Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşık Olunma Sorunsalı

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Aşık Olunma Sorunsalı

soylediklerimde gayet ciddiyimdir..

benim karşı cinsle arkadaşlıklarım surekli bozuluyor..bunun nedeni ise çoğu kadının bir sure sonra bana karşı arkadaslıktan ote duygular beslemeye başlamasıdır..ben abartmıyorum..çoğu kadınla arkadaşlıgım bu sekilde son buluyor..zira ben kadıncagıza seni arkadas olarak goruyorum arkadasımsın sen, diyorum..bunun uzerine kadın ofkeleniyor, bana saldırmaya baslıyor..mesela en son bir kız arkadasım bana askını ilan etti..ben asık olmadıgımı kendisini sadece arkadas olarak gordugumu ifade ettim..beni birkaç kere heryerden sildi, sonra dayanamadı tekrar geldi..bir keresinde de kullandıgı ilaçları fazla miktarda alarak intihar etme girisiminde bulundu..ama intihar etmek için etti, yani ölmek için degil..ilgimi çekmek için..

işte dostlar boyle..çok deger verdigim kadın arkadaslarımla bile, bu sorun yuzunden çatısmalı bir duruma geldim..ben normal arkadaş gibi yaşamak istiyorum onlarla..neden bana surekli aşık olduklarını ifade ediyorlar..hayır ben aşık olmuyorum, onların asklarına akrsılık veremedigim icin suclu ben mi oluyorum, neden beni anlamıyorlar..

oldukça sıkıntılı zamanlar gecirmeme neden oluyor bu durum..ne yapmam gerekiyor..lutfen yardımcı olun..

bir bayanın bir erkeğe aşkını ilan etmesi çok sık rastlanılan bir durum değildir.
    sizin bu durumla çok sık karşılaşıyor olmanız sizde bir şeytan tüyü olduğunu gösterir.
    fakat o zavallı kadınların duygularını açıkladıktan sonra yaşadıkları yani sizin tarafınızdan karşılık bulamadıktan sonra pişmanlık yaşamaları,hayata küsmeleri falan bu tip duygusal süreçler yaşadıktan sonra "vay ben ne yaptım böyle bir dostu nasıl kaybettim daha yüzüne de bakamam diye düşünmeleri sonucu içine düştükleri derin mutsuzluk beni bu noktada enterese eden şeydir.
    biraz daha anlatırmısınız sonraki süreçte yaşanılanlar nelerdir?
    sizin verdiğiniz net Ret cevabı karşısında bu kadıncağızların durumu ne olmuştur?

Yorum

onları net bir şekilde reddetmemle hayal kırıklıgına ugruyorlar ve bana saldırmaya calısıyorlar..benim umursamaz ve net tavrım karsısında daha da sinirleniyorlar ve benimle butun iletisimlerini kesiyorlar..ancak kısa bir sure sonra bensiz yapamayacaklarını anlayarak tekrar iletisim kuruyorlar..ben ise bu tavırlarını anlayısla karsılayarak daha da fazla uzulmelerine engel olmaya calısıyorum..ve surec benimle arkadas olarak devam etmeleri şeklinde oluyor..aşk olayını gormezden gelerek arkadasca sohbetler etmeye devam ediyoruz..fakat kadıncagız yine arada bir yogun duygu baskısı altına girerek, "beni sevmiyorsun cunku boyle boyle" gibi saçmalamalarda bulunuyor..yine benimle iletisimini kesiyor..kurtulacagım senden diyor..lakin yine dayanamıyor yine geliyor..ben ise kadıncagızın kendine kotu birsey yapma olasılıgını ortadan kaldırmak için bu tavırlarına kesinlikle tepki gostermiyorum..ancak benim beklentim bir sure sonra kadıncagızın bana karsı olan askının buharlasmasıdır..bu bir turlu gerceklesmiyor..kadın ise ne benden kopabiliyor, ne de arkadas gibi kalıp iki de bir sorun cıkartmaktan vazgecebiliyor..kısaca boyle..çok yıpranıyorum ben çok..

