Duyuru

Collapse
No announcement yet.

vicdanım beni terk mi edio

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• vicdanım beni terk mi edio

bayadır bu soruyu kendi kendime soruorum, acaba vicdanım beni terk mi edio. insanlara karşı çok acımasız olmaya başladım ve kendimi tanyamıorum. eskiden olsa bi laf ederken acaba kalbi kırılır mı ne düşünür die kırk kere düşünürdüm, ama artık öyle değil içimde ki nese aynen sölüorum bu bi yandan hoşuma gidio bi yandan gitmio. hoşuma gitmrsi ohh be rahatladım iyi yaptım diorum; ama bi yandan da ya ben nasıl böle laf ettim diorum kendi kendimi ayıplıorum. neden böle oldum anlamıorum duygularım mı küntleşti. belki yaşadıklarım beni bu hale getirdi. neden böleyim?

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
    Biz nereden bilebiliriz, niye böyle olduğunuzu? Çok fazla düşünmeyin bu konular üstünde.
    bu durum canımı sıkıo, elbet bilemezsiniz ben bile bilemedik sonra, aynı durumda olan arkadaşlar var mı merak ettim belki kendilerince bi cvp bulmuşlardır veya daha kötü bi sonuç doğurur mu bu yaşadıklarım veya ne biliim belki bi rahatsızlık tıbbi bilimsel bi açıklaması vardır. kendi kendime sorduğum bu soruyu burda da sormak ve paylaşmak istedim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: farfara View Post
      bayadır bu soruyu kendi kendime soruorum, acaba vicdanım beni terk mi edio. insanlara karşı çok acımasız olmaya başladım ve kendimi tanyamıorum. eskiden olsa bi laf ederken acaba kalbi kırılır mı ne düşünür die kırk kere düşünürdüm, ama artık öyle değil içimde ki nese aynen sölüorum bu bi yandan hoşuma gidio bi yandan gitmio. hoşuma gitmrsi ohh be rahatladım iyi yaptım diorum; ama bi yandan da ya ben nasıl böle laf ettim diorum kendi kendimi ayıplıorum. neden böle oldum anlamıorum duygularım mı küntleşti. belki yaşadıklarım beni bu hale getirdi. neden böleyim?
      aklına ilk geleni söyleme yapıya bağlıdır biraz. bazı insanlar buna daha yatkın olur. ben de öyleyim mesela. bu konularda bazen zor durumda kalsam da yakın çevrem beni tanıdığı için sorun olmuyor. bu daha çok farklı insanlarla etkileşimde aklıma ilk gelen tepkiyi yapmada bazen sıkıntı oluyor. bu tür durumlarda yanlış anlamalar ve mahcup olmalar da olabiliyor :th_woot:

yine de çok önemseyin bence, takılıp kalmayın buna ve olduğunuz gibi olmanın her zaman daha iyi olduğunu unutmayın. çok kırıcı bir davranış yapmadığınız ya da söz söylemediğiniz sürece de davranışlarınızı bu kadar irdelemeyin...
      bişnev...

Yorum

hayat kırıcıdır..senin kırıcı laflar soylememen birşeyi degistirmeyecektir..kırmadıgın kişi baskaları tarafından mutlaka kırılacaktır..bu yuzden onu kırman belki de onun kırılmalara alışmasını saglayacaktır..nası analiz ettim ama..afferin bana..

Yorum

Meshur bir söz vardır.

içinizde iki kurt vardır, birisi beyaz digeri siyah.

Hangisini beslerseniz o olursunuz.

Yorum

insanlar kolay değişmezler,

seni buna iten sebepler olabilir.
            çevrene uyum sağlıyorsundur belkide.

bazen etrafından çevrenden gördüğün keskin bir davranış
            bilinç altında kalan sert bir tavır insanın davranışlarında kırılma noktası olabilir.
            böyle birşey yaşamışta olabilirsin diye düşünüyorum.

Yorum

İşleniyor...
            X