Selamlar arkadaşlar,
Öncelikle kendimden bahsedeyim,19 yaşında bir bayım.Burada yazacaklarımı daha önce hiç kimseyle ne sanal ne de reel hayatta kimseyle paylaşmadım.Öncelikle hiçbir kötü niyetim yok,onu belirteyim.Forumda bazı arkadaşlarımız fazla hararetli,konu bayanlar üzerine olduğu için sataşmamalarını rica ediyorum.Bilmeden sürç-ü lisan edersem affola.Elimden geldiğince kullandığım kelimelere dikkat edeceğim.İlginize teşekkürler..
Takıldığım konuyu birkaç cümleyle özetlemem gerekirse şöyle tarif edebilirim;kafamda uzun süredir beklediğim,onu bulduğumda elde edebilmek için herşeyi yapabileceğim birisi var,fakat ben her seferinde şüpheye düşüyorum acaba aradığım kişiyi bulabilecek miyim diye.Şüpheye düştüğüm konu ise içinde özellikle ahlak unsurunu içeren birçok beklentilerim.
Ufakken bulunduğum ortam dolayısıyla birçok arkadaşım olurdu etrafımda.Ufakken dediğim de 9,10 ve 11 yaşlarım özellikle.Çocuk aşkı derler ya,benim de aşklarım vardı birkaç tane.Babamın mesleği dolayısıyle başka bir şehre gittik,gittiğim şehirde orta okula başladım.Artık etrafımda arkadaşlarım yoktu çünkü lojman ortamından uzaktık.Bir tek aşkım oldu ortaokulda,nihayetinde(8. sınıfta:laughing
çıkma teklifimi kabul etti fakat bir diğer kız arkadaşımın beni sevmesinden dolayı iki gün olmadan vazgeçtik bu işten.Lise yıllarım eğitim hayatı açısından başarılı olsa da sosyal bakımdan berbattı.Zaten kendimi inandırdığım yanlışlar üzerinden gitmem doalyısıyla birçok arkadaşımı kaybetmiştim lise başlarında.Sadece yakın arkadaşlarım bana katlanıyordu ikisi erkek biri bayan.Bayan olan da ben ve diğer iki arkadaşım gibi asosyal idi.Biryerde dışlanmıştı diğer kız arkadaşları tarafından diyebiliriz.Ben psikolojik sorunlarla,ailevi çatışmalarla boğuşurken yaşam sevincimi iyice kaybetmiştim.Eskiden dışarıya saçıma jöle sürmeden çıkmayan ben,o sıralarda sabah ayanaya bile bakmayan ben'e dönşmüştüm.Bir kavga sonucu okul değiştirdim,o okulda da çoook büyük sıkıntılar yaşadım.Hayatımın en zor iki senesiydi.Lise'nin son iki senesi..Yine erkek arkadaşlarım oldu ama kız arkadaşlarıma itici geliyordum.Sebeplerini daha sonra anladım tabii ama iş işten geçmişti.Üst üste gelen bu birkaç ana sebepten dolayı lise yıllarımda hiç kız arkadaşım olmadı.Bir kızı sevmiştim ama şassızlığımdan kaynaklı bir yanlış anlama sonucu onu da kaybettim.O zamanlardan beri amacım ciddi bir ilişkiydi.Hep özenirdim uzun yıllar çıkanlara.Bu sene çalıştık ettik,iyi biryeri kazandık fakat yine şanssızlığımdan kaynaklı olarak bölümde bir kıza on erkek düşüyor.Tercih ettiğim bölüm de Makine,Elektronik değil;fazla tanınmamak adına bölümün ismini yazmıyorum.Zaten erkek arkadaşları var,olmasa bile bana layık olduğunu düşündüğüm birisi yok.
