Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Bir derdim var,anlatsam içimi rahatlatır mısınız?

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

• Bir derdim var,anlatsam içimi rahatlatır mısınız?

Selamlar arkadaşlar,

Öncelikle kendimden bahsedeyim,19 yaşında bir bayım.Burada yazacaklarımı daha önce hiç kimseyle ne sanal ne de reel hayatta kimseyle paylaşmadım.Öncelikle hiçbir kötü niyetim yok,onu belirteyim.Forumda bazı arkadaşlarımız fazla hararetli,konu bayanlar üzerine olduğu için sataşmamalarını rica ediyorum.Bilmeden sürç-ü lisan edersem affola.Elimden geldiğince kullandığım kelimelere dikkat edeceğim.İlginize teşekkürler..

Takıldığım konuyu birkaç cümleyle özetlemem gerekirse şöyle tarif edebilirim;kafamda uzun süredir beklediğim,onu bulduğumda elde edebilmek için herşeyi yapabileceğim birisi var,fakat ben her seferinde şüpheye düşüyorum acaba aradığım kişiyi bulabilecek miyim diye.Şüpheye düştüğüm konu ise içinde özellikle ahlak unsurunu içeren birçok beklentilerim.

Ufakken bulunduğum ortam dolayısıyla birçok arkadaşım olurdu etrafımda.Ufakken dediğim de 9,10 ve 11 yaşlarım özellikle.Çocuk aşkı derler ya,benim de aşklarım vardı birkaç tane.Babamın mesleği dolayısıyle başka bir şehre gittik,gittiğim şehirde orta okula başladım.Artık etrafımda arkadaşlarım yoktu çünkü lojman ortamından uzaktık.Bir tek aşkım oldu ortaokulda,nihayetinde(8. sınıfta:laughingçıkma teklifimi kabul etti fakat bir diğer kız arkadaşımın beni sevmesinden dolayı iki gün olmadan vazgeçtik bu işten.Lise yıllarım eğitim hayatı açısından başarılı olsa da sosyal bakımdan berbattı.Zaten kendimi inandırdığım yanlışlar üzerinden gitmem doalyısıyla birçok arkadaşımı kaybetmiştim lise başlarında.Sadece yakın arkadaşlarım bana katlanıyordu ikisi erkek biri bayan.Bayan olan da ben ve diğer iki arkadaşım gibi asosyal idi.Biryerde dışlanmıştı diğer kız arkadaşları tarafından diyebiliriz.Ben psikolojik sorunlarla,ailevi çatışmalarla boğuşurken yaşam sevincimi iyice kaybetmiştim.Eskiden dışarıya saçıma jöle sürmeden çıkmayan ben,o sıralarda sabah ayanaya bile bakmayan ben'e dönşmüştüm.Bir kavga sonucu okul değiştirdim,o okulda da çoook büyük sıkıntılar yaşadım.Hayatımın en zor iki senesiydi.Lise'nin son iki senesi..Yine erkek arkadaşlarım oldu ama kız arkadaşlarıma itici geliyordum.Sebeplerini daha sonra anladım tabii ama iş işten geçmişti.Üst üste gelen bu birkaç ana sebepten dolayı lise yıllarımda hiç kız arkadaşım olmadı.Bir kızı sevmiştim ama şassızlığımdan kaynaklı bir yanlış anlama sonucu onu da kaybettim.O zamanlardan beri amacım ciddi bir ilişkiydi.Hep özenirdim uzun yıllar çıkanlara.Bu sene çalıştık ettik,iyi biryeri kazandık fakat yine şanssızlığımdan kaynaklı olarak bölümde bir kıza on erkek düşüyor.Tercih ettiğim bölüm de Makine,Elektronik değil;fazla tanınmamak adına bölümün ismini yazmıyorum.Zaten erkek arkadaşları var,olmasa bile bana layık olduğunu düşündüğüm birisi yok.

