arkadaşlar bugün iş dönüşü hiçbişey yokken ortada birden bire panik atağım tuttu ve hala devam edio. saçma saçma düşünceler beynimde dolaşıo. ilacı kendi kendime bıraktım doktor en son cymbalta vermişti ama ben yapmamam gereken bişay yaptım ve kendi kendime bıraktım. bırakalı 3-4 ay olmuştu ve bugün birden bire panikatağım ve anksiyete tuttu. saçma saçma düşünceler. panik atak krizim sırasında aklımı yitirme korkum oluşuo. sanki kendimi kaybedip saçma saçma şeyler yapıcam akma gelio ve ben sanki o sırada kendimi zor tutuom. yolda yürüyemedim yakında hastane vardı oraya girdim psikytr doktor sordum ama yerinde yoktu. bi müddet kendimi daha iyi hissetmeye başlayınca hastaneden dışarı çıkabildim ama ev ile hastane arası 200 metre var yok yürümeye korktum elime tei. alıp gerekli gereksiz insanları aramaya başladım sırf bu durum geçsin die. kafamı meşgul etmeye çalıştım saçma saçma şeyler yapmıım die. sanki saçmalığı yapıcak insan ben değilimde bi başkası imiş gibi nedir bu durum bi yandan da obsesif düşüncelerde kol gezio beynimde napmalıyım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
uzun zamandır uğramamıştı
Collapse
X
-
çok berbat bi durum katherine. aklımı yitiriorum tamam dedim, kendimi zor hastaneye attım ama doktor o saatte gitmişti kendi mi az biraz toparlayınca dışarı çıkabildim. ya diorum aklımı yitirip saçma saçma hareketler yaparsam sanki içimde başka biri var nden böle ? sen de bu durumları yaşıo musun?Orjinal yazı sahibi: katherineben de de okb var ALLAH yardımcın olsun kardeşim
Yorum

Yorum