İki yakın erkek arkadaşım var.Birinin altı senelik ilişkisi var,hep özenmişimdir yukarıda da yazdığım gibi.Diğerinin de iki senelik..Ben sap kaldım tabi:RpS_huh:,bana çok koyuyor bazen.Hani diyorum içim sıkıldığı zaman arayıp dertleşeceğim,gönlümün yarısını paylaşacağım bir kız arkadaşım bile yok.Ailem bile şüpheleniyordu bir ara.Şimdi buraya kadar kendi yazdığımı okusam,kendimde bir anormallik olduğunu düşünürdüm.Aksine fazla pozitif yanım var(Buradan sonrasını övünmek amaçlı değil de kendimi iyi ifade etme adına yazıyoum.),ufaktan beri spor yaparım(Lisanslı yüzücüyüm).Boyum ort. üstünde,kilo fazlam yok.Aksine çoğu kişinin imreneceği bir vücudum var.Çoğu kişi yakışıklı olduğumu söyler.İletişim konusunda da problem yok aynı şekilde,hatta konuştuğum insanları çok kolay etkileyebilirim.Şimdi hassas noktaya geldik,benim yaş ilerliyor.Dediğim gibi her zaman ciddi bir iliişki düşündüm.Bu yüzden seçici davranıyorum,fakat çoğu kız terbiye sınırlarını aşmış durumda.Facebook'ta kız arkadaşlarımın yazdığı şeyleri okuyorum bazen.İstemem yan cebime koy,yahut doğrudan ben aranıyorum tarzı yorumlar yapılıyor.Boy boy fotoğraflar,üstelik fazlasıyla müstehcen olanlar(Muhafazakar bir insan değilim kesinlikle.).İlgi çekmek için yapılan yorumlar,nispet yaparcasına yazılanlar...Bunların hepsi beni umutsuzluğa itiyor,ben en azından birkaç sene tanıyıp evleneceğim;eli yüzü düzgün(Güzel demiyorum,eli yüzü düzgün,fiziğine dikkat eden biri),terbiyeli,iyi huylu birisini istiyorum ama şanssızlık üstüne şanssızlık(Gittiğim ortamlarda kız olmayışı,az oluşu),bunun üstüne sınırları aşmış kızları görmek iyiden iyiye üzüyor.Sırf erkek arkadaşım var demek için çıkmalar,benim en çok önem verdiğim konulardan biri olan cinsel konuda yapılan girişimler genelde şahit olduğum birşey.
En basitinden bir olay anlatayım.Bir arkadaşıma gittim,evde kalıyor o da üniv. öğrencisi.Bu arkadaşım hayatında sayısız kızla çıkmış birisidir.Ciddi değildir niyeti genelde.Her gittiği yerde olduğu gibi bir şekilde biryerden bulmuş birini,kız eve geldi bir diğer kız arkadaşıyla.Yemek falan yaptılar,tabi muhabbetimizde oluyor.Arkadaşım başka kızların peşinde koşuyor bu arada ben biliyorum.Kız da saf birşey zaten,iki kelam etmek yeter anlamak için.Arkadaşım kızın heryerini elledi,biraz da bana nispet yapıyor.Her zaman kıskanmıştır beni diğer konularda.Ben bunları gördükten sonra iyice güvenimi yitiriyorum kendime göre birisini bulamayacağıma dair.Kur'an-ı Kerim'de hep bir ayetten söz edilir,zina yapan zina yapanla evlenir gibisinden.Bu ayet her zaman benim dayanağımdır,fakat bu gidişle birşey olacağı yok.Bazen diyorum ki ne olacak sen de herkes gibi gönül eğlendir birisiyle.Çok gidip geliyorum artık bunaldım yanlızlıktan.Geçen de bir sözlükte bir konu okudum,başka bir konuyu araştırırken rastladım.Cinsel içerikli bir konu,kız ne var ne yok anlatmış erkek arkadaşıyla yaptığını.Mübarek seks gurusu,o bahsettiğim erkek arkadaşım da bu tür naneler yemişti çoğu kız arkadaşıyla.Çok üzülüyorum böyle olunca.Acaba var mıdır aradığım gibi birisi,bulabileceğime inanıyor musunuz?
Şimdi okudum da bunları niye yazdım diye sormadım değil kendime.İçimde hep dururdu biryerde,hiçbir arkadaşımla da konuşamadım bunu.Sadece içimi rahatlatmanızı istiyorum biraz.Çok mu ulaşılmaz birşey istiyorum ki olmuyor.Yoksa her zamanki gibi kız bakımından şanssız olduğumdan mıdır?
Okuduğunuz için teşekkürler.Aklınızdan ne geçiyorsa yazabilirsiniz..