İki yakın erkek arkadaşım var.Birinin altı senelik ilişkisi var,hep özenmişimdir yukarıda da yazdığım gibi.Diğerinin de iki senelik..Ben sap kaldım tabi:RpS_huh:,bana çok koyuyor bazen.Hani diyorum içim sıkıldığı zaman arayıp dertleşeceğim,gönlümün yarısını paylaşacağım bir kız arkadaşım bile yok.Ailem bile şüpheleniyordu bir ara.Şimdi buraya kadar kendi yazdığımı okusam,kendimde bir anormallik olduğunu düşünürdüm.Aksine fazla pozitif yanım var(Buradan sonrasını övünmek amaçlı değil de kendimi iyi ifade etme adına yazıyoum.),ufaktan beri spor yaparım(Lisanslı yüzücüyüm).Boyum ort. üstünde,kilo fazlam yok.Aksine çoğu kişinin imreneceği bir vücudum var.Çoğu kişi yakışıklı olduğumu söyler.İletişim konusunda da problem yok aynı şekilde,hatta konuştuğum insanları çok kolay etkileyebilirim.Şimdi hassas noktaya geldik,benim yaş ilerliyor.Dediğim gibi her zaman ciddi bir iliişki düşündüm.Bu yüzden seçici davranıyorum,fakat çoğu kız terbiye sınırlarını aşmış durumda.Facebook'ta kız arkadaşlarımın yazdığı şeyleri okuyorum bazen.İstemem yan cebime koy,yahut doğrudan ben aranıyorum tarzı yorumlar yapılıyor.Boy boy fotoğraflar,üstelik fazlasıyla müstehcen olanlar(Muhafazakar bir insan değilim kesinlikle.).İlgi çekmek için yapılan yorumlar,nispet yaparcasına yazılanlar...Bunların hepsi beni umutsuzluğa itiyor,ben en azından birkaç sene tanıyıp evleneceğim;eli yüzü düzgün(Güzel demiyorum,eli yüzü düzgün,fiziğine dikkat eden biri),terbiyeli,iyi huylu birisini istiyorum ama şanssızlık üstüne şanssızlık(Gittiğim ortamlarda kız olmayışı,az oluşu),bunun üstüne sınırları aşmış kızları görmek iyiden iyiye üzüyor.Sırf erkek arkadaşım var demek için çıkmalar,benim en çok önem verdiğim konulardan biri olan cinsel konuda yapılan girişimler genelde şahit olduğum birşey.

En basitinden bir olay anlatayım.Bir arkadaşıma gittim,evde kalıyor o da üniv. öğrencisi.Bu arkadaşım hayatında sayısız kızla çıkmış birisidir.Ciddi değildir niyeti genelde.Her gittiği yerde olduğu gibi bir şekilde biryerden bulmuş birini,kız eve geldi bir diğer kız arkadaşıyla.Yemek falan yaptılar,tabi muhabbetimizde oluyor.Arkadaşım başka kızların peşinde koşuyor bu arada ben biliyorum.Kız da saf birşey zaten,iki kelam etmek yeter anlamak için.Arkadaşım kızın heryerini elledi,biraz da bana nispet yapıyor.Her zaman kıskanmıştır beni diğer konularda.Ben bunları gördükten sonra iyice güvenimi yitiriyorum kendime göre birisini bulamayacağıma dair.Kur'an-ı Kerim'de hep bir ayetten söz edilir,zina yapan zina yapanla evlenir gibisinden.Bu ayet her zaman benim dayanağımdır,fakat bu gidişle birşey olacağı yok.Bazen diyorum ki ne olacak sen de herkes gibi gönül eğlendir birisiyle.Çok gidip geliyorum artık bunaldım yanlızlıktan.Geçen de bir sözlükte bir konu okudum,başka bir konuyu araştırırken rastladım.Cinsel içerikli bir konu,kız ne var ne yok anlatmış erkek arkadaşıyla yaptığını.Mübarek seks gurusu,o bahsettiğim erkek arkadaşım da bu tür naneler yemişti çoğu kız arkadaşıyla.Çok üzülüyorum böyle olunca.Acaba var mıdır aradığım gibi birisi,bulabileceğime inanıyor musunuz?

