Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İntiharın eşindeyim .. :( :(

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• İntiharın eşindeyim .. :( :(

S.a arkadaşlar:; ben 7 senedir dermansız depresyon hastasıyım.+ epilepsi hastasıyım bu iki hastalık yüzünden hayataım cehenneme döndü. okulumu bitiremedim. doğru düzgün bir iş bulamadım. ailem le aram kötü... yani hayatta hiç bir işim yolunda gitmiyor. bazen kendime çok kızıyorum neden intihar etmedin diye ..
    Özellikle bu son 3 -4 aydır işleirm çok kötü işle rkesat hem piskolojik hemde ruhsal yönden çok kötü durumdayım.. Yaşıtlarım en iyi üniv. okurken ben hala açık lisede sürünüyorum resmen . hiç sevmedğim adamlar hep üniv. okurken en iyi işlerde çalışırken benim böyle olmama çok canımı sıkıyor ne yapacamı bilmiyorum ... ??

Orjinal yazı sahibi: sonercafri
    Kendinizi başkasıyla kıyaslamaktan vazgreçin. En büyük iyliği bu şekilde yaparsınız kendinize.
    valla ne kadar vazgeçmek istesem de olmuyor

Yorum

Aslında sen yalnız değilsin bu ülkede.Senin gibi milyonlarca insan var.Ne okuyabilmiş ne de iş bulabilmiş.Gençliğin yarısı kahve köşelerinde elinde gazeteler iş ilanları sayfalarından umut arıyorlar.Ama iş yok malesef.Bu da insanların psikolojisini bozuyor.En ufak bir gerilimde zaten mahvolmuş psikolojiyle dehşet saçıyorlar ortalıkta.Yani olayı sadece kendi üzerine yükleyerek boş yere o yükün üstünde kalma.Daraldığın zaman çık dışarıya şöyle etrafına bak.Senin gibi kaç tane insan görürsün sokaklarda

Yorum

ruhsuz birisi hocam haklısında benim öyle içki sigara kahve , kumar gibi bir kötü huyum yok şükür illaki benim gibi bir çok insan vardır ama benim elimde iyi kötü bir mesleğim var... buna rağmen iş yapamamak insana koyuyor.

Yorum

İntear etmek saçmalık olur dostum.Bende birzamanlar bir kurşun herşeyi bitirir diye düşünüyordum ama sonra dedimki kendime bu kirli insanlara ve dünyaya verilebilecek en güzel cevap yaşamaktır ama ölümdende korkmuyorum herzaman birileri ölür ölümde hayatın bir parçası nihayet.Hastalığına gelince doktora git iyleşmeye çalış bir hal çaresine bakarlar.Mesleğin varsada üniversiteye gitmene gerek yok neyapacan okuyup al ben liseyi bitirdim bıraktım işim var çalışıyom.Hem sınava girecen şifremi çıkar başka türlü b.klıklarmı çıkar bilemen.Ticarete atıl boşver okuyana iş yok artık memleket bu iş böyle ha üniversiteye gidersen 4 yıllık renkli bir cinsel hayatın olur okadar.Sonra yine aynı kara düzen devam.Saygılarımla

Yorum

hiç hoş bir yorum değil yaralı yüz

Yorum

Orjinal yazı sahibi: paradisee View Post
              hiç hoş bir yorum değil yaralı yüz
              Niyeki neresini beğenmedin.Bir imla hatası felanmı var

Yorum

Pardon eksik yazdım aslında. Yazınızın ilk yarısından çoğuna kadar olan kısmına katılıyorum. Hayat yaşamaya değer, hele ki inançlı isek kendi hayatımıza son vermenin bir cinayet olduğunu ve affı olmadığını da bililyoruz.
                Ancak, Üniveriste eğitimi hakkındaki yorumlarınıza katılmadım. Orda sanki biraz bunalım, isyan ve çok kötümserlik var. Ben eğitime inanıyorum. Hangi mesleği yaparsak yapalım eğitimli yapmalıyız bence. Hiç bir işi küçümsemiyorum, yeter ki bilinçli ve eğitimini aldıktan sonra yapalım.
                Bunu demek istemiştim sadece.

