merhabalar yaklaşık iki aydır birinden hoşlanıyorum ve o bunu öğrendi bir arkadaşım aracılığıyla ama öğrendikten sonra hareketlerinde çok değişiklik oldu daha samimi davranmaya başladı daha sıcak oldu ama ben onun davranışlarından hiçbirşey anlamıyorum mesela net birşey yapmıyor telefon numaramı bildiği halde herhangi bir mesaj filan atmıyor ben çözemiyorum o insanı ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum çok fazla gördüğüm bir insan değil ve iş dışında bir muhabbetimiz yok ben bundan sonra o insana nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum ve onunda bana karşı ilgisi olup olmadığını nasıl anlarım yardımcı olursanız sevinirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
platonik aşk
Collapse
X
-
arkadaş olmak için bir adım atmıyoki çok samimi davranıyo ama yaptığı hçbirşey yok ayrıca arkadaşıma direk kestirip atmamış yani ben istemiyorum filan dememiş bi açık kapı bırakmış yinede ve benim kim olduğumu öğrendiğinden beri msjlarıma cvp yazmıyor kaçan kovalanır hesabı bide ayda iki kere gördüğüm biri çok fazla görmüyorum ayrıca farklı şehirlerdeyiz
Yorum
-
valla bende bilmiyorum bu durumda ne yapılır ilk kez başıma böyle bişey geliyo çok fazla üstüne düşmek istemiyorum önceleri çok samimi davranıyodum ama bu sefer gelmesinde çok resmi davrandım sizli bizli oldum çok bozuldu arkadaşım bile farketti ne yaptın suratı beş karış gitti dedi düşünsene önceden kapıya kadar giderdim peşinden bu sefer tınlamadım hiç çok bozuldu cidden yani işin açığı nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum son kez msj attım bugün dahada hiçbişey yapmıycam
Yorum
-
önceki gizemini kaybetti sanırım o yüzden heyecanda kalmadı, kim olduğunuzu tanıdığında belkide bir beklentisi vardı o siz değildiniz, elden kaçırmamak içinde idare etmeye çalışmış olabilir. siz yaşınız gereği olgun bir insansınız ne yapacağınızı bilirsiniz..ÖMÜR, UMUTTAN ÖNCE BİTMELİ...
Yorum
-
valla dediğim gibi davranışlarından hiçbişey anlamıyorum elden kaçırmamak bence çok basit o kadar basit biri olabilirmi arkadaşıma direk olmaz bu iş deseydi bende bu kadar merak etmezdim aslında yani benim istediğim net bi cevap bunu nasıl öğrenebilirim bilmiyorum zor bi durum iki arada bi derede kaldım ona karşı nasıl davranıyım sizce bu ara samimiyeti kestim çok resmi oldum
Yorum

Yorum