Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neden İnsan Taklidi Yapmak Zorundayız ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neden İnsan Taklidi Yapmak Zorundayız ?

Hayat çok acımasız gerçekten ..... Zamanı gelince Yakınlarınız ölecek ve bir başınıza kalacaksınız . Hayat illaki toplumsallaşmaya diretiyor sizi . İllaki evlenmeniz aile kurmanız gerekiyor .... Yoksa bu hayatın devamı neredeyse imkansız gibi

Neden Yalnız başına hayatta kalınmıyor, Neden illa birilerine muhtacız :22:

Neden arkadaşlarımızla gezip-dolaşmalıyız-eğlenmeliyiz

Neden aile akrabalık ilişkileri kurup insan taklidi yapmak zorundayız ? Neden sosyalleşmek zorundayız NEDEN NEDEN NEDEN :22:

Neden ölmek istesek ölmek zor , Yaşamak istesek yaşamak zor

Hayatın kendisi zor ama mühim olan taklit değil özünde insan olarak mücadele ederek zorluklarla savaşmaktır. Kaybetsende savaşmaktır.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
      ben insan takliti yapmıyorum , ben gerçekten insanım
      İnsan taklidi yapmasam atrafında konuşacak bir kişi bulamazsın

İnsan taklidi yapmayan birisi kendi kafasına heveslerine isteklerine göre yaşar .... Bencildir ......Umursamazdır

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sunset View Post
        İnsan taklidi yapmasam atrafında konuşacak bir kişi bulamazsın

İnsan taklidi yapmayan birisi kendi kafasına heveslerine isteklerine göre yaşar .... Bencildir ......Umursamazdır
        Ben her zaman içimden geldiği gibi davranıyorum fazlasıyla gerçekçi ve olmam gerektiğinden çok çok fazla açık sözlüyüm yinede çevremde konuşabileceğim bir çok İNSAN var. Taklitte yapmıyorum gayet doğalım...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ivankov View Post
          Ben her zaman içimden geldiği gibi davranıyorum fazlasıyla gerçekçi ve olmam gerektiğinden çok çok fazla açık sözlüyüm yinede çevremde konuşabileceğim bir çok İNSAN var. Taklitte yapmıyorum gayet doğalım...
          Bu bile senin bazı ritüellere uyduğunun açık göstergesidir

Yeteri kadar içten olsan etrafında kimse olmaz bence ......... Mesela sinirlendiğinde birisine bağıramazsın istediğin gibi ..... Çünkü insanlara bunu yaparsan bidaha senin yüzüne bakmazlar

Taklit yaparsın .... İnsan taklidi

Yorum

Yalnız olmak ALLAHA mahsus .

İster insan olalım ister başka bir canlı mutlaka bir topluluga katılmak gerekiyor ,doganın kuralında var .

Hayvanlar ,bitkiler bile genelde hep bir aradalar .Bir arada olmak yaşama savaşında guçlu olmanızı hayatta kalmanızı saglıyor .

İnsan taklidi yapmaya ne gerek varki .İvankov 'unda dedigi gibi içinizden geldigi gibi hareket et dogal ol,canın yalnız kalmak istiyorsa yalnız kal.

Toplum içine girmek istiyorsan aralarına katıl ,nasıl mutlu olucaksan öyle yaşamaya çalış .Yaşam senin istedigin gibi şekillendirebilirsin ,ama başkalarının tecrubelerinide goz onunde tutmakta fayda var ,en azından seninde aynı hatalara duşmeni engeller .
            ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MEGAN View Post

Toplum içine girmek istiyorsan aralarına katıl ,nasıl mutlu olucaksan öyle yaşamaya çalış ..
              Toplum içine girmek istesende istemesende zaten hayat sana bunu dayatıyor , illa gireceksin diyor

İşte ben buna isyan ediyorum

Yorum

Toplum içine girmek istesende istemesende zaten hayat sana bunu dayatıyor , illa gireceksin diyor

İşte ben buna isyan ediyorum
                Buna isyan edecek bir şey yokki ,illaki başkalarıyla bir araya gelmek zorundayız .Aksi takdirde ıssız bir adada yaşamak lazım ,orada bile öyle zaman geliyorki birilerinin varlıgına ihtiyaç duyuyoruz .

İstesekte istemesekte başklarından kopmak çok çok zor .

