Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Biliyorum komik gelebilir ama merak ediyorum!!

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Biliyorum komik gelebilir ama merak ediyorum!!

Şimdi ben dün akşam aşk tesadüfleri sever filmini izledim. Daha öncede izleyebilrdim ama filmin yorumlarında kaza lafları filan geçiyordu. İzleyen kimseye de sormadım , anlattırmadım ne var ne bitiyor diye. Bilmiorum niye ama korktum .. Sonu kötü bitti dedikleri an anki ben mahvolucakmışım gibi..

Filmi izledim ve acaba dedim bende onlara mı benziyorum..
    Tıpkı bende başroldeki kız yani Deniz gibi zor dogmuşum. Ama vakumla. Anlatılanlara göre doktor fark etmeseymişim dogmadan ölecekmişim annemin karnımda. :RpS_huh:
    Şöyle bir düşünce oluştu bende.
    - Bu kız zor dogmuş , aslında ölmesi gerekirken kader ona son bir şans vermiş yaşaması için. Ama bunun karşılıgında zamanı geldiginde birine yani Özgüre kalbini vermesi gerekiyordu.
    -- Bende öyle miyim acaba ? :RpS_scared:
    Zor dogdum , ölebilirdim. Allah bana son bir şans mı verdi ..? Bunun karşılıgında bir başkasının hayatını mı kurtarmam gerek zamanı geldiginde ?

Olabilir mi?

allah akıl fikir versin.

Yorum

Böyle düşünmek seni çıkar bir yola götürmez. Rahat ol
      Böyle hayatın a.q :54:

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Aişem View Post
        Şimdi ben dün akşam aşk tesadüfleri sever filmini izledim. Daha öncede izleyebilrdim ama filmin yorumlarında kaza lafları filan geçiyordu. İzleyen kimseye de sormadım , anlattırmadım ne var ne bitiyor diye. Bilmiorum niye ama korktum .. Sonu kötü bitti dedikleri an anki ben mahvolucakmışım gibi..

Filmi izledim ve acaba dedim bende onlara mı benziyorum..
        Tıpkı bende başroldeki kız yani Deniz gibi zor dogmuşum. Ama vakumla. Anlatılanlara göre doktor fark etmeseymişim dogmadan ölecekmişim annemin karnımda. :RpS_huh:
        Şöyle bir düşünce oluştu bende.
        - Bu kız zor dogmuş , aslında ölmesi gerekirken kader ona son bir şans vermiş yaşaması için. Ama bunun karşılıgında zamanı geldiginde birine yani Özgüre kalbini vermesi gerekiyordu.
        -- Bende öyle miyim acaba ? :RpS_scared:
        Zor dogdum , ölebilirdim. Allah bana son bir şans mı verdi ..? Bunun karşılıgında bir başkasının hayatını mı kurtarmam gerek zamanı geldiginde ?

Olabilir mi?
        Ayy saçma sapan bi filmden kendine bu düşünceyi Çıkardıysan yanii Kitap'ın da dediği gibi Allah akıl fikir versiin kendine gl bncee..
        Sadece insanlık.

Yorum

Adamın birinin atı kaçmış. Komşusu gelip;
          -Ahh ahh vahh vahh çok kötü oldu atın kaçması.. Başkada yoktu değil mi? ‘ demiş.
          Yaşlı adam;
          -İyimi kötümü nerden biliyorsun? ‘diye sormuş..
          Komşu şaşırmış, uzaklaşmış.
          Bir haftaya kalmadan kaçan at yanında başka yabani atlarla çiftliğe geri dönmüş. Komşu koşa koşa gelmiş.
          -Doğru söylüyormuşsun. Bak ne kadar hayırlı olmuş kaçması. İyi oldu, şimdi bir sürü atın oldu.
          -Nerden biliyorsun iyi mi oldu kötü mü? ‘ diye sormuş yine yaşlı adam.
          Yaşlı adamın oğlu yabani atları eğitmeye çalışırken düşüp bacağını kırmış. Komşu gelip;
          -Yine haklı çıktın. Hayırlı olmadı bu atlar bak oğlun bacağını kırdı.
          Yaşlı adam yine;
          -Nerden biliyorsun oğlumun bacağının kırılmasının iyi mi kötü mü olduğunu..?
          Komşu cevap vermeden uzaklaşmış..
          Derken ülkede savaş ilan edilmiş. Köylerden savaş çağındaki gençleri toplarlarken yaşlı adamın oğlunu bırakmışlar bacağı kırık diye..
          Komşu tekrar gelmiş..
          -Yok demiş yorum falan yapmıcam iyi mi kötü mü… Başta iyi görünen şeylerin sonu kötü bitebilir, kötü bir şey olarak başlayan bir talihsizlik hayra dönüşebilir….

Yorum

O senaryo olmasa bunu aklına getirmezdin bile inan bana. O yüzden bunu düşünmene gerek bile yok.
            :113: http://www.youtube.com/watch?v=9WbKBKima4Q

Yorum

sen film izleme bidaha kafa saglıgı acısından
              bir dost .
              Never Back Down

Yorum

İşleniyor...
              X