Şimdi okudum da bunları niye yazdım diye sormadım değil kendime.İçimde hep dururdu biryerde,hiçbir arkadaşımla da konuşamadım bunu.Sadece içimi rahatlatmanızı istiyorum biraz.Çok mu ulaşılmaz birşey istiyorum ki olmuyor.Yoksa her zamanki gibi kız bakımından şanssız olduğumdan mıdır?

Okuduğunuz için teşekkürler.Aklınızdan ne geçiyorsa yazabilirsiniz..

19 yaşındaki akranların senin kadar olgun düşünemiyor olabilir onları yargılayamazsın, sonuçta her insanın büyüme şekli ve kültürel birikimi farklı..bu yaşlarda çok fazla bayanla sevgili olarak kendinden birer parça eksiltmene izin vermiyorsun en azından iyi yanından bak bu olaya , o aradığın insanı gerçekten bulduğunda yaşayabileceğin şeyler daha saf ve daha güzel olacaktır bu bakımdan.kendine biraz zaman tanımalısın bence emin ol senin gibi düşünen bir bayan elbet çıkacaktır karşına.

Yorum

hocam sen boşluğa düşmüşsün yav Çırpınıyorsun iyiyle kötü arasında.Ne yapacağına karar veremiyorsun.Günümüz kızları umudunu kırıyor.Gerçekten öyle kızlar epey fazla ama emin ol artık hemen herkes evlenmeden önce birşeyler yaşıyor.Bu zina da olabilir zina yapmadan da olabilir.Günümüz gençliği çaresini buluyor valla.Senin bakire diye evlendiğin kız belki de neler neler yaşamıştır ama bakireliğini korumuştur.Çok böyleleri.Kapalı dindar diye tabir ettiğimiz insanlarda bile çok artık bu durumlar.ümidini kırma ama sen.Gönlünün sesini dinle.O seni doğru yere götürür.Şayet gönlünü eğlendir diyorsa durma devam et.şayet doğru yoldasın gönlünün prensini ara diyorsa yine öyle devam et.Yolundan sapma.İnandığın yolda ilerle.
      Örnek veriyorum sen kendini sakınırsın.Zina yapmazsın ama gün gelir gönlünü bir kıza kaptırırsın işte ozaman gözünü hiçbirşey görmez.Ne zina yapmış olması ne de başka birşey.Herşeyiyle kabul edersin onu.Ben sana zina yap veya yapma diyemem o senin gönlüne kalmış birşey

Gelelim ayetimize. Ayetimizde "Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir" (Nur, 3). Denmiştir. ve Resulullah tarafından "zina yapanla evlenme" diye buyurmuştur.

Ben sana her iki yolu da sundum güzel kardeşim.Sen artık hangisinden gidersen...Yolun açık olsun

Yorum

Daha hayıtın başındasın... Bu sebeple, daha baştan kendini bu kadar zorlama ve yorma... Şu arkadaşın şöyle yapıyor öteki böyle yapıyor... Ben niye böyleyim? gibi şeylere takılma.. Bu yaşların daha çok eğitimine(üniversite) yoğunlaşman gereken yaşlar... bu yılları boşa geçirme... Evlilik, kız arkadaşı vs. bunları takma kafana.. Zamana bırak... Evlilik "hesapla-proğramla" olmaz... Aniden ve sürpriz olarak karşına çıkabilir... Yaşın 19 ve "yaşım ilerliyor" demişsin... Güldürme insanı))
        Mutluluk;paylaşmaktır...

