Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kararımı verdim

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Kararımı verdim

Dün gece bir kına gecesindeydim, şimdi yeni moda çocukluğundan itibaren bugüne kadar zaman dilimi slayt şeklinde gözlerinizin önünde resimlerle. düşünmeye sevk etti beni. geriye dönüp bakıtğımda düşündüğüm zamanın ne kadar çabuk geçtiği.
    benim de çocuklarım günü geldiği zaman kendi hayatlarını kurup gidecekler peki benim hayatım o zaman ne olacak. istemediğim bir adamla beraber devam ettirdiğim bu hayat, o evliliği devam ettirme sebebim olan çocuklarım yanımda olmayınca nasıl geçecek.
    Daraldım.
    Boşanmaya karar verdim, dilekçemi gönderiyorum....
    Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Umarım doğru kararı vermişsinizdir.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Yorum

Tek korktuğum eğer söylediği gibi ortadan kaybolursa giderse, çocuklarım ilerde bana bunun hesabını sorarlar mı, beni suçlarlar mı?

Yorum

eğer kaybolur giderse, bir daha dönmezse çocuklarını özlememiş demektir. bu vebali kimse sana yükleyemez, bu onun sorumluluğunda.

kimse kimseye git demiyor
        Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hande-1983 View Post
          eğer kaybolur giderse, bir daha dönmezse çocuklarını özlememiş demektir. bu vebali kimse sana yükleyemez, bu onun sorumluluğunda.

kimse kimseye git demiyor
          Evet bu yönde bende hep kendi kendime telkinde bulunuyorum, giden kendisi diyorum ama bilirsiniz işte düşünceler beyinde dolaşıp duruyor. şunu mu düşünsem bunu mu düşünsem diye yön veremiyorsunuz.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tilki
            süpersin. en doğrusunu yapıyorsun. kendi hayatını da düşünmek zorundasın. bir tane hayatımız var. ve biz güçlü ve mutlu olamazsak çocuklarımızı da yeterince besleyemeyiz. hayatımızı değiştirmek hep bizim elimizde.
            afferin tilki hep böle devam et, gaza getir, vazgeçimiyim, bunu sık sık tekrarlayacağım
            süpersin, süpersin, süpersin, süpersin...

Yorum

sen en doğrı kararı vermişsindir zaten ironi.. daha önceki paylaşımlarda da kendi hayatını düşünmen gerektiğini söylemiştik.. huzurlu,dingin bir hayat diliyorum sana şimdiden

Yorum

hata yapmadan önce bi düşün ,çocuklarını sana düşman etmesinler.

Yorum

bu karar nasıl bir hamlede alınabiliyor böyle? ne yaşanılması gerekiyor bu evreye gelmek için?
                  ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
                    bu karar nasıl bir hamlede alınabiliyor böyle? ne yaşanılması gerekiyor bu evreye gelmek için?
                    birden alınmış bir karar değil, 4 sene sonunda alınmış bir karar bu

Yorum

Orjinal yazı sahibi: KuantumFrekans
                      ironi senin yaş kaçtı , hayırdır neden boşanma vb şeyleri düşünüyorsun ?
                      1.eşiniz çalışmıyormu ?
                      2.sizi aldattımı ?
                      3.başka bir kadınla beraber mi hayat sürüyor ?
                      4.payvon - gece hayatımı var ?
                      5.şans oyunlarınamı harcıyor paraları ?
                      6.boyunu - kilosunumu beğenmiyorsunuz ?
                      7. sizi her gün dövüyormu ?
                      8. ayağı - kolu - bacağı - gözümü eksik ?
                      sorun nedir ?
                      Hikaye uzun, "sadece paylaşmak istedim" konu başlığı paylaşımımda sorularınızın çoğunun yanıtı var.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: e_can View Post
                        aldatılma var benim bildiğim kadarıyla.
                        yani arkadaşımız kararında haklı...

Yorum

aldatılma (birçok kez), hakaret, tehdit, sorumsuzluk, sevgisizlik, saygısızlık, bencillik, dengesizlik vs vs vs

Yorum

zaten ben çalışıyorum kuantum, evimizde haftanın 4 günü gelen bir kadın var, çamaşırbulaşık yer silme süpürme derdimiz değil
                            borçlar bitmedi, hala devam
                            ve evet hala ayrı yaşıyoruz, hafta sonları gelemye devam ediyor
                            çocuklar bende kalacak, ama o ne yapacak bilmiyorum
                            üç ihtimalim var
                            1. si söylediği gibi kaçıracak çocukları ve zorlu maraton
                            2. si söylediği gibi ortadan yok olacak, çocuklarımla beni başbaşa bırakacak tek başıma mücadeleye devam
                            3. sü bunların hepsi vazgeçirmek için tehdit, herşey yoluna girecek
                            Last edited by İroni; 02-06-2011, 03:35 PM.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: İroni View Post
                              zaten ben çalışıyorum kuantum, evimizde haftanın 4 günü gelen bir kadın var, çamaşırbulaşık yer silme süpürme derdimiz değil
                              borçlar bitmedi, hala devam
                              ve evet hala ayrı yaşıyoruz, hafta sonları gelemye devam ediyor
                              çocuklar bende kalacak, ama o ne yapacak bilmiyorum
                              üç ihtimalim var
                              1. si söylediği gibi kaçıracak çocukları ve zorlu maraton
                              2. si söylediği gibi ortadan yok olacak, çocuklarımla beni başbaşa bırakacak tek başıma mücadeleye devam
                              3. sü bunların hepsi vazgeçirmek için tehdit, herşey yoluna girecek
                              1. çocukları kaçırıpta hayatta sorumluluklarını alıcak birine benzemiyor..
                              2. yok olması çocuklarında hayrına olabilir bazı duurmlarda.. ki yokolmayacak sende biliyorsun.. sen çocuklarını zaten yalnız büyütüyorsun bir etkeni yok..
                              3. elinden gelen tehdit başka ne var ki?? önce inkar sonra kabullenme gelir..

ve herşeyi yoluna koyucak olan sensin..
                              iyi şanslar ironi.. güçlü bir kişiliğin var.. başarmışsın zaten.. şimdi huzurun için devam..
                              cennete gidicem çünkü cehennemi burada yaşadım

Yorum

İşleniyor...
                              X