Şimdi ben dün akşam aşk tesadüfleri sever filmini izledim. Daha öncede izleyebilrdim ama filmin yorumlarında kaza lafları filan geçiyordu. İzleyen kimseye de sormadım , anlattırmadım ne var ne bitiyor diye. Bilmiorum niye ama korktum .. Sonu kötü bitti dedikleri an anki ben mahvolucakmışım gibi..
Filmi izledim ve acaba dedim bende onlara mı benziyorum..
Tıpkı bende başroldeki kız yani Deniz gibi zor dogmuşum. Ama vakumla. Anlatılanlara göre doktor fark etmeseymişim dogmadan ölecekmişim annemin karnımda. :RpS_huh:
Şöyle bir düşünce oluştu bende.
- Bu kız zor dogmuş , aslında ölmesi gerekirken kader ona son bir şans vermiş yaşaması için. Ama bunun karşılıgında zamanı geldiginde birine yani Özgüre kalbini vermesi gerekiyordu.
-- Bende öyle miyim acaba ? :RpS_scared:
Zor dogdum , ölebilirdim. Allah bana son bir şans mı verdi ..? Bunun karşılıgında bir başkasının hayatını mı kurtarmam gerek zamanı geldiginde ?
Olabilir mi?
Filmi izledim ve acaba dedim bende onlara mı benziyorum..
Tıpkı bende başroldeki kız yani Deniz gibi zor dogmuşum. Ama vakumla. Anlatılanlara göre doktor fark etmeseymişim dogmadan ölecekmişim annemin karnımda. :RpS_huh:
Şöyle bir düşünce oluştu bende.
- Bu kız zor dogmuş , aslında ölmesi gerekirken kader ona son bir şans vermiş yaşaması için. Ama bunun karşılıgında zamanı geldiginde birine yani Özgüre kalbini vermesi gerekiyordu.
-- Bende öyle miyim acaba ? :RpS_scared:
Zor dogdum , ölebilirdim. Allah bana son bir şans mı verdi ..? Bunun karşılıgında bir başkasının hayatını mı kurtarmam gerek zamanı geldiginde ?
Olabilir mi?

O yüzden bunu düşünmene gerek bile yok.
Yorum