Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kendimden şüphe eder oldum.

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kendimden şüphe eder oldum.

Arkadaşlar benim hiç kız arkadaşım olmadı bu arada yaş 18 neyse kader verdi ilahi banada kabülenmek düştü.Kızlar benim için erşilmez olmaya ölene kadar devam edicek.Mesle başka benim bir arkdaş var oda aynı benim gibi anadan doğma tipsiz ve abaza.Biz hep beraber takılırız yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez.Ama bazı şeyler ters gidiyor.Geçenlerde içtik almayandan eniştesi viski getirmiş beni kesmez tabi beni aradı 10 tane birayı kaptım gittim.İçtik sızdık sabah bir uyandım aynı yataktayız.Yalnış anlayın cinsel bir temas yok.Neyse dedik alkolün etkisi.Sonraki günler sinamaya gittik.Kardeşim dedim şöyle kanlı aksiyonlu birşey izliyelim dedim yok.Aşk filmi izleyecez manyakmısın o film bizim bu hayatta asla erşimiyecez birşeyle kızla izlenir dedim adam anlamıyor neyse gittik izledik bir baktım elimin üstünde bir el alah'ım bir mucize oldu dedim galiba bu kız elli bir baktım kıllı bir el pis bir surat lan napıyon dedim kusura bakma kardeş kendimi filme kaptırdım. .Gittik eli boş döndük tabi.Yine sap sap geziyoz.Bu gidişin sonu hiç iyi değil.Bir tavsiyede bulunun
    Last edited by sonbaharr; 19-05-2011, 09:36 AM.
    Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

=) sagonun bir sözü wardır daha doğrusu bir şarkısına bir filmden ekleme yapmış...

Şu dünyada tek başına bir erkek hiçbirşeydir...

zor bir durum...hiç düşündün mü şu dünyada aynı sıkıntıda olan kaç tane bayan war? parmakla sayılabilecek kadar az...peki ya erkekler? zor iş...eş we iş erkekler için kolay değil...

Yorum

Nasıl değil biraderim yahu.Bayanların bu durumda olanları az diyosun bu durumda bayanlar erkekler çıkıyor değilmi.Diğer türlüsüde varda boş ver.Ozaman bayanların yanında erkeklerde olmak zorunda.Yani erkeklerin bu durumda olanlarıda azınlıkta olur.Biz istisnayız elin oğlu hoşavı kepçeyle götürürken biz bir çay kaşığı bile alamadık.Piskolojim bozuldui
      Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Yorum

nereye istisnasın? tamam ewet erkeklerin de genelde war ama etrafına bir bak Allah aşkına ya...kaç tane boş kız war ? kaç tane boş erkek war? emin ol oranlarsan boşta kalan erkekler kızların iki katı kadar rahat war....

Yorum

peki o özelliğe sahip olup da yani tip namına bir şey olmayan erkeklerin hepsi yalnız mı sence? etrafına iyi bak kızlar tipe mi bakıyor yoksa başka şeyler ile mi ilgileniyor...
          Last edited by sonbaharr; 19-05-2011, 09:37 AM.

Yorum

İşleniyor...
          X