Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Tabutta Rövaşata

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Tabutta Rövaşata

Arkadaşlar şunun farkına vardım.Herzaman insanın kendini düzeltecek gücü vardır.Bilgisayar bağımlısı evden çıkmayan embesilin tekiydim.Buna dur demenin vakti gelmişte geçmiş bile.

Karneyi aldım 4 zayıfım vardı.Hiç kimsenin umrunda olmadı.Kimse bana kızmadı veya öğüt vermedi.Şunu anladımki ben kendi kişiliğimi yok
    etmişim.Kendimi koca bir sıfır yapmışım.Bu durumdan kurtulmak için karne almamdan sonraki gün dışarı çıkmaya karar verdim çünkü hayat böyle geçmez mutlaka bir gün ailem bana ayaklarımın üstünde durmam gerektiği söyleyerek beni kibarca hayatlarından kovacaklar.

Sabaha kadar kendimi düşündüm.Sıfır olmamı beni aldatadan dostlarımı kadınları parayı sevdiğim kızın başkalarının kucağında oluşunu hepsini yargıladım kararın idam oldu hepsini kafamdan attım.Sabah olunca genelde ilk işim pcyi açmak olurdu ama o gün bu alışkanlığımdan vazgeçtim.

Benim bir sazım vardı biraz çalabilirdim ama başarızdım o yüzden ben bu sazı satıyım lan yetenekli bir adamın eline geçsin diye düşünmeye başladım.Gittim müzik alletleri satan bir yere tabi insanlarla en çokta kadınlarla konuşmayı unutmuşum.
    Kasiyer kız buyrun beyefendi
    ben iy günler emmi oğlu saz alıyonumuz la
    kasiyer kız güldü
    ben gülme valla koduğum dişlerini ağzına dökerim
    Bunu öyle baskılı bir tonla söyledim kız sapsarı oldu.Dükkanın sahibi geldi konuştuk sazı sattım.

Sonra bu parayla ne yapılır ulan diye derin bir düşünceye kapıldım.Eve gitmek istemdim ama boşver dedim parası olan bir adamsın.Biraz yürüdüm karşıma efes bayisi çıktı.Hemen ordan içeri daldım.Hava birazcık kötüydü bu durumda en iyi votka gider diye düşündüm.1 tane 70cl votka 5 tanede bira bir paket uzun malbora aldım.Bir parka oturdum başladım içmeye artık sokağa çıkabilliyorum.Bira votka karışımı harika birşey.Votka yarı geldi kafam henüz iyi olmamışken.
    İki tane aşık 50 veya 60 metre uzağıma oturdular.Beni görüp kaçarlar diye düşündüm yok oturuyolar.İkisinede fitil oldum.Neyse bunlar benimle kafa bulmaya çalışıyolar sarhoş felan dediler.Tabi nasıl bir pisikopat olduğumun farkında değiller.Hemen oğlana senin ananı avradını diye başladım.
    Bıçkın delikanlı dururmu üstüme gelmeye başladı.Herzaman sağ cebimde uğurlu kelebeğim olur iyice üstüme gelmesini bekledim çıkardım kelebeği oğlan hafiften teklemeye başladı.Sonra geri
    geri geri gitti.Ne oldu lan ikinizinde kafasını keserek kanınızı votkama dökmek istiyorum lan dedim.Kız lütfen yapma diyerek ağlamaya başladı.Hadi yaylanın dedim.Arkadaş nasıl seviniyorum.Vucüdum hiç olmadığı kadar adrinal salgıdı.Oyunların en heyacanlısı bile bukadar haz vermez.Kalbi yerinden çıkacakmış gibi atıyor.O gün polis çağırmadılar veya oğlan beni arkadaşlarıyla dövmeye gelmedi.Keşke gelselerdi iyi bir adrinal fırtanası yaşardım.

Neyse arkadaşlar dün sınavım vardı.Hocayla efendice konuştum.Hocam bana sınavda bir kıyak çekin dedim.Hoca sınav bitiminde kığatıma baktı kodları beraber yazdık .Cnc dersinden geçtim ortalamamda tutuyo artık lise 4 teyim.Şunun farkına vardımki birşeyler
    ters gidiyorsa ters giden şeyleri yok etmek gerek düzeltmesi masraflı oluyor.Hayata küsmeyeceksin bırak hayat sana küsün.Kadınlar için
    üzülmeyeceksin arkdaş bırak onlar başka mayına basarak infilak etsin.Ciyeri beş para etmez vefasız dostlara üzülmeyeceksin zaten gün gelir onlar ihanet çukurunda boğulurlar.

Artık pc var ama saatlerce yok.Bundan sonra bir işe girdikten sonra av tüfeği alıp ava çıkmacam yaşımda tutuyo bizim orlarda yaban domuzu felan bol olur onları vurarak eylenirim.Hayatı ezdim geçtim artık.Kahpe dünyanın taa ciyerine tükürdüm.Beni artık yıkamazlar.Yazdıkları
    mın hepsi doğrudur şüphesi olanlar yorum yazmasın
    Mutluluklar ve zevkler değil
    Acılar büyüdükçe
    Gelecek ve ikbal arayarak değil
    Geleceğini koyarak
    Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
    İhaneti ve satılmışlığı da görerek
    Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
    Direndikçe
    Direndikçe büyürsün dostum
    Direndikçe...

Aaa öyle deme tilki kimseye zarar vermedim.Onlar benle eylenmeye çalıştı bedellenide ödediler.Kimseye zarar verdiğim yok.Kimse beni bozmazsa bende kimseyi bozmam.
    Mutluluklar ve zevkler değil
    Acılar büyüdükçe
    Gelecek ve ikbal arayarak değil
    Geleceğini koyarak
    Yalnızca dostluğu ve arkadaşlığı değil
    İhaneti ve satılmışlığı da görerek
    Yaşadıkça ve yaşlandıkça değil
    Direndikçe
    Direndikçe büyürsün dostum
    Direndikçe...

Yorum

İlk üç paragrafını okurken işte bu dedim ya. bravo dedim bütün bunları tek başına anlayabilmiş.
      sonraki paragraflar hakkında yorum yapmayacağım
      Elinden geleni yaptın, şimdi de ayağından geleni yap. Gitmek gibi mesela !

Yorum

ironiiye katılıyorum ilküç paragraf süper gidiyordu ama sonra cozuttun

Yorum

bi şekilde iyi olma yolunda adım atman takdir edici ama sonrasındaki terminatör ruh halin sana keyif versede bu aşamada karşına çıkan insanlardan biri olmak istemezdim sonu hoş olmazdı
          I'm not special just the limited edition!!!

Yorum

g.tünden kan alırlar yapma böyle şeyler gidersin birgün bok yoluna

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Sertralin
              Seviye yine düştü, hayret bir şey.
              seviyeyle ne alakası var?böyle yapmaya devam ederse sonu belli.işe yarar şeyler yaz boş mesajlarla kirlilik yaratma

Yorum

Sie.......
                Her şey güzel olacak...

Yorum

İşleniyor...
                X