Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttt

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Nefret ediyorum nefrettttttttttttttttttttttttttt

İşlerini yaptırabilmek için iyi insan gibi gözüken, son derece kibar ılımlı konuşan insanalrdan nefret ediyorum

O kadar profesyoneller ki , sesinizi bile çıkaramıyorsunuz bu insanlara karşı

oyunu öyle bi kuralına göre sabırla ve tatlı bir dille yürütüyorlarki ........ Ses çıkarsanız Haklıyken Haksız Duruma düşebiliyorsunuz

neden sesimi çıkaramıyayım istemiyorsam bana kimse birşey yaptıramaz elinde sonunda ben o işi yapmam oda çene çaldığıyla kalır
    örnek olarak sürekli kredi kartı vermek isterler ararlar yarım saaat konuşurlar söyle avantajı var şusu var busu var sonuç hala kredi kartım yok

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ispanak View Post
      neden sesimi çıkaramıyayım istemiyorsam bana kimse birşey yaptıramaz elinde sonunda ben o işi yapmam oda çene çaldığıyla kalır
      örnek olarak sürekli kredi kartı vermek isterler ararlar yarım saaat konuşurlar söyle avantajı var şusu var busu var sonuç hala kredi kartım yok
      Yok böyle bişeyi kastetmiyorum ...

Mesela tanıdığın biridir , aynı ev içerisinde yaşıyosundur vs vs ...Yüz yüze bakmak zorunda olduğun için sesini çıkaramazsın ve o herşeyden sonuna kadar istifa eder

Yani senin ağzın laf yapmadığından o ipleri hakimiyeti herşeyi eline alır çaktırmadam ve sen öyle aval aval bakarsın ))..... Bunun gibi bişey

Yorum

bende yaşıyorum öyle bir durumu ama ben hep susasırm şikayetçi değilim bu durumdan

Yorum

bende yaşıyorum öyle bir durumu ama ben hep susasırm şikayetçi değilim bu durumdan
          Valla bana koyuyor bu durum ... Çünkü sustukça insanlar senin üzerinde çaktırmadan hakimiyet kuruyor ...... İstediği gibi at koşturuyor

Ben buna tahammül edemiyorum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sunset View Post
            Valla bana koyuyor bu durum ... Çünkü sustukça insanlar senin üzerinde çaktırmadan hakimiyet kuruyor ...... İstediği gibi at koşturuyor

Ben buna tahammül edemiyorum
            ben bazı noktalarda çıkışlar yaparım ve bu çıkışlarım ani olduğu için çok etkilidir susan insana ne oldu böyle diye sende öyle yap istersen sorunlarını dile getir ama tek seferde uygula bunu ertesi gün o konudan bahsetme bile hiç olmamış gibi yap bende işe yarıyor istersen sende deneyebilirsin

Yorum

Valla ben sesimi çıkarırım çıkarmasında , Benle bidaha konuşmazlar sesimi çıkardıktan sonra ..... Çünkü çok sert ve öfkeyle konuşuyorum o anda

Yorum

Ve sesini çıkardığında haklıyken haksız duruma düşersin bu tür insanlara karşı

Yorum

Valla ben sesimi çıkarırım çıkarmasında , Benle bidaha konuşmazlar sesimi çıkardıktan sonra ..... Çünkü çok sert ve öfkeyle konuşuyorum o anda
                  Ve sesini çıkardığında haklıyken haksız duruma düşersin bu tür insanlara karşı
                  İşte bir çogumuzun duştugu hata bu .Sesini çıkarım itiraz etmek başka ,çok sert öfkeyle konuşmak başka .

Ne kadar çok öfke saçarsanız o denli haksız duruma duşersiniz ,öfke ortamı daha çok gerer .İstenmeyen lafların soylenmesine pişmanlıklara neden olur .

Bagırıp çagırmadan daha normal sesle itiraz etmek duşunceleri ifade etmeye çalışmak en dogru çozum .
                  ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Hala kredi kartının olmaması aslında iyi bir durum ,evet bazen çok işe yarıyor ama hesaplı davranılmadıgındada insanın başına dertler açıyor .

Hiç merak etme çalıştıgın bankayla olan ilişkilerin arttıkça ve bankada tuttugun para çogaldıkça istesende istemesende onlar sana kredi kartı ,kredi vermek için ikide bir arayıp duracaklar .

Çunku böyle yapmazlarsa kar etmeleri mumkun degil .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MEGAN View Post
                      İşte bir çogumuzun duştugu hata bu .Sesini çıkarım itiraz etmek başka ,çok sert öfkeyle konuşmak başka .

Ne kadar çok öfke saçarsanız o denli haksız duruma duşersiniz ,öfke ortamı daha çok gerer .İstenmeyen lafların soylenmesine pişmanlıklara neden olur .

Bagırıp çagırmadan daha normal sesle itiraz etmek duşunceleri ifade etmeye çalışmak en dogru çozum .
                      ama bu tür insanlar iyilik meleği maskesi taktıklarından ve ustalıkla hareket ettiklerinden sesinzi çıkaramıyorsunuz ... her harikarda haksız duruma düşüyorsunuz

Yorum

ben de tahammüllüyümdür.
                        ama tersim de çok pistir
                        -hacı noldu sana ya! daha dün süt limandın, bugün ejderha kesildin başımıza)))

e yeter artık bardak taştı dimi

konuşmazlarsa konuşmasınlar. ihtimalleri düşünemiyor insan dolum noktasındayken.
                        Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yap; çok zevkli oluyor.

Yorum

hatta bu insanların ciğerlerinin 5 para etmediğini bildiğiniz halde bir açığını yakalayamıyorsunuz ... Çünkü son derece kibar, ılımlı iyiliksever gibi gözüküyorlar

ve 2 li oynuyorlar

sonuçta bu tür insanların elinde oyuncak oluyorsunuz

Yorum

hatta bu insanların ciğerlerinin 5 para etmediğini bildiğiniz halde bir açığını yakalayamıyorsunuz ... Çünkü son derece kibar, ılımlı iyiliksever gibi gözüküyorlar

ve 2 li oynuyorlar

sonuçta bu tür insanların elinde oyuncak oluyorsunuz
                            Hiç merak etme biraz sabırlı ol ,kim olursa olsun mutlaka ama mutlaka bir zayıf noktası vardır yeterki onu bulabil .

Ama bunu yapabilmek için belkide çok uzun zaman sabretmek lazım ,bunun en iyi yollarından biride sık sık çaktırmadan damarına basıp onu tahrik etmeye çalışmak .

Bunu yaparken fazla agresif olmadan vede çaktırmadan onun bam teline basmaya çalışmak en iyi yontemlerden biri .

Yorum

İşleniyor...
                            X