Yorum

İlk yaşta yazını tümünü okuyabilirmiyim die şüpe duydum ama hepsini okudum.çok iyi ifade ettiğini söyleyebilirim.Düşüncenin derinlerdeki takıldığın noktalarada iyi bakmışsın."Ben nerde hata yapıyorum" sorusunu sormuşsunuz kendinize bu yazının temeli, aslında en büyük sorunu aşmışsınız...Okuduğun bölüm nedir merak etttim.Onu bile bak biri için birileri için seçmişsin.
          Bence senin şuanki konumunda anormallik yok.Ya senin bize anlatmadığın bişey var yada senin konuşma stilinde sertlik vardır da kızlar senden korkuyordur.. yada çekingenlik yani tamamen şuan normalsiniz...Ve akıl vermek gibi olmasın ama hiç takmadan yaşamaya bakın ozaman hayatınıa birisi girer.tereddüt ettikçe bilinçaltınıza iner ve orda ufak ufak yaşamınıza katar.Ve tepkileriniz düşünceleriniz duygularınızı etkiler...Şuanki konumunuzda ondan kaynaklandığını düşünüyorum.Bulamıyorum bulamıyorum die korkudan yapınıza işlemiş..
          Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

Öncelikle yorumlar için teşekkürler...

Orjinal yazı sahibi: zealist View Post
            19 yaşındaki akranların senin kadar olgun düşünemiyor olabilir onları yargılayamazsın, sonuçta her insanın büyüme şekli ve kültürel birikimi farklı..bu yaşlarda çok fazla bayanla sevgili olarak kendinden birer parça eksiltmene izin vermiyorsun en azından iyi yanından bak bu olaya , o aradığın insanı gerçekten bulduğunda yaşayabileceğin şeyler daha saf ve daha güzel olacaktır bu bakımdan.kendine biraz zaman tanımalısın bence emin ol senin gibi düşünen bir bayan elbet çıkacaktır karşına.
            Evet,yaşımdan olgun olduğum söylenir hep,dediğin gibi karşımdakilerden bunu beklemem pek doğru bir davranış olmaz.Kendime zaman tanıyacağım mutlaka,teşekkürler.

Orjinal yazı sahibi: ruhsuz_birisi View Post
            hocam sen boşluğa düşmüşsün yav Çırpınıyorsun iyiyle kötü arasında.Ne yapacağına karar veremiyorsun.Günümüz kızları umudunu kırıyor.Gerçekten öyle kızlar epey fazla ama emin ol artık hemen herkes evlenmeden önce birşeyler yaşıyor.Bu zina da olabilir zina yapmadan da olabilir.Günümüz gençliği çaresini buluyor valla.Senin bakire diye evlendiğin kız belki de neler neler yaşamıştır ama bakireliğini korumuştur.Çok böyleleri.Kapalı dindar diye tabir ettiğimiz insanlarda bile çok artık bu durumlar.ümidini kırma ama sen.Gönlünün sesini dinle.O seni doğru yere götürür.Şayet gönlünü eğlendir diyorsa durma devam et.şayet doğru yoldasın gönlünün prensini ara diyorsa yine öyle devam et.Yolundan sapma.İnandığın yolda ilerle.
            Örnek veriyorum sen kendini sakınırsın.Zina yapmazsın ama gün gelir gönlünü bir kıza kaptırırsın işte ozaman gözünü hiçbirşey görmez.Ne zina yapmış olması ne de başka birşey.Herşeyiyle kabul edersin onu.Ben sana zina yap veya yapma diyemem o senin gönlüne kalmış birşey

Gelelim ayetimize. Ayetimizde "Zina eden erkek, zina eden veya müşrik olan bir kadından başkası ile evlenemez; zina eden kadınla da ancak zina eden veya müşrik olan erkek evlenebilir" (Nur, 3). Denmiştir. ve Resulullah tarafından "zina yapanla evlenme" diye buyurmuştur.

Ben sana her iki yolu da sundum güzel kardeşim.Sen artık hangisinden gidersen...Yolun açık olsun
            Evlenmeden önce birşeyler yaşandığı belli düzeyde kabul edilebilinir birşey.Dediğim gibi herhangi bir şekilde cinsel düzeyde olmadığı sürece...Çare bulunur elbet ama insan mimiklerine,bazen kelimelerine engel olamaz.Bazen de davranışlarına,ne düzeyde birşey yaşadığını fiziksel olarak bilemesem de büyük oranda anlayabileceğimi sanıyorum.Dediğim gibi,insanları çok kısa sürede tanıyıp analiz edebiliyorum,normal yaşantısı olan bir insana nazaran üç,dört kat daha fazla arkadaşım,tanıdığım insan oldu.Bayan psikolojisi de anlaşılabilir ve basit düzeyde,yani kısaca ben anlayabileceğimi düşünüyorum.Zaten mental olarak hangi yapıda olduğunu çözdükten sonra az çok anlaşılır böyle birşey yapıp yapmadığı.Eğer ben kendimi tutup başkasıyla cinsel birşey yaşamıyorsam ondan da bunu bekliyorum,üstelik bizler için bu konuda olanaklar daha fazla.

