Duyuru

Collapse
No announcement yet.

hepimiz birer bağımlıyız

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• hepimiz birer bağımlıyız

kimimiz ailemizi suçlarız , iyi birer ebeveyn olmadılar , bize gelecek sağlamadılar diye
    kimimiz sevdiğimizi suçlarız , bize iyi bi eş veya iyi bi sevgili olmadı diye

aslında fakında olmadan kendimizi bağımlı yapıyoruz , hep başkalarından medet umuyoruz

ama unutuğumuz bir gerçek var ki aslında herkes kendi hayatını yaşar , kendi hayatındn sorumludur

sürekli başkalarından medet ummak acizliğin adıdır

bazen , kendimize bile itiraf edemeyiz acizliğimizi , kızarız , öfkeleniriz , başkarından alırız hıncımızı...ama asıl sorgulanması gereken şey ' benliğimiz '

Yorum

siz neye veya kime bağımlısınız peki ?

Yorum

ben kendime bağımlıyım

Yorum

sanırım konu anlaşılmadı , kendimi kötü hissdiyorum konunun silinmesi mümkün mü acaba ?

Yorum

hayata bağlı ol ey insan! kendine de bağımlı ol ama fazla kaptırma=) diğer insanlara da bağlı ol.iyilik yap,yardım et...bunlardan daha güzel neler olabilir ki? çoğumuz mutluluğu elimizin tersiyle itiyoruz ama farkında değiliz...

Yorum

mantık dogru kullanılmadıgı zaman bizi yanıltır..insan bi leopar bir vasak degildir..sosyaldir..bu şuna benziyor..biz neden acıkıyoruz..yiyeceklere bagımlıyız..malesef farkındalıgımız ne kadar artarsa artsın yine de bir insanız..diye dusunuyorum..çok fazla uykum geliyor..bu yuzden soylediklerimin arkasında olmadıgımı belirtmek istiyorum

Yorum

Hiçbir şeye bağımlı olmamalı insan, yaşamasını sağlayan temel ihtiyaçlar dışında.
                Meselâ, bir aileye bağımlı olmamalı, bir sevgiliye, bir dosta, bir arkadaşa...
                Çünkü hepsi bir yerlerde bırakacak onu.
                Her şeyi bir anda kaybedecekmiş gibi yaşamalı...
                Ve en çok sağlığını sevmeli.
                Cevizin kabuğunu kırıp ozune inmeyen, cevizin hepsini kabuk zanneder.(Gazali)

Yorum

İşleniyor...
                X