Duyuru

Collapse
No announcement yet.

asabilik, el titremesi, konuşmaların dağılması

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• asabilik, el titremesi, konuşmaların dağılması

ya sizde varmı bilmiyorum ama ben sanalda yada telde birisiyle gerek bi konu olsun gerekse tartışmalı bi konu olsun çok sinirleniyorum bazen.. helede kendimi o kişiye haklı çıkartamazsam.. ama sanalda daha iyi konuşup yazıyorum karşımdakine yada cepten mesajla..
    ama telden konuşurken yada yüzyüze yapamıyorum arkadaş.. hatta YAPICI OLACAĞIM YERDE YIKICI OLUYORUM.. bu yüzden de çevremden ya da yeni tanışma aşamasında olduğum insanlar uzaklaşıyor. ya dahiç yanaşmıyor.. hatta çok kötü olaylara bile maruz kaldığım oluyor..
    geçenlerde birisyle konuşuyordum telefonla bi bayanla o çok sakin konuşuyor. sinirlensede beli etmiyor. ama ben kadını yedim telefonda nerdeyse.. yakında kimse kalmayacak etrafımda..
    konuşurken dikkat ettim elllerim titriyor.. konuşmalrım dağıldı falan..
    nasıl kurtulacam bilmiyorum ya ilaç da içiyorum.. ne dertmiş bu psikolojik sorunlar...
    bu sitede artık pek görünmeyecem. bazı arkadaşlarım için sadece gircem. benimle ilgili bi düşüncesi ve iletmek istediği olan özelden yazsın.

benimde sinirlenince ellerimin hatta bazen bütün vücudumun titrediğini hissederim.bazen tartışmya devam ediyorum bazende bırakıp gidiyorum ve bırakıp gittiğimde nefes alamadığımı hissediyorum,zaten eğer bi tartışma varsa ve karşındaki fazla sakinse sen daha da sinirlenirsin, bence önemli olan olaylara haddinden fazla tepki verip vermediğini çözmek...

Yorum

İşleniyor...
    X