Yorum

Çok üzüldüm. içinde bulunduğun durumun yükü çok ağır..
        Off allahım neden hep bu üyenin omuzlarına bu kadar yük bindiriyon ya.Onu daha az yakışıklı yapsaydın,şuan bu adam,insan gibi yaşıyor olacakdı. neden bu kadar yakışıklı ettin onu? yok yok ben böle adaletsiz bir dünyada daha fazla yaşamak istemiyorum.
        Hepimiz birer kuklayız Hayatta.Rol yapıyoruz Boyuna...
        Hepimiz birer kuklayız.İplerimiz,birbirimizin elinde.
        Aldatıyor,aldanıyoruz
        Üç öğün de...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kitap View Post
          onları net bir şekilde reddetmemle hayal kırıklıgına ugruyorlar ve bana saldırmaya calısıyorlar..benim umursamaz ve net tavrım karsısında daha da sinirleniyorlar ve benimle butun iletisimlerini kesiyorlar..ancak kısa bir sure sonra bensiz yapamayacaklarını anlayarak tekrar iletisim kuruyorlar..ben ise bu tavırlarını anlayısla karsılayarak daha da fazla uzulmelerine engel olmaya calısıyorum..ve surec benimle arkadas olarak devam etmeleri şeklinde oluyor..aşk olayını gormezden gelerek arkadasca sohbetler etmeye devam ediyoruz..fakat kadıncagız yine arada bir yogun duygu baskısı altına girerek, "beni sevmiyorsun cunku boyle boyle" gibi saçmalamalarda bulunuyor..yine benimle iletisimini kesiyor..kurtulacagım senden diyor..lakin yine dayanamıyor yine geliyor..ben ise kadıncagızın kendine kotu birsey yapma olasılıgını ortadan kaldırmak için bu tavırlarına kesinlikle tepki gostermiyorum..ancak benim beklentim bir sure sonra kadıncagızın bana karsı olan askının buharlasmasıdır..bu bir turlu gerceklesmiyor..kadın ise ne benden kopabiliyor, ne de arkadas gibi kalıp iki de bir sorun cıkartmaktan vazgecebiliyor..kısaca boyle..çok yıpranıyorum ben çok..
          ya ben anlayamadım bu durumu, bu yazdıklarınız bütün size aşık olan kadınlar için mi geçerli yoksa sadece bir tanesi için mi?
          Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

İlk başta aşk birşey yoktur.İnsanlar sex sahip olma şiddet kendine zarar verme duygularının karşımına aşk adını vermişler.Ve bu bağlamda kızların egoları seninle sevişmelerini söylüyor.Bu fiili gerçekleşmedikçe egoları asla tatmin olmaz ve bunu aşk olarak algılarlar.Aşkın bilimsel tanımıda zaten beyinin kendine en uygun eşi 3 saniye içinde seçmesidir.Egoları o eşe sahip olmadıkça asla tatmin olmaz olduktan sonrada aşk denen şey ortadan kalkar.Tabikide sevişmen benim için gayrı ahlaki olacaktır.Ama ahlak bir kalıp değildir herkezin kendine göre ahlak anlayışı olur.Sen bilirsin.Ve kızın intear etmesi edebilir herzaman birileri ölür bu gereklidir torağın beslenmesi yeni nesillere yer açılması gerekiyor.Son olarakta zaten kedine göre temiz aile kızı bularak evlenirsin veya çağdaş birisiyle evlenirsin felan filan.Yani kendini üzmene gerek yok kızlar herzaman mayına basma konusunda uzmandır sen olmazsın başkası olur

Yorum

hiç inandırıcı değil kusura bakma
              hiçbir şey için her şeyimiz olsun istiyoruz.
              ne kadar içi boş,göremiyoruz..yk

Yorum

neden bukadar hazımsız davranıyoruz olamaz mı yani , neden hata olsun ? aşık olmanın kriteri mi var bi bakmışsın aşık olmuşsun

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Yaralı Yüz View Post
                  İlk başta aşk birşey yoktur.İnsanlar sex sahip olma şiddet kendine zarar verme duygularının karşımına aşk adını vermişler.Ve bu bağlamda kızların egoları seninle sevişmelerini söylüyor.Bu fiili gerçekleşmedikçe egoları asla tatmin olmaz ve bunu aşk olarak algılarlar.Aşkın bilimsel tanımıda zaten beyinin kendine en uygun eşi 3 saniye içinde seçmesidir.Egoları o eşe sahip olmadıkça asla tatmin olmaz olduktan sonrada aşk denen şey ortadan kalkar.Tabikide sevişmen benim için gayrı ahlaki olacaktır.Ama ahlak bir kalıp değildir herkezin kendine göre ahlak anlayışı olur.Sen bilirsin.Ve kızın intear etmesi edebilir herzaman birileri ölür bu gereklidir torağın beslenmesi yeni nesillere yer açılması gerekiyor.Son olarakta zaten kedine göre temiz aile kızı bularak evlenirsin veya çağdaş birisiyle evlenirsin felan filan.Yani kendini üzmene gerek yok kızlar herzaman mayına basma konusunda uzmandır sen olmazsın başkası olur
                  sadece sex olarak degil, benimle zaman gecirmek istiyorlar..benimle yasamak istiyorlar..