Yorum

Amacım ne biliyomusunuz

Bu hayatı hiçbişey yapmayarak tamamlayabilmek ....... (ama çok zor işte buna isyan ediyorum)

Ne evlenecem
                  Ne çalışacam
                  Ne kariyer Yapacam
                  Ne bir sosyal yaşama katılacam

Tabiri caizse ot gibi kalacam

HAYATI PROTESTO EDECEM SONUNA KADAR ))

Hatta muhtemelen kafayı yiyecem bu süreçte ama hayatın beni şekillendirmesine müsade etmemiş olacam

Yorum

Sunset hayata karşı niye bu kadar öfkelisin ?

Bir atasözumuz var "Fare daga kusmuş ,dagın haberi yok ".Sende o misal hayata kusmuşsun ama o senin farkında bile degil .

Canın evlenmek istemiyormu evlenme ,hayatını yaşamaya bak .
                    Kariyer yapmak istemiyormu yapma ,istedigin gibi yaşa .
                    Sosyal yaşama katılmak istemiyormusun katılma ,kafana gore katıl .

Ama bir tek şeyi istesende istemesende yapmak zorundasın (egerki zengin degilsen ve yaşamak için para kazanmak zorundaysan ) çalışmak zorundasın .

Aksi takdirde ot gibi kalmaya bile vakit bulamadan topraga karışıp gideceksin .

Yorum

Buna isyan edecek bir şey yokki ,illaki başkalarıyla bir araya gelmek zorundayız .Aksi takdirde ıssız bir adada yaşamak lazım ,orada bile öyle zaman geliyorki birilerinin varlıgına ihtiyaç duyuyoruz .

İstesekte istemesekte başklarından kopmak çok çok zor .
                      İşte buna sinir oluyorum , insanlarIN BU DENLİ birbirine muhtaç bırakılmasına

Yorum

Sunset hayata karşı niye bu kadar öfkelisin ?

Bir atasözumuz var "Fare daga kusmuş ,dagın haberi yok ".Sende o misal hayata kusmuşsun ama o senin farkında bile degil .

Canın evlenmek istemiyormu evlenme ,hayatını yaşamaya bak .
                        Kariyer yapmak istemiyormu yapma ,istedigin gibi yaşa .
                        Sosyal yaşama katılmak istemiyormusun katılma ,kafana gore katıl .

Ama bir tek şeyi istesende istemesende yapmak zorundasın (egerki zengin degilsen ve yaşamak için para kazanmak zorundaysan ) çalışmak zorundasın .

Aksi takdirde ot gibi kalmaya bile vakit bulamadan topraga karışıp gideceksin .
                        Evet dünyanın umurunda değilim , herkes dalgasına bakıyor

ama ben düzene uymak istemiyorum ...... Hayatta kalabilmek için hayat illaki para kazanamya zorluyor işnsanı ve topluma itiyor

Buna tahammül edemiyorum

Yorum

Evet dünyanın umurunda değilim , herkes dalgasına bakıyor

ama ben düzene uymak istemiyorum ...... Hayatta kalabilmek için hayat illaki para kazanamya zorluyor işnsanı ve topluma itiyor

Buna tahammül edemiyorum
                          Bu duşunceye kendini alıştır hepimiz zengin olmadıkça buna mecburuz ,çalışmak zorundayız .
                          ihtiyaçlarımızı ya para ile yada takas ederek karşılamak zorundayız ,başka çıkar yol yok .

Yorum

Sistemi değiştirmeye gücümüz yetmez dostum.Mecbren sosyalleşmeliyiz seve seve olmazsa biliyon yani.Mecburen evlenecek veya metres tutacaksın veyahut genel eve gideceksin.Senin ne istediğin önemli değil sistemin senden ne istediği önemlidir.
                            Mutluluklar ve zevkler değil
                            Acılar büyüdükçe
                            Gelecek ve ikbal arayarak değil
                            Geleceğini koyarak
                            Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
                            İhaneti ve satılmışlığı da görerek
                            Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
                            Direndikçe
                            Direndikçe büyürsün dostum
                            Direndikçe...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Nokta. View Post
                              Sistemi değiştirmeye gücümüz yetmez dostum.Mecbren sosyalleşmeliyiz seve seve olmazsa biliyon yani.Mecburen evlenecek veya metres tutacaksın veyahut genel eve gideceksin.Senin ne istediğin önemli değil sistemin senden ne istediği önemlidir.
                              itirazımda buna işte .....

ne b_ktan bir hayat bu ya

neden bu pis dünyaya bulaşmak zorundayız , sonrada günah işledinmi diye hesap sorulacak

Yorum

İşleniyor...
                              X