Ayeti paylaştığın için teşekkür ederim..

Orjinal yazı sahibi: POZİTİF View Post
            Daha hayıtın başındasın... Bu sebeple, daha baştan kendini bu kadar zorlama ve yorma... Şu arkadaşın şöyle yapıyor öteki böyle yapıyor... Ben niye böyleyim? gibi şeylere takılma.. Bu yaşların daha çok eğitimine(üniversite) yoğunlaşman gereken yaşlar... bu yılları boşa geçirme... Evlilik, kız arkadaşı vs. bunları takma kafana.. Zamana bırak... Evlilik "hesapla-proğramla" olmaz... Aniden ve sürpriz olarak karşına çıkabilir... Yaşın 19 ve "yaşım ilerliyor" demişsin... Güldürme insanı))
            Herşeyin başıdna olduğumun farkındayım bende,dediğin konulara takılmamaya çalışıyorum.Eğitim konusunda elimden geleni ardıma koymam,başka bir etken dahi olsa...Yaşım ilerliyor derken aslında şunu kastetmiştim,beklediğim bayanın da yaş ilerledikçe olanakları artıyor.En basitinden üniversite,üstelik yaş ilerledikçe insanların niyeti çok daha kolayca kötüye kayabiliyor.Kastettiğim bu tür şeylere fazla bulaşmadan benim olacak bir arkadaştı...Yorum için teşekkürler...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: anlamsız View Post
              İlk yaşta yazını tümünü okuyabilirmiyim die şüpe duydum ama hepsini okudum.çok iyi ifade ettiğini söyleyebilirim.Düşüncenin derinlerdeki takıldığın noktalarada iyi bakmışsın."Ben nerde hata yapıyorum" sorusunu sormuşsunuz kendinize bu yazının temeli, aslında en büyük sorunu aşmışsınız...Okuduğun bölüm nedir merak etttim.Onu bile bak biri için birileri için seçmişsin.
              Bence senin şuanki konumunda anormallik yok.Ya senin bize anlatmadığın bişey var yada senin konuşma stilinde sertlik vardır da kızlar senden korkuyordur.. yada çekingenlik yani tamamen şuan normalsiniz...Ve akıl vermek gibi olmasın ama hiç takmadan yaşamaya bakın ozaman hayatınıa birisi girer.tereddüt ettikçe bilinçaltınıza iner ve orda ufak ufak yaşamınıza katar.Ve tepkileriniz düşünceleriniz duygularınızı etkiler...Şuanki konumunuzda ondan kaynaklandığını düşünüyorum.Bulamıyorum bulamıyorum die korkudan yapınıza işlemiş..
              Dediğim gibi,vaktiyle bazı hatalar yaparak potansiyel kız arkadaşlarımı da kaybettim.Doğal olarak da onlardan birinin arkadaşı olabilecek potansiyel kız arkadaşımı da bulamadım.Oturduğum çevrede zaten birisi yoktu.Şimdi okul ayrıca dumura uğrattı.Okul merkez kampüste değil,ayrı bir yerde.Toplam üç bölümün olduğu bir binada.İki bölüm henüz açılmadı sadece bizim bölüm var ve geçen sene açıldığı için de öğrenci sayısı az.Üstüne bir de bayan öğrenci sayısı az olunca okulda birini bulabileceğime dair umudumu da yitirdim.Bende bir problem olduğunu düşünmüyorum,yanlılıyor olacağımı da sanmıyorum.Bu kondua hem kendimi sorguluyorum hem de çevreme soruyorum.Kız arkadaşım olmadığına inanamıyor hatta çoğu kişi.Sadece şansım yok,geçmişteki imkanımı da dediğim sebepten dolayı kaybettim.Takmamaya çalışacağım,teşekkürler yorum için..