Yorum

Pardon eksik yazdım aslında. Yazınızın ilk yarısından çoğuna kadar olan kısmına katılıyorum. Hayat yaşamaya değer, hele ki inançlı isek kendi hayatımıza son vermenin bir cinayet olduğunu ve affı olmadığını da bililyoruz.
                  Ancak, Üniveriste eğitimi hakkındaki yorumlarınıza katılmadım. Orda sanki biraz bunalım, isyan ve çok kötümserlik var. Ben eğitime inanıyorum. Hangi mesleği yaparsak yapalım eğitimli yapmalıyız bence. Hiç bir işi küçümsemiyorum, yeter ki bilinçli ve eğitimini aldıktan sonra yapalım.
                  Bunu demek istemiştim sadece.
                  Kardeş beni yalnış anladın şimdi bizdeki eğitim sistemi yalnış.İlk okuldan başlıyalım dünyada buna afrikada dahil çocuğun yetenekleri belirlenir.Buna göre akademik spor veya mesek eğitimi verilir.Üniversteyede çoğu zaman çocuk sınavsız girer çünkü küçüklükten ne olacağı bellidir o adamın.Bizde ise sbsde sürün össde sürün onda sürün bunda sürün birde kopya skandalı çıksın gitmiyom alsınlar ünivertelerini neyse.Ben kendimi eğitirim kitabımı gazetemi okurum kendi kendimi eğitirim. Okul sonuçta dört yanı duvarlarla çevrili beton yığını değildir heryer okuldur aslında hayat bir okuldur.Yalnış anlaşıldım eğitime değil Türkiyedeki eğitim sistemine karşıyım.Ve bunu protesto etmek için üniversteye gitmedim tabi başka gitmeme nedenlerimde vardı ama boşver.

Yorum

Evet anlıyorum sizi şimdi Yaralı Yüz. Haklısın gerçekten. Aslında bunları ben de sizin gibi düşünüyorum. Başta tepki koydum gibi oldu, afedersiniz
                    Hayırlı geceler.

Yorum

Evet anlıyorum sizi şimdi Yaralı Yüz. Haklısın gerçekten. Aslında bunları ben de sizin gibi düşünüyorum. Başta tepki koydum gibi oldu, afedersiniz
                      Hayırlı geceler.
                      Yok canım ya suç bende okuma felan diyince odun herifin teki gibi görmünmüş olmam normal.Hayatta zaten çok sıklıkla yalnış anlaşırım alışık olduğum bir durum.Esenlikler dilerin

Yorum

Orjinal yazı sahibi: akineton View Post
                        S.a arkadaşlar:; ben 7 senedir dermansız depresyon hastasıyım.+ epilepsi hastasıyım bu iki hastalık yüzünden hayataım cehenneme döndü. okulumu bitiremedim. doğru düzgün bir iş bulamadım. ailem le aram kötü... yani hayatta hiç bir işim yolunda gitmiyor. bazen kendime çok kızıyorum neden intihar etmedin diye ..
                        Özellikle bu son 3 -4 aydır işleirm çok kötü işle rkesat hem piskolojik hemde ruhsal yönden çok kötü durumdayım.. Yaşıtlarım en iyi üniv. okurken ben hala açık lisede sürünüyorum resmen . hiç sevmedğim adamlar hep üniv. okurken en iyi işlerde çalışırken benim böyle olmama çok canımı sıkıyor ne yapacamı bilmiyorum ... ??
                        zor bir durum ama kendine bukadar yüklenmemeye çalış..
                        :10:

Yorum

aleyküm selam epilepsi senin suçun değil ki kadere birazcık inanın. elinden bişey gelmez. depresyon zor walla çeken bilir. allah sabır versin.

Yorum

arkadaşlar öncelikle olumlu yorumlarınızdan hepinize tşk ederim...
                            şimdi birçok arkadaş epilepsi geçer felan demiş ama bu öyle geçecek türden bişey değil. Yani benim kisi aslında bir çşeit kas hastlığı ama epilepsi hastalığı ile aynı gruba giriyor aynı ilaçları veriyorlar. cayrıca bu yakın zamanda yaşanan gatada kobay asker sknadalını duymussunudur herhalde ? işte o askerlden biride benim ... banada baynen o şekilde elektrik verildi..İşime gelince ben aslında meslek lisesi elektrik elektronik okudum ama tam mezun olamadım açık liseden ayrıca bilgisayar yazılım işiyle uğraşıyorum işler çok kötü iş yapıyon para alamıyon kimseden onun için intihar etmeyi çok düşnüüyorum..Ayrıca benim bu hastalığım geçmeyeceği gibi birde kalıtsal yani ilerde evlenirde çocuğum olursa onun da beninm gibi hasta olma ihtimali var.. siz söyleyin şimdi ben intiar etmeyeyim dekim etsin ... ????

Yorum

hayatta her şey olumsuz olsa bile yine de ölümü düşünme gün doğmadan neler doğar
                              çok geçmiş olsun akineton
                              ben hayata sıkı sıkı tutunacağına ve zorlukların üstesinden geleceğine inanıyorum
                              laf olsun diye söylemiyorum bunu
                              seni tanımasam da his olarak böyle yapacağına inanıyorum sadece
                              Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

İşleniyor...
                              X