Uzun süredir çektiğim bir sorun var kendimden tiksinmeye başladım.Birzamanlar herkez gibiydim normaldim.Sosyal ortamlara rahatlıkla girerdim arkadaşlarım vardı espiriler yapardım insanları güldürmeyi insnalara yardım etmeyi severdim.Taki gerçeğin farkına varana kadar gerçek benim tipsiz bir yaratık olmam.Bunu öğrendiğimdedünyam başıma yıkıldı.Tipsiz dediysem tipsiz hafif gelir nüklüer saldırıya uğrayıp mutasyon geçirerek insanlığını kaybeden ne olduğu belirsiz bir yaratıkan farkım yokmuş.Nezaman dışarı çıksam birileri gülse bana güldüklerini yaratık suratıma güldüklerini düşünüyorum.En son yüzümü sargı beziyle kapatarak dolaşmayı akıl ettim bu sayede bana kimse gülmüyor sadece acıyorlar.Doktora gidecektim oda suratıma bakıp güler diye vazgeçtim.Ne yapmam gerek bilmiyorum bir çaresi yok.Suratımı gizlemekten bıktım kışın kar maskesiyle dolaşıyordum rahatım.Yaz olduğu için sargı bezleriyle yüzümü gizliyorum hava sıcak ölecek gibi oluyorum.Kimi zaman düşünüyorumda insanlar sevgilileriyle dolaşıyor rahatça sokakta geziyorlar ben ise mahkümum hemde mühebbet olarak mahkümum.Allahtanki sanayide çalışıyorum 5 kişilik bir yer.Akşama kadar çalışmaktan canım çıkıyor ama kimse bana gülmüyor en azından.Üniversite okurdum istesem ama okumadım çok fazla insan olur diye sanayide kaynakçı olmayı tercih ettim.Eşek gibi çalışıyorum.Akşam oluncada etrafına siyah film çektiğim hacı muratımla eve gidiyorum.Başka hiçbir şey yaptığım yok hayatım ev iş eksenin geçiyor.Tedavi yok ama öylesine yazdım.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Her gün 1000 defa ölüyorum
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hiç doktora gitmeden tedavisi olmadığını nereden biliyorsun peki. doktorlar gülmezler arkadaşım insanlara. doğuştan gelen bişeyse eğer senin suçun değilki bu kendini neden üzüyorsun. ama illaki tedavisi vardır tıp çok gelişti. yaşın sanırım 20 falandır. daha çok gençsin. sigortan falan var mı çalıştığın yerden? bir ömür saklanarak geçmez ki be güzel kardeşim.
Yorum
-
sende sosyal fobi var tipinde bişe yok devlet hastanesine git. ve kendine acımayı bırak. yüzünde sivilce lekesi bile yok be kardeşim. sazan gibi hissettirdin bana kendimi. allah aşkına bırak ya. gayet normal bir tipin var. ben de yüzünde bir çarpıklık yara falan var sandım. koskoca kalıplı bi adamsın işte.
Yorum
-
Kardeş o resimde görüldüğüm gibi değilim.İnsanlar sürekli bana tipsiz yaratık diyip duruyolar.Bende gerçeği kabüllendimOrjinal yazı sahibi: nekine View Postsende sosyal fobi var tipinde bişe yok devlet hastanesine git. ve kendine acımayı bırak. yüzünde sivilce lekesi bile yok be kardeşim. sazan gibi hissettirdin bana kendimi. allah aşkına bırak ya. gayet normal bir tipin var. ben de yüzünde bir çarpıklık yara falan var sandım. koskoca kalıplı bi adamsın işte.
Yorum
-
anket mi yaptrdın nereden biliyon. Ya bi kaç tane kendini bilmez gerizekalı sana tipsiz dedi diye başına sargı bezi sarıp gezilir mi allah aşkına.Orjinal yazı sahibi: yaralı yüz View Postkardeş o resimde görüldüğüm gibi değilim.insanlar sürekli bana tipsiz yaratık diyip duruyolar.bende gerçeği kabüllendim
Yorum
-
sana tipsiz diyenlere basarsın küfürü anlarlar kim tipsizmiş. ya arkadaşım kendine biraz güven. walla ben bir erkeğim ama giderin var diyecem yanlış anlama. tövbe ya. hiç bişey yok tipinde. aslan gibi adamsın. çık dışarıya sana tipsiz diyen bir iki tanesinin ağzını burnunu kır görsünler kim tipsizmiş. sana tipsiz diyenler kendileri ezik tipler de ondan öle davranıyorlar. bakıyorlar seni ezebilecekler kendi egolarını senin üzerinde tatmin ediyorlar. sana tipsiz diyenlerle muhattap olmazsın olur biter. kaç milyon insan var şu dünya da.
Yorum

Yorum