Yorum

Dua et. Bu konular üzerine çok dua var. İnanıyorsan o ayetlere duanı et düzgün biri ol gerisi gelir...

Yaşam ard arda gelen mevsimlerden oluşur.
                Her insan mükemmel yazların ihtişamına ulaşmak için
                birkaç şiddetli kışa katlanmak zorundadır.
                Ve unutmamak gerekir ki, kışlar asla kalıcı değildir

Yorum

Bence sen git denizin kenarına al kitapıbını, ama yalomdan, tolstoydan, dostoevskiden, albert camustan, yada yada niçeden bir kitap tut eline..git kitap oku deniz kenarında birinden hoşlandığın an orda git yanına bi adres sor ondan... bak nasılda şansın dönüyor...

Hurricane nası işe yarıyor mu dua etmek.Hocaların baya olması lazım herhalde: ))
                  Fakir bebeğin içemediği sütü, zenginin köpeği içiyorsa; bana adaletten bahsetmeyin !

Yorum

hiç üzülme genç kardeşim ,benim eşim 26 yaşındaydı tanıştığımızda ve hiç bir kızla çıkmamıştı.hemde koskoca ege üniversitesi.izmirin kızlarını biliyorsun.şimdi gençler herşeyi erkenden tüketip mutsuz oluyorlar.19 yaş çok erken.senin gibi düşünceli bir çocuğun karşına çıkacak kız şanslı olacak.onun hiç bir birlikteliği olmaması beni cezbetti.ve 13 yıldır mutlu mesut gidiyoruz.

Yorum

Bence sen git denizin kenarına al kitapıbını, ama yalomdan, tolstoydan, dostoevskiden, albert camustan, yada yada niçeden bir kitap tut eline..git kitap oku deniz kenarında birinden hoşlandığın an orda git yanına bi adres sor ondan... bak nasılda şansın dönüyor...

Hurricane nası işe yarıyor mu dua etmek.Hocaların baya olması lazım herhalde: ))
                      sizde şu elinde dostoyevski kitaplarıyla kız tavlamak için anlamsız kalabalıkta dolaşan insanlardansınız sanırım..hatta eminim sonya'nın da o kadar temiz kalpli olmadığını düşünüyorsunuzdur müthişsiniz..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HurricaNe ~ View Post
                        Dua et. Bu konular üzerine çok dua var. İnanıyorsan o ayetlere duanı et düzgün biri ol gerisi gelir...
                        Yorum için teşekkürler,dünyada öyle bir düzen var ki adeta bulmaca gibi.Herşey belli bir düzende işliyor.Kader kavramını da rahat açıklayabilecek bir durum bu,aynı zamanda da çook derin.Direk dogmatik olarak düşünmesen bile bu düzeni somut olarak görememenin mümkünatı yok.İnşallah bana da birisi denk gelir.

Aslında yapamayacağım birşey değil,yapmama da gerek yok hatta.Takılanlar var elbet;çoğunu çalışıp,biriktirip kendi paramla aldığım orta yollu bir arabam da var;ben istiyorum ki bana gelen malım müküm,tipim için değil de duygu ve düşüncelerim için gelsin.Kız bulunacak ortam çok,hatta hiç uğraşmayıp bir arkadaşıma rica etsem o da buluverir bir kız.Benim üzüldüğüm ilk konu ahlaklı birini hem bulamamak hem de günümüz kızlarını tanıdıkça umutsuzluğa düşmem.Ben etrafımda o kadar olanak varken kendime hakim oluyorum da onlar nasıl olamıyor,nefsini terbiyeleyemeyen ileride başka sıkıntılar da yaşatır insana.İstediğim birini bulacağıma dair inancımı yitirmemeye,içimde söndürmemeye çalışıyorum.Yorum için teşekkürler..