Yorum

bazı uyelerimiz dediklerime inanamamış..emin olun ki soylediklerimde hiçbir abartı yoktur..inanmayana birşey diyemem, kendi dusuncesidir..
                    bir de bir takım uyeler anlam veremedigim bir sekilde bu durumumu çekememiş olacaklar ki, sataşıcı ve kucumseyici mesajlar yazmıslar..onları da allaha havale ediyorum..

Yorum

derdin bu olsun ...
                      "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

boyle bir manzaraya ragmen, nasıl oluyor da kendimi kötü hissediyorum..anksiyetem beni engelliyor..o güçlü..beni içime gömmek istiyor..dusuncelerim..nasıl da beynimi kemiriyorlar..en kucuk bir durumda bile nasıl da beni aşağılıyorlar..

Yorum

Ben senin bu durumu dert ettiğin konusunda dertli olduğuna pek inananmadım doğrusu.. bi çıkarım yaparsak; üzerine düşünme bunun..zira zaman ve kelimeler boşa harcanamayacak kadar değerli..sen bu ikisini boşa harcıyosun görünen o ki; o kızlarda senle zamanlarını boşa harcıyolar bu da görünen ikii bide şu var; golf oyna binicilik dersi falan al ne bileyim biraz hayatın içine baksan kendi içerine bakmak yerine böyle bi konuyu burda gündeme bile getirmezdin.. gündemini değiştir.. baktığın yeri değiştir.. senin durumun özgüvenliolmanın kıta sahanlığından çıkmış; narsizimin sınırlarını zorluyo haberin ola')

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tilki
                            sınır koyamadığını düşünüyorum kız arkadaşlarınla arana. bunu sen farketmeyebilirsin, sen çok samimi içten yakın davranırsın arkadaşça. ama bu durumun üstüste gerçekleşmesi bir yerde bir sınırı aştığını, belki gereğinden fazla onlara yakın olduğunu gösteriyordur. (bunu cinsel anlamda söylemiyorum) kadınlar için de bu güven duygusu, birçok şeyden daha önemli, aşık olabilirler normal. ama bu güven duygusu da ancak belli bir yakınlıkla oluşur. o yüzden özeleştiri zamanı.
                            yine aynı anda birkaç kızın benimle ilgilendiği bir zamanda yakın bir kadın arkadaşım, bu sıcak ve içten tavrın kadınları cezbediyor demişti..yalnız ben davranıslarımı degistirmeyi dusunmuyorum, ki degistirebilecegimi de sanmıyorum..yapay davranamıyorum..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tilki
                              o zaman yaşamaya devam edeceksin. tabi zaafı olan tipleri muhtemelen kendine çekiyorsun. bunun mutlaka bilinçaltı bir sebebi vardır. tekrar eden bir süreç var, demek ki kökünde çözümlenmemiş bir durum söz konusu. bu olaylar sonucu hissettiğin en rahatsız edici duygular neyse, yani tetiklenen neyse, muhtemelen kökte hissettiğin ilk olayın duygusu da böyle. benim aklıma anne problemi geliyor aslında. (yine yanlış anlaşılmak istemem anne derken aşk falan demiyorum yani öyle bir anlam yüklemiyorum aman ha) sonuçta bir erkeğin kadınlarla ilişkisi anne üzerinden oluşuyor, kadının ki de babadan. veya çocuk yaşta onlar kadar baskın olan başka bir akraba falan varsa işte.
                              yalnız beni rahatsız eden durum kadın arkadaşlarımın benden hoşlanması değil..itiraf etmek gerekir ki bu durum hoşuma da gidiyor..sorun benden kendilerine aşık olmamı beklemeleri, aşığım dediklerinde benim onları arkadaş olarak gordugumu soylemem ile gelisen olaylar..uzulmelerini istemiyorum..ve guzel arkadaslıklarımın bu sorun yuzunden bitmesini de istemiyorum..
                              Last edited by kitap; 30-05-2011, 09:21 PM.

Yorum

İşleniyor...
                              X