Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Benim sorunum nedir ?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Benim sorunum nedir ?

Öncelikler saygıdeğer ablalarımız,abilerimiz yaşıtım ve küçük kardeşlerime merhaba ile giriş yapmak istiyorum.Benim sorunum ne olduğunu bende bilmiyorum herşey garip geliyor bazen annemin konuşmaları bazen ona bağırıyorum.Kendime kesinlikle güvenim yok . Sadece uzun yıllar arkadaşlık yaptığım kişilerin yanında esprili bir insan tam başka bir insan oluyorum sanki içimde 10 tane karakter besliyorum. İlk gördüğüm bir kızı kesinlikle konuşmam imkansız onunla konuşmam için yanımda 5-6 yıllık bir arkadaşımın olması gerekli diyebilirim.Kendime güvenmiyorum diyorum ama kızlardan dahi çıkma teklifi aldığım oluyor bir yerlere çağırıyorlar ama gitmiyorum gitsemde ne yapacağım ne konusacağım diye gergin oluyorum.Oysaki çok rahatım ailem açısından olsun para konusunda olsun hiç bir zorluk çekmedim . Hayatımda yakınlarımdan henüz kimseyi kaybetmedim. Belkide acı çekmem gerektiğini düşünüyorum . 17 yaşındayım kendime güvensiz olduğumdan sınıfta kaldım ve okuldan atıldım . Ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum psikologa git diyenleri istemiyorum çünkü ne olursa olsun ben ilaç içmeyeceğim Elbet bunun çözümü olduğunu düşünüyorum yaşayan aynı yaşta arkadaşlarım yada vardır. Şimdiden teşekkürler.

Çok basit sosyal fobi sahibisin zamanla kendiliğinden geçer ya da dayanılmaz şekilde artar.

Yorum

o kadar da kötü durumda degilsin..yoksa ilaç degil zehir olsa içerim derdin..no problem diyorum ben.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: hartemes View Post
        Çok basit sosyal fobi sahibisin zamanla kendiliğinden geçer ya da dayanılmaz şekilde artar.
        Doğru pek sosyal etkinliklere katılmıyorum çünkü bana eşlik edecek öyle arkadşalar yok çevremde diyebilirim . çok az arkadaşım kalıyor zamanla ne yapacağımı bilmiyorum.

Yorum

İşleniyor...
        X