?Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)
-
kendini öldürdükten sonra rahata mı kavuşacağını sanıyorsun? nasıl büyük bir günah olduğunu anlatmama gerek yok sanırım
hepimiz senin gibiyiz ailemize yük olduk,hayatımız mahvoldu vs.ama biryerden artık tutunmak lazım,sürekli kötü yönleri düşündükçe daha çok batarız çıkmaza,güzel şeyler düşün ,hem ailene yük olduğunu düşünüyorsan yük olmamak için savaş biraz toparla kendini,üzülmekle bişeyler düzelmiyor,zorla silkelen,ben çok mu iyiyim sanıyorsun ama artık çevremdekileri üzmemek için oyun oynuyorum onların yanında mutluyum gülüyorum içimdeyse fırtınalar kopuyor..artık sırf kendini düşünmekten vazgeç madem ailen için üzülüyorsun üzme daha fazla..
Yorum
-
bak dışarısı cıvıl cıvıl,güneş pırıl pırıl
hayattan zevk alamıyorum demişsin,bir yazardan duymuştum ve çok etkişlenmiştim
insanlar mutlu olmaadıklarını söylüyor ama zaten biz dünyaya mutlu olmaya değil ALLAH a kul olmaya geldik öncelik buna verilmeli zaten ALLAH a kul olduktan sonra mutluluk bir anda gelecektir diyordu
ne kadar doğru bir söz
önceliğin mutlu olmak değil,bir anda bir değnegin sana deyip mutlu etmesini bekleme,sen çaba sarfet,çık dışarı yürü biraz
parka git ,markete git,hiçbirini yapamıyorsan balkona çık
ama bişeyler yap
Yorum

Yorum