Duyuru

Collapse
No announcement yet.

olmadı...

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• olmadı...

bir an umutlanmıştım oysa bu sefer değişecekti bir şeyler...olmadı gene ters gitti bişiler bu sefer sorun bende de değil üstelik farkeder mi olmadı işte...
    her sabah güzel haberi bekledim bilgisayarı açıp... stresli bir bekleyiş...aynı son gene değişmedi...bu sefer gerçekten de inanmıştım olacağına...
    sabretmek gerek ama yapamıyo işte insan bazen...

bi işe gircektim bütün sınavlarını kazandım ama gene bi aksilik çıktı..

Yorum

çok uzun süredir işsizim...ve 2.5 aydır her gün cevap bekledim bu işten bugün olcak yarın olcak...sınavlara girdim çalıştım uğraştım artı bi de asil olarak kazandım ama gene olmadı...

Yorum

o aksilik torpilli olanlar yüzünden mi çıktı yoksa

başka iş başvurularında da bulunsaydın, bir tanesine bel bağlayınca kötü olmuş

hayırlı değilmiş belki de.
        Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

mandıra filozofu mustafa ali: Ben çalışmaya karşıyım.
          evlenilecek kız adayı: Bende çalışmaya karşıyım. Kocam çalışsın yeter...

Yorum

Kesin dayısı olan birini almışlardır işe .

Yorum

Bence de insanın önüne bakması daha doğru olan.
              He kolay mı? Değil.
              Ama nasıl baktığımızda önemli.
              Bir kapı kapanırsa, bir başka kapı açılır şeklinde bakmak bana daha mantıklı geliyor.
              Basite indirgemek olabilir, ama başka da yolu yok
              Last edited by bir dost; 01-06-2011, 04:41 PM.
              Çözüm genelde ummadığımız, bakmadığımız yerdedir

Yorum

üç yıldır işsizim...evet bi çok yerde torpilden canım yandı kaç kere birinci girdiğim mülakatlarda amaçsız elendim...ama ilk defa mülakatsız sınavla alınan bi yer çıktı karşıma onun sınavını da kazandım...ama bu seferde gerekli izin çıkmadı dediler...umudum da iş bulacağıma dair inancım da kalmadı...herkese de iş buldum demiştim oysa...ama başladığım yerdeyim işte artık ailem bile inanmıyor bana...

Yorum

benim çok guzel bi işim var..

Yorum

hayatta bazen olması gerekenler bizim istediğimiz gibi olmuyor. aksilikler gibi bir çok etken engelleyebiliyor olması gerekenleri.. ama olsun sen yeterince emek sarf ettiysen elbet olacaktır olması gereken gün..ama zamanı var.. her ne kadar aksilikler olsada ....

Yorum

o zaman anlayamazsın halimden...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonsuzzz View Post

o zaman anlayamazsın halimden...
                        evet. okulu bitirir bitirmez cok guzel bi isim oldu. issizligi anlamıyom. sadece sana moral vermek için yazmıstım.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: lagrima View Post
                          hayatta bazen olması gerekenler bizim istediğimiz gibi olmuyor. aksilikler gibi bir çok etken engelleyebiliyor olması gerekenleri.. ama olsun sen yeterince emek sarf ettiysen elbet olacaktır olması gereken gün..ama zamanı var.. her ne kadar aksilikler olsada ....

haklısın aslında ama insan bazen sabredemiyo işte...gücü tükeniyo...korkuyorum bi yandan da böle düşünerek allaha isyan mı ediyorum diye...sonuçta iyi de kötü de ondan...ama bu düşüncelere de engel olamıyorum.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: zeytindalı
                            işsiz olan bir insana ne kadar güzel moral veriyorsun benim güzel bir işim var diye!...Allah seni işinden gücünden ayrımasın
                            insanlara moral vermeyi severim..teşekkür ederim..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: sonsuzzz View Post
                              bir an umutlanmıştım oysa bu sefer değişecekti bir şeyler...olmadı gene ters gitti bişiler bu sefer sorun bende de değil üstelik farkeder mi olmadı işte...
                              her sabah güzel haberi bekledim bilgisayarı açıp... stresli bir bekleyiş...aynı son gene değişmedi...bu sefer gerçekten de inanmıştım olacağına...
                              sabretmek gerek ama yapamıyo işte insan bazen...
                              bir fırsat giderken başka bir fırsat gelir hep insanın ayağına..

hayat böyle, birşeyler kazanırken başka şeyler kaybedersin.

ilerde şunu söyleyebilirsin, iyikide olmamış çünkü çok daha iyisini buldum.
                              iş konusundaki tecrübelerimden biliyorum..

Yorum

İşleniyor...
                              X