Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Neden ???

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Neden ???

Neden vurdumduymaz olamıyorum? Acımasız, bencil, sadece kendini düşünen biri olmak istiyorum artık,
    tatilden döneli 4 hafta oldu, eşime boşanmak için dilekçeyi verdiğimi söyledim, kıyametler koptu, intihara kalkıştı (daha doğrusu intihara kalkışma numarası yaptı)
    şimdi psikolojisi çok kötü, adeta kendinde değil ve nerde olduğunu bilmiyorum, diyorum ki kendi kendime kızım salak mısın, sana bunca şeyleri yaşatan adama nerdeyse acıyacaksın, halbuki sende şu anda hiç iyi durumda değilsin ve bunun tek sorumlulsu o. üstelik onun gibi ortalara dökülüp duygu sömürüleri yapmıyorsun. sorumluluklarını biliyorsun, güçlüsün vs vs vs
    evime gidemiyorum, sırf akşam olunca gelir kapıyı çalar ve içeri girmek ister diye. açmazsın kapıyı olur biter diyor arkadaşım mesela ama ben bu ihtimali bile düşünemiyorum
    Düzenimi geri istiyorum (((((((
    Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

O senın kocan bukadar acımasız olma

Yorum

Allah yardımcınız olsun içinize ferahlık bir çıkış yolu versin inşallah.
      Geçer , bu da geçer.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte
        mia nın bi sözü vardı...en büyük korkum sonsuz merhametim demişti....
        bizde bu acıma duygusu olduktan sonra daha çok acı çekeriz...
        acıdıkça acınacak hale düşüyoruz maalesef,bayan erkek farketmez, karşındaki içeride yada dışarıda kim olursa olsun ona tanıdığın toleransları fırsat haline çevirip evet dediğin her konuda bir dahaki seferede kesin evet diyecekmişsin gibi peşin davranırlar ve sonunda üzülen sen olursun.

zora gelince bırakıp gitmek olmuyor, mücadele ruhu zaten merhametten geliyor, umuttan geliyor.
        insan umuyor daha önce içinde insanlığa dair bir kıvılcım gördüğün birini birgün insan olacaktır diyerek gün geçiriyor.
        ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...

Yorum

Bugün diğer günlere nazaran biraz daha durgun ortalık, en azından mesajla da olsa bir merhabalaşma medeniyeti gösterebildik.
          biliyorum düzelecek herşey,
          en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir derlerdi inanmazdım, hakikaten öyleymiş
          Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

İşleniyor...
          X