Duyuru

Collapse
No announcement yet.

dert yok tasa yok peki ben niye böyleyim?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• dert yok tasa yok peki ben niye böyleyim?

arkadaşlar artık iyice kendimden nfret etmeye başladım,ya 3 senedir bu ne ya kendime yaşattığım cehennem yetmiyor birde çevremdekileride üzüyorum
    ne derdin varr diyorum kendime hiççççç,koca bir hiç
    iyi bir eş,harika bir çocuk,iyi anne baba,iyi kardeşlerim,iyi arkadaşlarım,iyi iş..eeee ben ne istiyorum BELAMI ...
    neşeli olmak için binlerce nedenim var ama ben suratsız,halsiz,panik atak,anksiyete ne ararsan var
    rahatlık batıyor ya başka bir açıklaması yok,millet nelerle ne dertlerle ugraşıyor yine kahkahaları göklere ulaşıyor,ben sanki dünya yıkılmışta altında kalmışım gibi
    çok sıkıldım artık
    ilaçlarda çare degil,sadece günü kurtarıyor okadar,hastalıgı ertelemekten başka bir işe yaramıyor

ayşegül abla meselede buya birşey olmadığı için hayatı kendine zehir ediyorsun bir uğraşın yok bundan dolayı sürekli kafan konuşuyor ve ufak şeyleri dert edinmeye başlıyorsun sonra o ufak dertler birikiyor dağ gibi oluyor sonrada eslorex 10 mg norodol 10 mg la başlıyorsun 3 ay sonra konversiyon bozukluğu anksiyetiye majör depresyon ilaçlar xanax 0,5mg paxera 40 mg seroquel xr 100 mg yani ben 3 ayda bu hale geldim

Yorum

Bir kitapta okumuştum...

insan iki sebeple depresyona girer...

birincisi çok derdi olan we bu dertleri kaldıramayacak kadar güçsüz duruma düşenler...

ikincisi we şaşırtıcı olan da şu...çok fazla mutlu olan,hayatta elde etmek istediği birçok zevki elde eden we artık bunlardan da sıkılan kişiler...

yani ne kadar iyi durujmda olursan ol,her zaman için kendine bir plan belirle,bir hayalin bir umudun olmalı...yoksa ne diye yaşıyoruz biz? umutsuz bir ömür düşünülemez...

mesela bnm yarın sınawım war we herşey belli olacak...o sınawı kaybetsem de umudumu yitirmemeliyim...

Yorum

Bazı insanlara rahat batar ,senin durumunda aynen öyle .

Nedense bazı insanlara mutsuzluk ,mutluluk veriyor .Mutsuz olmak için ellerinden gelen her fırsatı degerlendiriyorlar .

Şaka bir yana böyle olmanın mutlaka bir sebebi var ,ruhunun derinliklerinde bir yerlerde mutlaka açlıgını duydugun bir turlu o açlıgı gideremedigin bir eksiklik mevcut ve sen o şeyin ne oldugunu bulup o açlıgı gidermedigin surece bu ruh halın surup gidecek .

Yazdıklarını okudugumuzda bir çogumuz sana imreniyor ,hatta için için kızıyoruz .Ah keşke onun yerinde olsam diye hayaller bile kuruyoruz .

Ama öyle duşunmemek lazım ,"ateş duştugu yeri yakar ".

En kısa zamanda içindeki açlıgın ortaya çıkmasını dilerim .
        ANCAK ANLATABİLDİGİNİZ KADAR , ANLAYABİLİRİM .

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayseglk
          paran var mı ayşegül ? bhsettiklerin mutluluk için yeterli deil , kendin için ne yapabilisun ? mesela ben param olsa mutlu olurdum..
          paramda var ayşegül,ne istersem yapabiliyroum,canım dışarda yemek istese yerim,canım ne giymek istese giyerim,ne yapmam istesem yaparım ama artık inan onlarda zevk vermiyo,canım hiç yemek istemiyor yeni bişeyler almak için gezmeye bilee halim yok
          işte çalışıyorum çok rahat bir yer burası bile batıyor nefes alamıyorum
          kafam sersem gibi
          inan parada biryere kadar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Ispanak View Post
            ayşegül abla meselede buya birşey olmadığı için hayatı kendine zehir ediyorsun bir uğraşın yok bundan dolayı sürekli kafan konuşuyor ve ufak şeyleri dert edinmeye başlıyorsun sonra o ufak dertler birikiyor dağ gibi oluyor sonrada eslorex 10 mg norodol 10 mg la başlıyorsun 3 ay sonra konversiyon bozukluğu anksiyetiye majör depresyon ilaçlar xanax 0,5mg paxera 40 mg seroquel xr 100 mg yani ben 3 ayda bu hale geldim
            haklısn canım,uğraş buluıyorum kendime zaten şuan çalışyorum evde degilim ama bir uğraşla uğraşmak bile içimden gelmiyor ki,çok yorgun bitkinim

