Duyuru

Collapse
No announcement yet.

bu seferki soru evli lere ! :)

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• bu seferki soru evli lere ! :)

evlilikte sohbeti sorcam_?

kocası olan kadın kocası aksam eve gelir yemek hazırlar.işinin nasıl geçtini sorar.kocası iyi der.karısına sen naptın der oda evdeydim şöyle böyle bişiler yaptım aynısı tam tersi içinde geçerlidir ancak gördünüz gibi cok kısa oluyo.

anlatmak istedim konu bulabiliyonuzmu konuşacak. yoksa dedikodumu yapılıo genelde şu söyle biri bu şunu yaptı,yoksa hergün işin nasıl geçti iyi senin günün nasıldı iyi şu geldi bu gitti bu kadarmı oluyo sonra aval aval tv ye mi bakılıo

daha farklıda sorabilirim sohbetiniz kaç dk sürüo? açıklayıcı cevapları bekliyorum.

cünkü sohbetsiz bir yasam cok sıkıcı olurdu. evlilikte bile.

Valla benımde cozemedıgım bı konu ben bı ınsanla 1 hafta oturıyım aynı evde kalıyım devamlı anılar konusulacak sohbetler bıtıyor.Tahmınım guncel hayatla ılgılı yorumlar ıstekı sorunlar cocugun derslerı problemlerı evın maddı durumu kaynana dedıkodusu gıbı sohbetler donuyo sanırım.

Yorum

ben 2 aylık veliyim ya şöyle bişey eve gidiyorsun yemek hazırlıyorsun o esnada işten bahsediyorsun sonra eğer evlendiğin kişi sohpet etmeye seven biriyse ordan burdan şurdan bixşeyler çıkıyor konuşacak sıkılmıyorsun yani zaten süreklide konuşamazsın ama tavsiyem bekarlara sohpet etmeye sevdiğiniz biriyle evlenin....

Yorum

her anının tadını çıkarmayı bilen, heyecanını yitirmeyeceğine inandığınız biriyle evlenin. birgün sizin evde olmayışınız ona çok büyük olmasada hatrı sayılır boşluklar yaratsın. yeriniz belli olsun yani.
        ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

insan istedikten sonra konu mu biter
          konuşamayanlar istemedikleri içindir
          Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

bazen oluyo akşam eve geliyorum eşim bi güleryüzlü bir konuşkan, laf lafı açıyor ordan burdan iki saat sohbet ediyoruz, bazende hiç keyfi oluyor, bazı sözleri yanlış anlıyor tartışma çıkıyor, günden güne değişik haller yani, bunlar sadece eşim için değil benim tarafımdanda oluyor hiç keyfim olmuyor. ama birine bişeye kızgın eve geldiğimde eşime yansıtmak yerine, yaa bugün işyerinde şöyle oldu böyle oldu çok canım sıkıldı hiç keyfim yok diye lafa başladığımda oda dinliyor beni ben haksızsam bana diyor, haklıysam teselli ediyor vs. sonuçta iyi yada kötü bir konuşma geçiyor. tv izlemekte var tabi, o zamanda ya bu ali kaptanda şöyle yaptı falan gibisinden konuşmalar geçiyor.
            ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

ben 22 yıllık evliyim eşimle hiç sohpet etmeyiz etsek bile sonu kavgayla biter
              o yüzden ben artık konuşmamayı tercih ediyorum zaten evdede çok oturmuyor
              böylece konuşmak zorundada kalmaıyoruz.yinede eşimi seviyorum

Yorum

İster evliliklerde olsun ,isterse ziyaretlerde olsun sohbeti baltalayan en önemli şey tv .Siz ne kadar sohbet etmek isterseniz isteyin mutlaka gözunuz oraya kayıyor .

Bizim evde misafir odasına tv koymadık ,buda ilk gelenlerin tepki gostermelerine tv aranmalarına neden oluyor ,tv yerine muzik seti var ,konuşurken hoş bir muzik çalıyoruz ,böylece daha çok sohbet etme imkanı buluyoruz .

Evlilige gelince sohbet edilecek konu bulmanın pek zor olmadıgı kanaatindeyim yeterki insanlar konuşmak istesin .

Eger eşinizle konuşmak istiyor ve vakit yok diyorsanız size tavsiyem yuruyuşe çıkın ,hem bol bol konuşur hemde spor yapmış olursunuz .
                ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

evet tv çok etkiliyor ama eşimin ilk işi tv açmak
                  aman zaten bende kimseyle konuşmak istemiyorum

Yorum

hayatta o kadar çok konuşulacak tartışılacak , paylaşılacak şey varkii..
                    karşındaki kişiyle konuşamıyorsan olay bitmiştir zaten, monotonlaşmıştır artık evlilik, sıkıcı olmaya başlar v.s.
                    iki insan arasındaki iletişim önemli olan .. istemekle ilgili bidurum..
                    ömür biterse sohbette biter........:115:
                    Her günümüz 'insanlık' adına utanç duymadan yaşansın....

Yorum

İşleniyor...
                    X