Orjinal yazı sahibi: panik View Post
                        hiç üzülme genç kardeşim ,benim eşim 26 yaşındaydı tanıştığımızda ve hiç bir kızla çıkmamıştı.hemde koskoca ege üniversitesi.izmirin kızlarını biliyorsun.şimdi gençler herşeyi erkenden tüketip mutsuz oluyorlar.19 yaş çok erken.senin gibi düşünceli bir çocuğun karşına çıkacak kız şanslı olacak.onun hiç bir birlikteliği olmaması beni cezbetti.ve 13 yıldır mutlu mesut gidiyoruz.
                        Allah mutlu mesut etsin,umarım dediğiniz gibi birini bulabilirim,teşekkürler.

Yorum

Değerli kardeşim...

Bu konu benim için çok önemli aslında...uzun uzun yazmak istiyorum,fazla vaktim olmamasına rağmen...

sanki benim 19 yıllık yaşam serüvenim anlatılmış..tek fark ben üniversiteye bu yıl başlayacağım...ben de 19 yaşındayım...ben de lisemin son iki yılında okul değiştirdim...ben de liseden önce çok mutlu,kız arkadaş takıntısı olmayan biriydim...çünkü fazlası dahi wardı=) yedek bile yani...

ama ben de senin gibi lisede bir çöküş dönemine girdim...aynen benim de sayılı arkadaşım olmaya başladı...hepsi nereye gittiler? haber yoktu...herşey değişmişti bir anda...

ama şu anda çok şükür birkaç şeyi düzelttim...kız arkadaşım war diyemem ama konustuğum artık çıkma eyleminin gerçekleşmesinin an meselesi olduğu bir arkadaşım war...

sürekli mesajlaşıoruz iki haftadır...birbiirimizi biraz daha tanıdıktan sonra bu iş olacak inşallah....tek sorun war önümüzde onu da ilerleyen zamanlarda geniş bir konu olarak sizlerle paylaşacağım...birazdan da onunla buluşacağım zaten=)

ama bunu takıntı haline getirmemek lazım dostum...sen artık psikolojik şartlanmaya giimişsin...oturarak hiçbir şey olmaz...ünide kız yoksa mahalleden bul...duygusal yalnızlık,boşluk çok kötü....özel mesaj da atacağım sonra sana inşallah...görüşmek üzere...

Yorum

sizde şu elinde dostoyevski kitaplarıyla kız tavlamak için anlamsız kalabalıkta dolaşan insanlardansınız sanırım..hatta eminim sonya'nın da o kadar temiz kalpli olmadığını düşünüyorsunuzdur müthişsiniz..
                            zealist keşke sizin dediğiniz gibi biri olsamda bu söyledikleirniz boşa gitmediğini görseydim.Ama malesef ki boşa gittiğini görüyorum.Benim hiç böyle bir sorunum olmadı inanın.Kızlar konusunda biraz farklı bakıyorum.(tanrı bizi kandırmak için kızları yaratmıştır.) ama ben çevremde gördüğümü söyledim.Bu kitapları okurum, ve eğer ki albert camusu bilse idiniz benim bu görüşte olmadığımı, ve sonyanında suçsuz olmadığım savını desteklemezdiniz.neyse roman gibi oldu biraz...Ama siz kendinizle çeliştiniz onu belirtmek istiyorum.Anlamsız kabalalık demişsiniz, işte onu dediğiniz an anlam kattınız...Bana ifade etmeye çalıştığınız şey anlamlı oldu.Bir araç oldu...neyse öyle işte...anlamsız...yanlızca....fikirlerinizle ve sevgiyle kalın...

Yorum

Merhaba anlamsiz,

Albert Camus deyince aklima 'Yabanci' geldi. Oradaki Mersault karakteri ile o kadar ozdeslestirmistim ki bir aralar kendimi, kitabi ikinci okuyusumda bile ayni zevkle okumustum. Simdi bile tekrar okuyabilirim.
                              Konu ile alakasiz oldu ama Camus ismini duyunca yazmadan olmazdi.

Yorum

İşleniyor...
                              X