Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aşk..

Collapse
X
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Clear All
new posts

Ucu kırık şarap şişeleriyle bağımı kopartırken hatıralarla, bileklerimden atlayan bütün alyuvarların sensizlikten gebermiş cesetler olduğunu asla sana söylemem, incinirsin. Puslu bir kış sabahı palyaçoyu ölü bulacağımı da demem, süpriz gibi geldi, süpriz gibi gitsin...
    "Özgürlük" diye böğürmeyi seversiniz hepiniz en çok; oysa ben, çevresinde çokca böğürme ve duman bulunan "büyük olaylara"a inanmayı unuttum

Yorum

Orjinal yazı sahibi: XxXaspasiaXxX View Post
      Ucu kırık şarap şişeleriyle bağımı kopartırken hatıralarla, bileklerimden atlayan bütün alyuvarların sensizlikten gebermiş cesetler olduğunu asla sana söylemem, incinirsin. Puslu bir kış sabahı palyaçoyu ölü bulacağımı da demem, süpriz gibi geldi, süpriz gibi gitsin...
      enteresan ve malankolik

Yorum

Aşka inanmak aptallıktır.bile bile bende bu aptallığı yaptım bir kere,kulağıma küpe oldu.

Yorum

annemin deyimiyle , aşkınıza tüküreyim aşkın tarifi olsam aişem yaşayınca anlarsın çok merak etme

Yorum

Annesinden dayak yediği halde yine de 'Anne' diye ağlayan bir çocuktur~AŞK...aslında tarifi yoktur belkide insanın en çaresiz kaldığı elinin kolunun bağlandığı br durumdur..yaşamak lazım bence sözcüklere sığmaz ama bence her insanın mutlaka yaşaması gereken bi duygu onun verdiği heyecanı hiçbişey vermiyo karşılıksız olsada yaşamaya değer

Yorum

En güzel aşklar kore dizilerinde var maalesef :54:

Yorum

Aşk, "Acıya Şikayetsiz Katlanmaktır".

Aşık olup olmadığını anlaman önemli değil ki, anı yaşa
                Şuna inanmak lazımdır ki, Dünya yüzünde gördüğümüz her şey kadının eseridir (Mustafa Kemal Atatürk)

Yorum

Kalbin beyne karşı galip gelerek mantığı devre dışı bırakması; ulaşılmaz olana ulaşılması ile aşık olma durmunun(fiziksel ve duygusal belirteçler) giderek azalması, ulaşamaması halinde ise kişinin bağımlılık düzeyine bağlı olarak acı çekmesi hatta saplantıya kadar götürmesi.

Bir başka küçük anlatımda ise "sevgiliye" karşı duyulan aşk karşılıksız ve koşulsuz sevgi barındırır içinde cinsel dürtülerle birlikte.

Yorum

Aşk nasıl birşey ? = Tarif edilmez, yaşamak gerekir

İnsan aşık olduğunu nasıl anlar ? = Herkes için farklıdır, ben kendimden örnek vereyim. Kalbim hızlı çarpmaya başlar ve terlerim aşık olduğum kişiyi görüdüğüm anda ve bu sadece onu gördüğüm zaman gerçekleşir.

Ve karşındakinin ona aşık olup olmadığını nasıl anlar ? = O iş biraz zor. Herkesin anlatma şekli farklıdır. Kimi konuşur, kimi gizler, kimi oyun oynar

Aşkta engel var mıdır ? = Bence vardır. Bana göre; Yok diyen yalan söyler

Yorum

Aşk

ayakların yere basmaması ve pişman olunabilecek işlerin yapılması

Yorum

sevgi,yeter ki mutlu ol der.
                        aşk ise benim ol der
                        hayat, sen planlar yaparken başına gelenlerdir...

Yorum

bu konuda en yetkili agızlardan biri benim..bilindigi gibi pek çok dişi bana hemen aşık olur..neyse burda mesajımı bitiriyom..yorgunum..

Yorum

Vay be kitap hariç , hepiniz şair çıktınız resmen

Yorum

İşleniyor...
                            X