Yorum

Orjinal yazı sahibi: pesimistik View Post
              Bir kitapta okumuştum...

insan iki sebeple depresyona girer...

birincisi çok derdi olan we bu dertleri kaldıramayacak kadar güçsüz duruma düşenler...

ikincisi we şaşırtıcı olan da şu...çok fazla mutlu olan,hayatta elde etmek istediği birçok zevki elde eden we artık bunlardan da sıkılan kişiler...

yani ne kadar iyi durujmda olursan ol,her zaman için kendine bir plan belirle,bir hayalin bir umudun olmalı...yoksa ne diye yaşıyoruz biz? umutsuz bir ömür düşünülemez...

mesela bnm yarın sınawım war we herşey belli olacak...o sınawı kaybetsem de umudumu yitirmemeliyim...
              tek umudum biran önce iyileşmek ...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: MEGAN View Post
                Bazı insanlara rahat batar ,senin durumunda aynen öyle .

Nedense bazı insanlara mutsuzluk ,mutluluk veriyor .Mutsuz olmak için ellerinden gelen her fırsatı degerlendiriyorlar .

Şaka bir yana böyle olmanın mutlaka bir sebebi var ,ruhunun derinliklerinde bir yerlerde mutlaka açlıgını duydugun bir turlu o açlıgı gideremedigin bir eksiklik mevcut ve sen o şeyin ne oldugunu bulup o açlıgı gidermedigin surece bu ruh halın surup gidecek .

Yazdıklarını okudugumuzda bir çogumuz sana imreniyor ,hatta için için kızıyoruz .Ah keşke onun yerinde olsam diye hayaller bile kuruyoruz .

Ama öyle duşunmemek lazım ,"ateş duştugu yeri yakar ".

En kısa zamanda içindeki açlıgın ortaya çıkmasını dilerim .
                teşekkür ederim..

Yorum

o zaman sana şunu söylemeden için rahta ermiycek ayşegül '' yuhhh''
                  haklısın hiçbişey diyemiyorum hatta daha kötü laflarıda hakediyorum
                  annemin bir lafı var dayaklıksın sen der dogruuuu

Yorum

o zaman sana şunu söylemeden için rahta ermiycek ayşegül '' yuhhh''
                    o iş o kadar basit değil bazen hayatta zorluk çekmek istersin dert tasa yaşamak istersin bende şu sıkıntıdan başarıyla sabırla üstesinden geldim demek istersin ama geçmişine bakarsın pas parlak tır ne sana kuvvet verebilecek bir acı olayın vardır nede anın buda insanın ruhunun zayıflamasına neden oluyor sonuç olarakta ruhen hastalanıyor

Yorum

Doyum noktası...

İnsan maddi olarak her şeye sahip olduğu, istediği çoğu şeyi yapabildiği zamanlarda hâlâ bir şeylerin eksik olduğunu hissediyorsa; yapılması gereken şey; insanı ruhen doyuracak ve mutlu edecek şeylerin peşine düşmeli.. Yani, manevi şeylerin...
                      Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
                        İnsan maddi olarak her şeye sahip olduğu, istediği çoğu şeyi yapabildiği zamanlarda hâlâ bir şeylerin eksik olduğunu hissediyorsa; yapılması gereken şey; insanı ruhen doyuracak ve mutlu edecek şeylerin peşine düşmeli.. Yani, manevi şeylerin...
                        haklısın aslında namaza tekrar başlamayı çok istiyorum eminim huzuru bulacagım ama şu şeytanın bacagını kıramıyorum,hiçbişey içimnden gelmiyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: forte
                          bazen ortada bi şey yokkende insan kendini ruhsal açıdan kötü hissedebiliyor..
                          bana şu an olduğu gibi

Orjinal yazı sahibi: ayşegül82 View Post
                          haklısın aslında namaza tekrar başlamayı çok istiyorum eminim huzuru bulacagım ama şu şeytanın bacagını kıramıyorum,hiçbişey içimnden gelmiyor
                          aynen benimde

Yorum

sıcaklardan...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ayşegül82 View Post
                              paramda var ayşegül,ne istersem yapabiliyroum,canım dışarda yemek istese yerim,canım ne giymek istese giyerim,ne yapmam istesem yaparım ama artık inan onlarda zevk vermiyo,canım hiç yemek istemiyor yeni bişeyler almak için gezmeye bilee halim yok
                              işte çalışıyorum çok rahat bir yer burası bile batıyor nefes alamıyorum
                              kafam sersem gibi
                              inan parada biryere kadar
                              sıradan rutin hayattan bıkmışsın bir çok defa aynı şeyleri tekrarlamışsın (bende kurtulamıyorum bu tip bir duygudan) özel bir insan yanında olduğunda mutlu olacağın o varken herşeyi unutacağın bir arkadaş dost veya ne dersen de ÖZEL biri olmalı böyle birşey istiyor olabilirsin

Yorum

İşleniyor...
                              X