Mrb 1 ay önce depresyondan kurtulmuş biri olarak soruyorm size bunu cnkü bu konu hakkında düsündügüm seyler bni tekrar o karanlıga cagırıyor gibi.Öncelikle ben küçük yaştan beri kimsenin üzülmemesi gerektiği düsüncesiyle yaşayn biriyim.Bu düşünceyle beraber elimden geldigince bir cok kisiye yardım etmeye calıstım, çalışıyorm.Çevremdeki kişilerin düşüncelere dalmış kendini üzer halde görmek hoşuma gitmiyor sırf gülmeleri için saçma sapan hareketlerde bulunuyorm ki başarıyorm bunu bana o insanlar söyler hep.Onlara göre çok iyi biriyim,içtenim,dürüstüm ne bileyim bu tarz seyler ama ben bunları hiç umursamadım kendime dönüp bakmadım hep başkalarıyla ilgilendim çünkü herkes mutsuz bu sekilde yasanılmıyor,böyle olmamalı.Kız,erkek her arkadasıma manevi olarak yardm etmeye calıstım.Bazılarının dostuyum,bazılarının ağlama duvarı bazen kullanıldıgımında farkındaym.Bu tarz bisey oldugunda geregini yapıyorm.Benm bu ilgimi yanlıs anlayanlar oluyor ve ben su lanet olası hayatta gercekten iyi bir insan diyebilecegim kisileri kaybediyorm.Benm bir sevgilim var kız olan arkadaslar ilgimi yanlıs anladıklarında bunu söylüyorm söylemek zorundayım ama sonra tuhaf tuhaf hareketlerde bulunuyorlar.Sonucta ben sıradan bir insanım anlayamıyorm arkadaşlarımı kaybediyorm ki gerçekten kaybettipde üzüldügüm kişiler oldu.Benm anlamadım ilgi göstermemem mi gerekiyor umursamayayım mı? yani biri moralim bozuk dese saatlerce sürse bile dinlerm onu ama bunu ypmamalımıym? Kişiligimide degiştirmek istemiyorm
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yanlış olan ben miyim?
Collapse
X
-
Neden insanlara yardım edesin ki veya yardım etmen neyi değişterecek.Daha çok toysun savaşmanın ne demek oluğu hakında en ufak bir fikrin yok.Benim hiç arkadaşım yok iki tane kardeşim dostum dediğim insan var diyerlerinin... neyse.Humanist duygular beynini uyuşturmuş olmalı.Biraz kendine gel boksa felan başla.Biraz dövüşmeyi öğrenirsin.Nefret etmeyi öfkenmeyi öğrenirsin.
-
böyle gidersen yine depresyona girersin, tamam iyilik yap ama kendini de düşün kendi dertlerin varken hep başkalarının dertlerine yardım etmeye çalışma önce kendi sorunlarını çöz yoksa kendinle yüzleşmekten mi kaçıyorsun? ayrıca yanlış anlaşılmalara sebep olabilecek durumlara dikkat et. yanlış anlaşılma, yanlış anlaşılmak en kötü şeylerden birisidir.ATEŞİ TEKRAR ALEVLENDİRMEK İÇİN KIVILCIMLARIN OLMASI GEREKMEZ Mİ? KIVILCIMLAR OLMADAN ATEŞ NASIL ALEVLENİR?
Yorum
-
Şuan üniversitede öğrenciyim karın doyurmakla ugrasıyorm boksla ugrasamam sanrm.Çok sabırlı biriym ama öfkeyide nefretide bilirim tercih ettigm seyler degiller.Onların bana birsey kazandıracagını sanmıyorm çünkü yakınlarımıda üzüyorm o anlarda.Öfkeli anlarmda sadece susarım ne olursa olsun konusmam.Evt uzaklaşanlarda oluyor haklısınız snra canları acıdgında dönüp "hayırsızsın" falandı filandı.Dünya düzenini sevmeyis nedenlermden biride bu zten "iyi niyetliysen eninde sonunda kaybedersn" e benm kişiliğim bu diye hayattan sogumam mı gerekiyor? Kendi sorunlarımdan kaçmıyorum.Kendi sorunlarımın çözüm bulacagını sanmıyorm ve fazla dillendirmiyorm sadece bu sebepten baskalarına yardım ettigimi hiç düşünmedm.Yardım düsüncesiyle Pskoloji okumak istedm pskolog olup daha fazla yardm edebilrdm kişilere kendi sorunlarımdn kacmak icin bu derece bisey yapmam sanrm. Sadece kızları dinlemiyorum bunun sorulacagını biliyordum =) ama erkeklerle fazla anlasamam cünkü benm düsüncelerim geneline batar biz erkeklerin aciz olduklarını düsünüyorm.Bu yüzdn pek sevilmem dert anlatacak kadarda yakın olmazlar.Bazen yüzgeçlerimi hissettim, bazen kanatlarımı.Derinlerin adamı,gökyüzünün umudu. Yinede hissedebiliyorum ayaklarımı...
Yorum
-
Evt aynen öyle kimseyi zorlayamam bu konuda.Anlatanları dinliyorm zten bu tarz ii arkadaslıklarım da yok değil. Tavırlarınla farklı yansıtıyorsun derken ? soruyorm cnkü yanlıs bisey yapıyorsam bilmeliyim bu durumdan sıkıldım? Evet üzülürlerdi o yüzden anlayamadıkları için susmam ben iyiym demem daha mantıklı geliyor başkasının moralini bozmaya hakkım yok.Gerci bunu kabullenmiş arkadaslarım var anlatmamı istiyorlar ama anlatamıyorm anlattıgımda da anlatamıyormusum gibi anlamayacaklarmıs gibi hissediyorm.Kız arkadaşımada anlatamadıgım oluyor ki o cabuk etkilenen biri onunda bu sekilde üzmek istemiyormBazen yüzgeçlerimi hissettim, bazen kanatlarımı.Derinlerin adamı,gökyüzünün umudu. Yinede hissedebiliyorum ayaklarımı...
Yorum
-
Her zaman kız ortamına gidiyor değilm.Görüşlerimden dolayı çok laf yediğim oldu.Benm düşüncem sadece şu; kadın erkek eşitligi var deniyor oysa yok bir çok seyde hep geri planda kalıyorlar.ben hep bunun üzernde tartısırım.Burda bu konuyu açmak istemedm.Herkes annesine saygı duyar ve gelecegin annelerinede saygı duyulmalıdır.Bu konunun nerelere uzayacagını tahmin edebilirsnz acmaya gerek yok.Sırf bu sebepten bana sacma sapan sebepler sunanları dinlemem arkadas olmam ,onlarda aynı sekilde ve onların gruplarında olan bana hak veren kisilerde aynı sekilde cnkü aksi taktirde kendilerininde erkeklikleri sorgulanacak.
Anladım.Bahsettigim arkadaşlarımın sevgilileri yoktu.Gösterdigim ilgiden dolayı bana karsı birseyler hissettiler ama bnm amacım bu degldi Kız arkadasımın oldugunu söylüyorm ve kötü insan ben oluyorm uzaklasıyorlarBazen yüzgeçlerimi hissettim, bazen kanatlarımı.Derinlerin adamı,gökyüzünün umudu. Yinede hissedebiliyorum ayaklarımı...
Yorum

Yorum