Öncelikle kendimden bahsedeyim,19 yaşında bir bayım.Burada yazacaklarımı daha önce hiç kimseyle ne sanal ne de reel hayatta kimseyle paylaşmadım.Öncelikle hiçbir kötü niyetim yok,onu belirteyim.Forumda bazı arkadaşlarımız fazla hararetli,konu bayanlar üzerine olduğu için sataşmamalarını rica ediyorum.Bilmeden sürç-ü lisan edersem affola.Elimden geldiğince kullandığım kelimelere dikkat edeceğim.İlginize teşekkürler..
Takıldığım konuyu birkaç cümleyle özetlemem gerekirse şöyle tarif edebilirim;kafamda uzun süredir beklediğim,onu bulduğumda elde edebilmek için herşeyi yapabileceğim birisi var,fakat ben her seferinde şüpheye düşüyorum acaba aradığım kişiyi bulabilecek miyim diye.Şüpheye düştüğüm konu ise içinde özellikle ahlak unsurunu içeren birçok beklentilerim.
Ufakken bulunduğum ortam dolayısıyla birçok arkadaşım olurdu etrafımda.Ufakken dediğim de 9,10 ve 11 yaşlarım özellikle.Çocuk aşkı derler ya,benim de aşklarım vardı birkaç tane.Babamın mesleği dolayısıyle başka bir şehre gittik,gittiğim şehirde orta okula başladım.Artık etrafımda arkadaşlarım yoktu çünkü lojman ortamından uzaktık.Bir tek aşkım oldu ortaokulda,nihayetinde(8. sınıfta:laughing
çıkma teklifimi kabul etti fakat bir diğer kız arkadaşımın beni sevmesinden dolayı iki gün olmadan vazgeçtik bu işten.Lise yıllarım eğitim hayatı açısından başarılı olsa da sosyal bakımdan berbattı.Zaten kendimi inandırdığım yanlışlar üzerinden gitmem doalyısıyla birçok arkadaşımı kaybetmiştim lise başlarında.Sadece yakın arkadaşlarım bana katlanıyordu ikisi erkek biri bayan.Bayan olan da ben ve diğer iki arkadaşım gibi asosyal idi.Biryerde dışlanmıştı diğer kız arkadaşları tarafından diyebiliriz.Ben psikolojik sorunlarla,ailevi çatışmalarla boğuşurken yaşam sevincimi iyice kaybetmiştim.Eskiden dışarıya saçıma jöle sürmeden çıkmayan ben,o sıralarda sabah ayanaya bile bakmayan ben'e dönşmüştüm.Bir kavga sonucu okul değiştirdim,o okulda da çoook büyük sıkıntılar yaşadım.Hayatımın en zor iki senesiydi.Lise'nin son iki senesi..Yine erkek arkadaşlarım oldu ama kız arkadaşlarıma itici geliyordum.Sebeplerini daha sonra anladım tabii ama iş işten geçmişti.Üst üste gelen bu birkaç ana sebepten dolayı lise yıllarımda hiç kız arkadaşım olmadı.Bir kızı sevmiştim ama şassızlığımdan kaynaklı bir yanlış anlama sonucu onu da kaybettim.O zamanlardan beri amacım ciddi bir ilişkiydi.Hep özenirdim uzun yıllar çıkanlara.Bu sene çalıştık ettik,iyi biryeri kazandık fakat yine şanssızlığımdan kaynaklı olarak bölümde bir kıza on erkek düşüyor.Tercih ettiğim bölüm de Makine,Elektronik değil;fazla tanınmamak adına bölümün ismini yazmıyorum.Zaten erkek arkadaşları var,olmasa bile bana layık olduğunu düşündüğüm birisi yok.İki yakın erkek arkadaşım var.Birinin altı senelik ilişkisi var,hep özenmişimdir yukarıda da yazdığım gibi.Diğerinin de iki senelik..Ben sap kaldım tabi:RpS_huh:,bana çok koyuyor bazen.Hani diyorum içim sıkıldığı zaman arayıp dertleşeceğim,gönlümün yarısını paylaşacağım bir kız arkadaşım bile yok.Ailem bile şüpheleniyordu bir ara.