Arkadaşlar bi arkadaşıma aşık oldum ve onu cok seviyorum belli etmeye calıştım duygularımı ama olmuyor ya..Arkadaşım başka bi kızla cıkıyordu ayrıldılar ve 1 yıl kadar ayrıldığı kzıı seviyordu daha son 1 aydır artık önüme bakıyorum geçmişi unuutum gibi sözler söylüyor.Msn de facede hep denk geliyoruz ama genelde ben yazıyorum ona hep destek olmaya calışıyorum..Bende kimseyle cıkmadım bu zamana kadar biraz cekingen bi yapım var..Ne yapmam gerektiğini bi türlü kestiremedim..
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bi kız sevdiğini söylemeli mi?
Collapse
X
-
Bundan cok korkuyorum işte.Bi kaç kere kız mevzusu gecti..Sakasına dedim birini bulursun filan..Dedi iştee öyle bir arayış içersinde değilimm..Bende dedim kısmet artık..Orjinal yazı sahibi: norvecli View Postadaşınıda kaybedebilirsin belki ama bence söylemelisin ama onu kaybetmeyin göze alabiliyorsan tabi
Yorum
-
Teklif etmek değildi amacım sadece onu cok sevdiğimi bilmesini söylecektim..Orjinal yazı sahibi: okan2 View PostBence böyle birşey yapma kendine yazık edersin.Eğer bir erkeğe çıkma teklif edersen o erkeğin içindeki nuri alço hormonlarını harekete geçirirsin ve bunun senin için hiç iyi olmaz bence
Yorum
-
kızlar soylemesin gibi dusuncerler oldukça yanlıstır..ulkemizde utangac insanlard a vardır..bu kisiler kız ona yeterli ışık yakmassa belki açılmayı dusunmeyeceklerdir..utangac erkek vatandaslarımızın soyunu devam ettirmesine bir darbe oluyor bu tur tehlikeli dusunceler, çok ayıp..bir de şu var, utangaç bir erkekle kimse evlenmek istemez, erkek dedigin herkul olmalıdır,,,kzılarımızın dnalarında yer alan bu bilgi yuzunden siz kızlar olarak herhangi bir erkege acılmayabilirsiniz, eger erkek utangac degilse zaten o size acılacaktır..size bir soru ben ne diyoru? kafam karıstı
Yorum

Yorum