Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bi kız sevdiğini söylemeli mi?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bi kız sevdiğini söylemeli mi?

Arkadaşlar bi arkadaşıma aşık oldum ve onu cok seviyorum belli etmeye calıştım duygularımı ama olmuyor ya..Arkadaşım başka bi kızla cıkıyordu ayrıldılar ve 1 yıl kadar ayrıldığı kzıı seviyordu daha son 1 aydır artık önüme bakıyorum geçmişi unuutum gibi sözler söylüyor.Msn de facede hep denk geliyoruz ama genelde ben yazıyorum ona hep destek olmaya calışıyorum..Bende kimseyle cıkmadım bu zamana kadar biraz cekingen bi yapım var..Ne yapmam gerektiğini bi türlü kestiremedim..

Genelde erkekler teklif eden kızlardan hoşlanmaz.Acele etme onu kendine aşık etmeye çalış.Onun seninle konuşmasını sağla.Olmuyorsa da zorlama

Yorum

arkadaşınıda kaybedebilirsin belki ama bence söylemelisin ama onu kaybetmeyin göze alabiliyorsan tabi

Yorum

Orjinal yazı sahibi: norvecli View Post
        adaşınıda kaybedebilirsin belki ama bence söylemelisin ama onu kaybetmeyin göze alabiliyorsan tabi
        Bundan cok korkuyorum işte.Bi kaç kere kız mevzusu gecti..Sakasına dedim birini bulursun filan..Dedi iştee öyle bir arayış içersinde değilimm..Bende dedim kısmet artık..

Yorum

bence hayır..
          "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
            bence hayır..
            Nedeni ni öğrenebilir miyim?

Yorum

Orjinal yazı sahibi: yalan dünya View Post
              Nedeni ni öğrenebilir miyim?
              itici gelirsin...
              "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

hep sen niye yazıyosun bırak ondan bekle

sıkılır senden bi anda sonra..

Yorum

Bence böyle birşey yapma kendine yazık edersin.Eğer bir erkeğe çıkma teklif edersen o erkeğin içindeki nuri alço hormonlarını harekete geçirirsin ve bunun senin için hiç iyi olmaz bence
                  Gülmek bir mükafattır, ağlayan gözlerin gördüğü.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
                    hep sen niye yazıyosun bırak ondan bekle

sıkılır senden bi anda sonra..
                    Peki tavsiyenize uyacağım..Bundan sonra bende ona yazmayacağım..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: okan2 View Post
                      Bence böyle birşey yapma kendine yazık edersin.Eğer bir erkeğe çıkma teklif edersen o erkeğin içindeki nuri alço hormonlarını harekete geçirirsin ve bunun senin için hiç iyi olmaz bence
                      Teklif etmek değildi amacım sadece onu cok sevdiğimi bilmesini söylecektim..

Yorum

kızlar soylemesin gibi dusuncerler oldukça yanlıstır..ulkemizde utangac insanlard a vardır..bu kisiler kız ona yeterli ışık yakmassa belki açılmayı dusunmeyeceklerdir..utangac erkek vatandaslarımızın soyunu devam ettirmesine bir darbe oluyor bu tur tehlikeli dusunceler, çok ayıp..bir de şu var, utangaç bir erkekle kimse evlenmek istemez, erkek dedigin herkul olmalıdır,,,kzılarımızın dnalarında yer alan bu bilgi yuzunden siz kızlar olarak herhangi bir erkege acılmayabilirsiniz, eger erkek utangac degilse zaten o size acılacaktır..size bir soru ben ne diyoru? kafam karıstı

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
                          bi erkeğe sevildiğini hissettirmek yapılıcak en aptalca davranıştır tavsiye etmem
                          sana teklif ediyorum benimle çıkar mısın
                          Last edited by nekine; 22-05-2011, 08:38 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: nekine View Post
                            sana teklif ediyorum benimle çıkar mısın
                            ameliyatın için tu masrafları sen karsılıcan

Yorum

mutluklar ... (:

Yorum

İşleniyor...
                              X