Şimdi buraya kadar kendi yazdığımı okusam,kendimde bir anormallik olduğunu düşünürdüm.Aksine fazla pozitif yanım var(Buradan sonrasını övünmek amaçlı değil de kendimi iyi ifade etme adına yazıyoum.),ufaktan beri spor yaparım(Lisanslı yüzücüyüm).Boyum ort. üstünde,kilo fazlam yok.Aksine çoğu kişinin imreneceği bir vücudum var.Çoğu kişi yakışıklı olduğumu söyler.İletişim konusunda da problem yok aynı şekilde,hatta konuştuğum insanları çok kolay etkileyebilirim.Şimdi hassas noktaya geldik,benim yaş ilerliyor.Dediğim gibi her zaman ciddi bir iliişki düşündüm.Bu yüzden seçici davranıyorum,fakat çoğu kız terbiye sınırlarını aşmış durumda.Facebook'ta kız arkadaşlarımın yazdığı şeyleri okuyorum bazen.İstemem yan cebime koy,yahut doğrudan ben aranıyorum tarzı yorumlar yapılıyor.Boy boy fotoğraflar,üstelik fazlasıyla müstehcen olanlar(Muhafazakar bir insan değilim kesinlikle.).İlgi çekmek için yapılan yorumlar,nispet yaparcasına yazılanlar...Bunların hepsi beni umutsuzluğa itiyor,ben en azından birkaç sene tanıyıp evleneceğim;eli yüzü düzgün(Güzel demiyorum,eli yüzü düzgün,fiziğine dikkat eden biri),terbiyeli,iyi huylu birisini istiyorum ama şanssızlık üstüne şanssızlık(Gittiğim ortamlarda kız olmayışı,az oluşu),bunun üstüne sınırları aşmış kızları görmek iyiden iyiye üzüyor.Sırf erkek arkadaşım var demek için çıkmalar,benim en çok önem verdiğim konulardan biri olan cinsel konuda yapılan girişimler genelde şahit olduğum birşey.
En basitinden bir olay anlatayım.Bir arkadaşıma gittim,evde kalıyor o da üniv. öğrencisi.Bu arkadaşım hayatında sayısız kızla çıkmış birisidir.Ciddi değildir niyeti genelde.Her gittiği yerde olduğu gibi bir şekilde biryerden bulmuş birini,kız eve geldi bir diğer kız arkadaşıyla.Yemek falan yaptılar,tabi muhabbetimizde oluyor.Arkadaşım başka kızların peşinde koşuyor bu arada ben biliyorum.Kız da saf birşey zaten,iki kelam etmek yeter anlamak için.Arkadaşım kızın heryerini elledi,biraz da bana nispet yapıyor.Her zaman kıskanmıştır beni diğer konularda.Ben bunları gördükten sonra iyice güvenimi yitiriyorum kendime göre birisini bulamayacağıma dair.Kur'an-ı Kerim'de hep bir ayetten söz edilir,zina yapan zina yapanla evlenir gibisinden.Bu ayet her zaman benim dayanağımdır,fakat bu gidişle birşey olacağı yok.Bazen diyorum ki ne olacak sen de herkes gibi gönül eğlendir birisiyle.Çok gidip geliyorum artık bunaldım yanlızlıktan.Geçen de bir sözlükte bir konu okudum,başka bir konuyu araştırırken rastladım.Cinsel içerikli bir konu,kız ne var ne yok anlatmış erkek arkadaşıyla yaptığını.Mübarek seks gurusu,o bahsettiğim erkek arkadaşım da bu tür naneler yemişti çoğu kız arkadaşıyla.Çok üzülüyorum böyle olunca.Acaba var mıdır aradığım gibi birisi,bulabileceğime inanıyor musunuz?
Şimdi okudum da bunları niye yazdım diye sormadım değil kendime.İçimde hep dururdu biryerde,hiçbir arkadaşımla da konuşamadım bunu.Sadece içimi rahatlatmanızı istiyorum biraz.Çok mu ulaşılmaz birşey istiyorum ki olmuyor.Yoksa her zamanki gibi kız bakımından şanssız olduğumdan mıdır?
Okuduğunuz için teşekkürler.Aklınızdan ne geçiyorsa yazabilirsiniz..

Yorum